mano dar nepatvirtinta ar ką netaip darau?
O mano nepatvirtino Aš nelaiminga Na, ne iki galo atitiko aprašymą, tiksliau, mama buvo ne su savu vaikučiu O su svetimu! Betgi kiek daug patvirtintų nuotraukų, kuriose nesimato, kad su mamyte smagiausia, o mano nuotraukoj net ir kaip gerai matėsi! Labai labai gerai matėsi!!! Net aklas suprastų, kad tam vaikučiui su ta mamyte geriausia, ir ne giminystes ryšiuose esmė! Sprendžiant pagal gerumą, ta mamytė tą vaikutį tuoj įsūnys, o vis tiek netvirtina
Einu nusišausiu
Einu nusišausiu
Gerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrai jau Įdėsiu prastą vidutinę nuotrauką, už kurią vis tiek niekas nebalsuos Vien tam, kad išbandyčiau, kaip sistema veikia
Bet esu įžeista iki sielos gelmių
Bet esu įžeista iki sielos gelmių
QUOTE(Noa @ 2005 04 11, 16:55)
O mano nepatvirtino Aš nelaiminga Na, ne iki galo atitiko aprašymą, tiksliau, mama buvo ne su savu vaikučiu O su svetimu! Betgi kiek daug patvirtintų nuotraukų, kuriose nesimato, kad su mamyte smagiausia, o mano nuotraukoj net ir kaip gerai matėsi! Labai labai gerai matėsi!!! Net aklas suprastų, kad tam vaikučiui su ta mamyte geriausia, ir ne giminystes ryšiuose esmė! Sprendžiant pagal gerumą, ta mamytė tą vaikutį tuoj įsūnys, o vis tiek netvirtina
Einu nusišausiu
Einu nusišausiu
O iš kur žino koks ten vaikas ir su kieno mamyte?
QUOTE(Kopa @ 2005 04 11, 17:05)
O iš kur žino koks ten vaikas ir su kieno mamyte?
A vat, kad žino Visuomenėj žinomi, mat... Na, ir įtart galima, jie nelabai panašūs
O jeigu vaiko veidelio nesimato, tai nepatvirtins O jeigu mano vaikas panašus į visus: į močiutę, į tėvelį, į dėdę, į krikštamotę, bet tik ne į mamytę Gal irgi eisiu nusišausiu...Bet mes visuomenei nežinomi, kai gal praeis? Ek, nepabandysi - nesužinosi, eisiu nuotrauką siusti.
Geriausi "Durnių laiptai" Tikrai smagi kompanija
Auges, jūsų nuotraukytė man patinka
QUOTE(Noa @ 2005 04 11, 16:12)
A vat, kad žino Visuomenėj žinomi, mat... Na, ir įtart galima, jie nelabai panašūs
Nesakyk, panašūs. Čia paprasčiausiai nusistatymas prieš ryškius konkurso favoritus. Reikalauju įdėti Noa nuotrauką!
QUOTE(matroskinas @ 2005 04 11, 20:15)
Nesakyk, panašūs. Čia paprasčiausiai nusistatymas prieš ryškius konkurso favoritus. Reikalauju įdėti Noa nuotrauką!
Na va! Tauta reikalauja