Įkraunama...
Įkraunama...

Man smagiausia su mamyte!

QUOTE(californiagirl @ 2005 04 09, 23:14)
Tikrai labai grazi, silta wub.gif  Dar labai faina "nu, *****, tik prigulk" ar kazkas pan. thumbup.gif  Ui nezinau...laisvai galeciau uz 20 nuotrauku balsuoti rolleyes.gif

gaila, kad tik 3 balsus galima atiduot ir as daugiau turiu favoritu mirksiukas.gif
Atsakyti
Perziurejau visas foto, jezus, kaip bus sunku issirinkti.. visos nuotraukos puikios... matosi kaip mamytes myli savo angeliukus wub.gif
Atsakyti
Labai šaunios visos nuotraukos thumbup.gif
Atsakyti
Kiek daug nuotraukų šitam konkurse, bus labai sunku išsirinkti už ką atiduoti tris balsus doh.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kajote @ 2005 04 09, 01:19)
Aha, as irgi suabejojau ar ten mamyte  g.gif Irisvis man ta nuotrauka kazkokia senoviska  unsure.gif

Taigi leido ir su savo mamyte nuotraukas siusti. Gal todėl ir senoviška, nes ne visos supermamytės labai "naujoviškos" laugh.gif wink.gif
O aš niekaip negaliu savo nuotraukai pavadinimo parinkti cry.gif O laiko taip mažai liko doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lika @ 2005 04 09, 21:06)
O man atrodo, kad konkurso pavadinima atitinka tik kelios nuotraukos, kur vaikuciai  tikrai smaginasi su mamytemis! Jau isrinkau favoritus wub.gif  thumbup.gif

Iš tiesų dominuoja portretinės nuotraukos ..... O aš net nepasižiūrėjus išrinkau iš savo resursų labiausiai atitinkančią konkurso pavadinimą bei sąlygas ir įdėjau ... Matyt apsirikau sad.gif sad.gif , o tokių gražių portretinių turim.....
Manau, kad balsuodamos vargiai ar dauguma atsižvelgs, kad nuotraukytė neatitinka konkurso temos .... taigi mums jokiu šansų sad.gif
Nors šiaip visos nuotraukos ar portretinės ar ne labai šiltos ir gražios, širdis džiaugiasi, kad aplink tiek meilės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhuzi @ 2005 04 11, 10:26)
O aš niekaip negaliu savo nuotraukai pavadinimo parinkti cry.gif O laiko taip mažai liko doh.gif

prasyk pas ka nors pagalbos, nes taip gali ir nespeti biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Man tai atrodo svarbiausia kad matytusi, jog vaikui smagu... ir portretinių yra skirtingų, yra portretinių kur vaikuti tiesiog žiūri ir viskas, jokios šypsenytės... o mamytė šypsos, tai tada atrodo kad įdėta ne pagal temą, o dėl mamytės foto ax.gif
Atsakyti
Man pasidare idomu, ar mano nuotrauka irgi skaitosi "portretine"? g.gif Kazkaip niekas nieko nesako apie msus nuotrauka tongue.gif tai galvoju ar cia nepatinka ar ji portretine jums atrodo ax.gif Niu pasakykit ka nors apie mus tongue.gif 4u.gif
Atsakyti
Supermama, jaučiu, kad jau įkyrėjau negyvai verysad.gif , bet kai turesi laiko žvigltelk į mano foto konkurse mirksiukas.gif Va, jezau, matyt nepasisekė pakeisti, gal nepastebėjai? doh.gif Kai pažiūrėjau, maniau-man haliucinacijos blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Murena @ 2005 04 11, 14:00)
Man pasidare idomu, ar mano nuotrauka irgi skaitosi "portretine"?  g.gif Kazkaip niekas nieko nesako apie msus nuotrauka  tongue.gif tai galvoju ar cia nepatinka ar ji portretine jums atrodo  ax.gif Niu pasakykit ka nors apie mus  tongue.gif  4u.gif

Maniškė tikrai neportretinė, ale turbūt niekas nepastebi biggrin.gif , bet tai nereiškia kad nepatinka mirksiukas.gif Pamatysim, kai balsavimas pasibaigs biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Auges as taves nematau unsure.gif kaip vadinasi tavo nuotraukyte? Ir apskritai tik keleta mamu atpazstu verysad.gif
Atsakyti