Įkraunama...
Įkraunama...

Man smagiausia su mamyte!

nu aišku, kvailas klausimas, bet vis tiek paklausiu user posted image
jeigu nuotraukoje yra mamytė ir pati dalyvaujanti šiame konkurse, aš su ta pačia mamyte ir dar + krikšto mama, nuotraukytės negaliu įdėti, ane? user posted image
Atsakyti
QUOTE(Veda @ 2005 04 08, 23:30)
Man kol kas tai "Durniu laiptai arba kas nori morkos" pati  thumbup.gif , tik neaisku, ar ten tikrai mamyte tas morkas dalina?  g.gif

mamytė, mamytė mirksiukas.gif
Atsakyti
Wow kiek nuotraukų doh.gif Ir svarbiausai, kad visos thumbup.gif O viena - tik pavadinimas apie pampersą kažkaip nedera - galėtų konkuruoti su Leonardo da Vinčio madonomis. Tik vietoje lango fone - sekcijos veidrodis šviečia. Efektas stulbinantis thumbup.gif Ir su besikaupiančiu lietučiu nereali thumbup.gif
Atsakyti
daug gražių nuotraukyčių..

bet man pati pati, tas "angeliuko sapnas ant mamytės peties..." jau taip gražiai mažiukas ant mamytės peties miega wub.gif pirmas balsas, tai nuotraukai

antrą balsą atiduosiu superbabos papui biggrin.gif
Atsakyti
Nu apkalbėsiu ir aš nuotraukytes 4u.gif

Labai šilta "Musu daug ir mums smagu!"

Šitos mamytės ir dukrytės nuotraukos tai man visada labai patinka wub.gif "Jei mama nemaišytų,atsispaudimų daugiau padaryčiau ! "

Tikrai labai linksma šitoje : "Mes mergytės, kaip uogytės!
Jums prisistato dvi smagios mėlynės :-)
"

Šitoj gražus papukas thumbup.gif : " Kaip mums patinka nuogiems pasiblaškyti smile.gif "

Sukelia daug sentimentų ir labai jauki : " Vakaro sentimentai... "

Žavi mamytė ir žavios mažylės: " Mano mažosios gudrutės:) "

Tokia nerūpestinaga vasariška nuotraukytė : " Gyvenimas puikus! "

Linksma šokoladinė diena thumbup.gif : " Myliu mamytę. Ji gera ir nebarė manęs, kai sušveičiau dėžutę triufelių po stalu pasislėpus wink.gif "

Šito mažylio mėgavimasis saulute mane privertė nusišypsoti rolleyes.gif : " Saulės vonios smile.gif "

.... o tai reiškia: KAIP IŠSIRINKTI UŽ KĄ biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2005 04 09, 12:47)
Wow kiek nuotraukų  doh.gif  Ir svarbiausai, kad visos  thumbup.gif  O viena - tik pavadinimas apie pampersą kažkaip nedera - galėtų konkuruoti su Leonardo da Vinčio madonomis. Tik vietoje lango fone - sekcijos veidrodis šviečia. Efektas stulbinantis  thumbup.gif

Man tai pasirode, kad dera tas pavadinimas prie vaiko veido israiskos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(SuperBaba @ 2005 04 08, 20:37)
Dar neissiduosiu mirksiukas.gif

moki laikyti paslaptis biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif tas smalsumas... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(INKOGNITO @ 2005 04 09, 14:14)
Nu apkalbėsiu ir aš nuotraukytes  4u.gif

Labai šilta "Musu daug ir mums smagu!"

Šitos mamytės ir dukrytės nuotraukos tai man visada labai patinka  wub.gif "Jei mama nemaišytų,atsispaudimų daugiau padaryčiau ! "

Tikrai labai linksma šitoje : "Mes mergytės, kaip uogytės!
Jums prisistato dvi smagios mėlynės :-)
"

Šitoj gražus papukas  thumbup.gif : " Kaip mums patinka nuogiems pasiblaškyti smile.gif "

Sukelia daug sentimentų ir labai jauki : " Vakaro sentimentai... "

Žavi mamytė ir žavios mažylės: " Mano mažosios gudrutės:) "

Tokia nerūpestinaga vasariška nuotraukytė : " Gyvenimas puikus! "

Linksma šokoladinė diena  thumbup.gif : " Myliu mamytę. Ji gera ir nebarė manęs, kai sušveičiau dėžutę triufelių po stalu pasislėpus wink.gif "

Šito mažylio mėgavimasis saulute mane privertė nusišypsoti  rolleyes.gif : " Saulės vonios smile.gif "

.... o tai reiškia: KAIP IŠSIRINKTI UŽ KĄ  biggrin.gif  blush2.gif

inkognito, nu tu cia padirbejai thumbup.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
O man atrodo, kad konkurso pavadinima atitinka tik kelios nuotraukos, kur vaikuciai tikrai smaginasi su mamytemis! Jau isrinkau favoritus wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Man labiausiai krito i aki "besikaupiantis lietutis" thumbup.gif Mano balsas garantuotas 4u.gif O daugiau, tai tiek graziu, kad nezinau kaip reikes issirinkti unsure.gif Super konkursas drinks_cheers.gif
Atsakyti
Man labai patiko nuotrauka Vakaro Sentimentai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kajote @ 2005 04 09, 22:40)
Man labai patiko nuotrauka Vakaro Sentimentai  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Tikrai labai grazi, silta wub.gif Dar labai faina "nu, *****, tik prigulk" ar kazkas pan. thumbup.gif Ui nezinau...laisvai galeciau uz 20 nuotrauku balsuoti rolleyes.gif
Atsakyti