Įkraunama...
Įkraunama...

Man smagiausia su mamyte!

QUOTE(ewa @ 2005 04 08, 13:36)
Nū davai davai, Noa, mums tą nuotrauką, jei ne čia tai nors man mestelk.
Jooo jooo tu siaubingai gera ir paklusni mergaitė, nu nedrebink kinkų ir siųsk tvirtinimui  smile.gif  ax.gif

Gerai ax.gif Išsiųsiu ax.gif Bet jei nepatvirtis, verksiu dieną naktį, o paskui vėl siųsiu. Į kitą kokį konkursą. Negali tokia nuotrauka likti nepaviešinta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Siaip @ 2005 04 08, 16:38)
Nesuprantu kur dingo mūsų nuotraukėlė  g.gif

Tai kad nedingo, yra. Tokia graži nuotraukytė niekaip negalėtų dingti biggrin.gif Galbūt nepamatei jos senojoje vietoje, nes nuotraukų vieta galerijoje nuolat keičiasi, tam, kad visos nuotraukos būtų pastebėtos galerijos lankytojų. Nuotraukų yra per 100 todėl kai kurios nusileidžia žemyn, į galerijos pabaigą ir kad neliktų ten pamirštos, jos visą laiką "migruoja" mirksiukas.gif
QUOTE(Jomke @ 2005 04 08, 16:55)
beliko sulaukti tik patvirtinimo thumbup.gif

Jau mirksiukas.gif
Atsakyti
Ech...
user posted image
Atsakyti
QUOTE(SuperBaba @ 2005 04 08, 14:59)
Atrodo jau ir as issirinkau uz ka balsuosiu biggrin.gif

nu nu ... biggrin.gif
Atsakyti

Jau mirksiukas.gif
[/quote]

Aciu thumbup.gif Tik kazkokia tamsi gavosi labai ,gal todel , kad sumazinta labai
Atsakyti
man tai labiausiai patiko foto su zodziais "Šita mamytė tik mano, mano, mano ir niekieno kito.
Ach, kokia aš laiminga smile.gif"
Atsakyti
QUOTE(babuska @ 2005 04 08, 19:15)

Dar neissiduosiu mirksiukas.gif
Atsakyti
"Tiiiiiiikras smagumėlis!!!!!" Man sita nuotraukyte paverge sirdele wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurėja @ 2005 04 08, 16:09)
Tai kad nedingo, yra. Tokia graži nuotraukytė niekaip negalėtų dingti biggrin.gif Galbūt nepamatei jos senojoje vietoje, nes nuotraukų vieta galerijoje nuolat keičiasi, tam, kad visos nuotraukos būtų pastebėtos galerijos lankytojų. Nuotraukų yra per 100 todėl kai kurios nusileidžia žemyn, į galerijos pabaigą ir kad neliktų ten pamirštos, jos visą laiką "migruoja"  mirksiukas.gif
Jau  mirksiukas.gif

Aha, tikrai yra. Nesuprantu, kaip anksčiau du kartus žiūrėjau ir nemačiau blush2.gif
Atsakyti
Man kol kas tai "Durniu laiptai arba kas nori morkos" pati thumbup.gif , tik neaisku, ar ten tikrai mamyte tas morkas dalina? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Veda: 08 balandžio 2005 - 23:32
QUOTE(Veda @ 2005 04 08, 23:30)
Man kol kas tai "Durniu laiptai arba kas nori morkos" pati  thumbup.gif , tik neaisku, ar ten tikrai mamyte tas morkas dalina?  g.gif

Aha, as irgi suabejojau ar ten mamyte g.gif Irisvis man ta nuotrauka kazkokia senoviska unsure.gif
Atsakyti
Supermamyte, labai norėčiau pasikeisti nuotraukytę konkurse cray.gif notworthy.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 09 balandžio 2005 - 10:03