Įkraunama...
Įkraunama...

Man smagiausia su mamyte!

o kaip to neturetu buti, jei visose foto matosi ir mamos, ir vaikai, kurie yra musu forumieciai? g.gif biggrin.gif as irgi visus zinau ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
Nu vat būtent, kad neišeina nežinot, nes žinai ir tiek, ir nereiškia, kad čia kažkas nesažiningo. Va man Chilli nuotrauka patinka, bet jos gyvenime gyvos neesu mačius biggrin.gif
Atsakyti
as buna kad ir niko nezinau, bet atsimenu is matymo, is avataro kokio ar panasiai.. rinksiu objektyviai - pazadu biggrin.gif
Atsakyti
Na įdėjau naują..ten jau abiejų akys matos rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
thumbup.gif pagaliau mirksiukas.gif
Atsakyti
foto " as tau padainuosiu maaamaaaa", tai tikrai matosi kaip leliui su mamyte smagiausia biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Nepatiko man tas gimdymas atgal, tai ir parašiau savo nuomonę. Man neprivalo patikti visos nuotraukos, tiesiog parašiau spontaniškai. O tos mamytės, kurios su vaikučiais žiūri į objektyvą ir vos nepozuoja, tai abejoju ar atsako į konkursą temą, nors yra ir gražių nuotraukyčių. Ir jeigu mano toks pasisakymas skaitosi, kad drabstausi purvais, ar nemoku žaisti su savo vaiku tai..... parašyčiau, kad siaurokas mąstymas, bet nenoriu drabstytis purvais biggrin.gif

Atsakyti
Blyn, dabar svarstau, sudalyvauti man ar ne. Turiu labai gerą nuotrauką, tiesiog puikią, ji nuostabiai atitinka temą. O va temos aprašymą - nelabai sad.gif Ta prasme, teisiškai imant, prie žodžių kabinantis, atitinka, o norint išvartyt visaip galima. Vat sad.gif
Įtariu, nepatvirtins... sad.gif

Velniam tie temos aprašymai reikalingi? Atitinka temą, ir viskas, gerai būtų sad.gif Tai ne sad.gif

O gal patvirtintų... rolleyes.gif Aš ir šiaip jau labai gera, visko klausau, net va lietuviškai rašau ax.gif

Susibalamūtinau dry.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 08 balandžio 2005 - 12:27
Nū davai davai, Noa, mums tą nuotrauką, jei ne čia tai nors man mestelk.
Jooo jooo tu siaubingai gera ir paklusni mergaitė, nu nedrebink kinkų ir siųsk tvirtinimui smile.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Chilli @ 2005 04 08, 12:29)

Ir ką - vis tiek nepatvirtino biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

QUOTE(Noa @ 2005 04 08, 13:24)

O gal patvirtintų...  rolleyes.gif  Aš ir šiaip jau labai gera, visko klausau, net va lietuviškai rašau  ax.gif

Susibalamūtinau dry.gif

Nu Noa dėk tik ir nesibalamūtink - kitaip nesužinosi user posted image

Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2005 04 08, 12:24)
Turiu labai gerą nuotrauką, tiesiog puikią, ji nuostabiai atitinka temą. O va temos aprašymą - nelabai sad.gif
Įtariu, nepatvirtins... sad.gif

apsispresk ir siusk biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
O mano nuotraukos taip ir nepatalpina blink.gif vakar viska lyg padariau kaip reik , o dar šiandien nuotraukytės nėr,tai dar iš ryto siandien pakartojau,bet vis jos ten nematyti verysad.gif Kodel?
Atsakyti