Įkraunama...
Įkraunama...

Man smagiausia su mamyte!

QUOTE(Nedurna @ 2005 04 07, 09:44)
Man tai tokia pobaise.... blink.gif

pilnai sutinku, man si nuotrauka irgi schmoll.gif blink.gif

Tosche, tu ir tavo paneles napakartojamos wub.gif mano balsai jums wub.gif Ir dar viena nuotrauka labai patiko "Tiiiiiiikras smagumėlis!!!!!" nu labai grazu wub.gif ok.gif
P.S. mes su panasia nuotrauka laimejome antra vieta konkurse "Vilnius su sypsena" rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Murena: 07 balandžio 2005 - 17:28
QUOTE(TauRe @ 2005 04 07, 16:36)
Nu mamyt, aš tada bučiau laimėjusi bent vieną konkursą jei visos pažystamos būtų balsavusios  g.gif

matosi is zinuciu skaiciaus kiek pazystamu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Pasigendu smagumo nuotraukose, tema gi "man smagiausia su mamyte" blink.gif
Nors ir be galo gražu, pvz "Angeliuko sapnas ant mamytės peties...", o ta "pagimdyk atgal" nors siaučia chebra biggrin.gif
dar neišsirinkau gražiausių ax.gif
Atsakyti
tikrai ,kad daug graziu, sunku bus nuspres, kazkaip, net pacios nuotrauka nublesus, nors kaip i viena ziurint, tai man ji grazi tongue.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurėja @ 2005 04 07, 18:03)
3. Be to, prieš tai buvo patvirtinta Karbyne nuotrauka, visiškai atitikusi konkurso sąlygas, bet pats dalyvis panoro ją keisti.

Taip - buvo patvirtinta tokia, kurioje to linksmumo kaip tik nė kvapo.
O į klausimą, kodėl pilna portretinių - taip ir neatsakyta, ar jums atrodo, kad jų ten nėra?... Kas galutinį sprendimą priima supratau gana greit tongue.gif ... bet esmės tai nekeičia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karbyne: 07 balandžio 2005 - 18:25
QUOTE(Mamūškė @ 2005 04 07, 16:45)
SuperBaba, o ka g.gif man tai liux thumbup.gif ta fotke ir tavo faina ir ta kur pagimdyk atgal faina, nemaciau nei vienos keistos nuotraukos visos thumbup.gif

Man irgi ji patinka, as nieko neturiu pries, bet sakau, kad komentaru truksta kaip visada mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(meduza @ 2005 04 07, 10:24)
o dieve!!kur kur??duksta vaikas su mama,nejau jums nesimato to smagumo,ar  jus isivaizduojat ziuredama i nuotrauka ,kad ji tikrai gimdo ji atgal blink.gif  tongue.gif

kazkajp idomu,tai kajp jus dukstat su vaikais g.gif

Ir man atrodo, kad kiekviena mato kitaip. Mama megstanti paišdykauti su vaiku tikrai neįžiūrės nieko baisaus toje fotkėje rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(babuska @ 2005 04 07, 10:29)
matosi is zinuciu skaiciaus kiek pazystamu biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Tai va, o nieko nelaimiu laugh.gif
Atsakyti
SOS!!!! noriu pasikeisti nuotrauką blush2.gif , ką daryti? cry.gif
Atsakyti
QUOTE(ewa @ 2005 04 06, 20:20)
Galvojau atsiras tiek gerulių gražulių nuotraukų, ale kai buvo tos trys favoritės taip ir liko  g.gif
Beje, visų 4 autorius žinau  ax.gif

Vat tas ir yra blogiausia. Ir to neturėtų būti.
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2005 04 07, 20:31)
SOS!!!! noriu pasikeisti nuotrauką blush2.gif , ką daryti? cry.gif

Parašyk čia ar į AŽ moderatorei - išims ir įsidėsi naują. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Supergirl @ 2005 04 07, 19:57)
Vat tas ir yra blogiausia. Ir to neturėtų būti.

Ko neturėtų buti? Ta prasme, kad visų man patinkančių nuotraukų autorius žinau, tiesa vieno nežinau g.gif Bet visus žinau tik iš forumo, asmeniškai nė su viena iš tų mamų neesu draugė. Tiesiog man jos gražios ir viskas wub.gif wub.gif
Atsakyti