Įkraunama...
Įkraunama...

Man smagiausia su mamyte!

Kazkaip pasigendu tolerancijos iš mamyčių g.gif jei nepatiko, nebalsuok, o ne purvais drabstyk... pagalvokit apie mamytę, kuri skaito komentarus... ar norėtusi būti jos kailyje... nuotrauka netgi įdomi, leliūnas mamkai į pilvūza spiria turbut, tai ir skausmas veide matosi doh.gif
Atsakyti
Man keista, kad niekam nekliude dar fotke kur mamyte nuoga su leliunu duse biggrin.gif
Atsakyti
SuperBaba, o ka g.gif man tai liux thumbup.gif ta fotke ir tavo faina ir ta kur pagimdyk atgal faina, nemaciau nei vienos keistos nuotraukos visos thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(SuperBaba @ 2005 04 07, 15:35)
Man keista, kad niekam nekliude dar fotke kur mamyte nuoga su leliunu duse biggrin.gif

Nesimato gražių papų, tai ir neužkliuvo biggrin.gif O aš tai baisiai noriu pamatyti tą užprotestuotą nuotrauką ax.gif Karbyne, gal tu tiesiai į šį skyrelį ją patalpink mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zhuzi: 07 balandžio 2005 - 16:13
QUOTE(SuperBaba @ 2005 04 07, 05:22)
O ka cia reklamuotis smile.gif vienos pasireklamuoja bendraamziuose, kitos cia tongue.gif

O kas uz ka balsuos parasyta zemiau Juodaplaukes  tongue.gif
Pilnai sutinku biggrin.gif

Nu mamyt, aš tada bučiau laimėjusi bent vieną konkursą jei visos pažystamos būtų balsavusios g.gif
Atsakyti
QUOTE(SuperBaba @ 2005 04 07, 08:35)

O kodėl turėtų kliūti ? Ten dar yra kita prie jūros. Bet mama tupi lygiai taip pat kaip ir ta duše, kad net neatspėsi ji nuoga ar ne g.gif Tik va niekam ir nekliūna, nes ji prie jūros mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Scala @ 2005 04 07, 06:56)
doh.gif  blink.gif "Pagimdyk mane atgal.."  .......  blink.gif  Keisti smagumai su mamyte..  blink.gif

Pakomentuok ką ten tokio šokiruojančio matai ?
Man tai smagi fotkė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Chilli @ 2005 04 07, 14:29)
o tai kaip mazini jei kokybe prasteja mazinant? atsiusk man, sumazinsiu ir bus geros kokybes ax.gif bliudukas@mail.ru

Photoshopu mažinau- pirma apkirpau dalį bardakynės aplink, paskui sumažinau dydį cm., paskui rezoliuciją. Ir taip gal tris kartus, kol leido įdėti...Ai tiek jau to- tegu būna tokia. Vis tiek ten ne menai, o tiesiog buitinis vaizdelis iš sunkios mamos tarnybos... smile.gif
Atsakyti
nu bet kiek šitame konkurse daug gražių nuotraukų biggrin.gif Net pasimečiau ir nežinau už ką balsuoti cry.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Karbyne @ 2005 04 07, 13:52)
Aurėja, jei nuimu rėmelį - tvirtinat? Nors konkurse su rėmeliu mačiau - tiek kad nespalvotas... Dėl taisyklių sakiau - paties konkurso taisyklėse juk parašyta, kad portretinės netinka - o dabar sąžiningai pasakyk kiek jų ten yra. Man jos irgi patinka, tik keista, kad vienas taisykles išeina apeiti, o kitų ne. Aš skaitau konkretaus konkurso taisykles - jame neparašyta, kad turi būti mamos veidas. Iš kur man žinoti - o gal ten tos mamos, kurių tik pusė matosi - kojų neturi ir ant baslių pamautos?  tongue.gif
user posted image

1. net ir nuėmus rėmelį, būtinoji konkurso sąlyga "nuotraukoje turi matytis ir vaikutis, ir mama" nebus išpildyta. Įdomu į ką pavirstų konkursų tekstai (aprašymas, taisyklės), jei imčiau kaskart vardinti visas kūno dalis, kurios turėtų matytis/nesimatyti nuotraukose. I r su tomis kojomis nereikia persūdyti...
2. Paminėjau ankstesniame poste konkursų taisyklę nr.5: "Dėl nuotraukų tinkamumo konkursui (temos atitikimo, reikalavimų nuotraukoms paisymo, estetiškumo ir pan.) galutinį sprendimą priima ir nuotraukas tvirtina/ netvirtina forumo administratoriai" ne be reikalo. Ne viena aurėja nusprendė, kad ši nuotrauka nebus tvirtinama; dėl panašių į portretines nuotraukų tvirtinimo - taip pat.
3. Be to, prieš tai buvo patvirtinta Karbyne nuotrauka, visiškai atitikusi konkurso sąlygas, bet pats dalyvis panoro ją keisti.
4. Konkurso administratoriai neketina iš esmės pakeisti šio konkurso sąlygų bei reikalavimų. Jei nekreiptume dėmesio į būtinąją sąlygą, netrukus galerija prisipildytų keliasdešimčia nuotraukų su tik besidžiaugiančiais mažylių veidais ir konkursas pavirstų į "Plačiausią šypseną", "smagiausią mažylį" ar pan. Todėl dar kartą siūlome dalyvauti šiame konkurse su kita nuotrauka.
Sėkmės

Atsakyti
Laba diena, mielos ponios,
truputuka keistokoka, kad pasakymas, jog nuotrauka pobaise atrodo, kazkam nepriimtinas. O ko tikites? Kad desit nuotraukas viesam svarstymui ir visos dejuos: "Ak, koks grozis", "Viespatie, kaip grazuuu ir malonuu"? Na jau ne. Jei yra atsiliepimu ir diskusiju skyrelis, i ji rasau, ka noriu. Man ta nuotrauka pobaise. Paziurekit i fotokonkruso pavadinima: "Man smagiausia su mamyte". Kur cia smagumas? Fee
Atsakyti
QUOTE(Nedurna @ 2005 04 07, 18:16)
Kur cia smagumas?  Fee

o dieve!!kur kur??duksta vaikas su mama,nejau jums nesimato to smagumo,ar jus isivaizduojat ziuredama i nuotrauka ,kad ji tikrai gimdo ji atgal blink.gif tongue.gif

kazkajp idomu,tai kajp jus dukstat su vaikais g.gif
Atsakyti