ĖĖėė, kodėl dingo nuotraukos? Įdėti iš naujo?
QUOTE(westa @ 2008 02 05, 23:09)
Rida labai fotogeniški objektai
.. kontrtstas man patinka.. nepatinka kompozicija, ypač pirmoje .. paieškočiau kažkokių įdomesnių taškų
,, bet kuriuo atveju šaunu, foto darytos senai, bet matosi, kad turi akį
tiesa ir retro temai ne tokius darbus įsidaizduoju
Ačiū už nuomonę labai
Pasakysiu atvirai: akies aš neturiu
Gal kada ir turėsiu, t.y. prasiplės akiratis ir matysiu daugiau, gal atsiras daugiau fantazijos ir suvoksiu pagaliau, kad fotografuoti galima iš įvairių pozicijų, o ne stovint/tupint prieš objektą. Esu labai tiesmuka (ir gyvenime, ir matau, kad fotografijoje), nemoku interpretuoti nieko - fotografuoju faktą, kad nereiktų nieko galvoti ir viskas būtų aišku, vos užmetus akį foto
Sakyčiau šiose nuotraukose dėkingi objektai
Vat pati akį tai turi tikrai
Tai tikra Dievo dovana
Aš tiek net nesitikiu pasiekti, nors rankų nenuleisiu labai greitai
QUOTE(Desiree @ 2008 02 05, 23:58)
kontrastas čia man tinka. Pirmoje nuotraukoje. Tik norisi vis tik kažko įdomesnio. Kompozicijos gal geresnės, gal kažkokio kampo kitokio paieškojimo...
Šulinys taip pat įdomus fotografavimui. Pasakysiu tiesą, man tokie tonavimai nelabai prie širdies, na bet čia tik man. Fotografuojant nejudančius objektus stenkis ieškoti įdomesnio kampo. Užsilipk kur nors, atsigulk, ore fotografuok. Na kaip nors. Nes sunku sudominti nufotografavus tiesiog taip, kaip yra. norisi kažko kitokio, užkabinančio
Pažadu, kad vasarą vėl ten atsidursiu su dabartine technika, kad jau labiau būsiu su ja susidraugavusi ir būtinai prisiminsiu šiuos patarimus bei pakartosiu
QUOTE(wyshnia @ 2008 02 06, 00:35)
Rida_R[/b], pirmoje nuotraukoje man tos sakos is desnes trukdo, bet patinka vertimas i jb. Antrojoj patiesint ta sulini reiktu
Dėkui
Šiaip labai abejojau dėl vertimo į j/b. Kai namie keli albumai vien j/b nuotraukų, tai man jos per gerklę lenda ir visiškai manęs nežavi
Tai kontrastas kažkiek gelbėja, nes vis kažkas kitaip. O dėl šulinio. bandžiau jį tiesinti, bet problema ta, kad jis iš tikro yra sukrypęs ir nebesugalvojau, kad yra gerai, todėl palikau, taip kaip yra