Vijausi vijausi, pasivijau
Zuveliuk, tas biteles prirodytas cross'as tai tik pas CS3 yra
Gaila nematau
Uzuolaidos nuotraukos (nors suprantu isemimo priezastis
)
Marakes, smagus meskiukai gavosi
Elina, sveika grizus
... ir vel pradingus
Desiree, sakai didelio formato... uch, dideles kuprines reiks
Zuzu, pirmoj matau vandens lasus ant stiklo, antroj praeitu metu dziuveselius
Is technines puses - spalvos normaliai atrodo, fokusas lyg irgi normaliai
Degute, kas del blykstes, tai as mazinciau stipruma. Bet idomi serija, primine, kad Uzgavenes
vauga, kaimynu mergaitei ryskumo netruksta, mano skoniui tai arba spalvota, arba jb, tokios pusiau man nelabai
O daugiau tai Anasko parase ta pati, ka ir as galvoju
Sayonara - liuks ''smuikelis''. Man supermaminis spalvotas variantas patinka labiau nei kudrinis jb
Saunuole! O dar labai patiko maziaus su teptuku portretukas. Na tik jei jau labai kabinejantis, tai sutinku su zuveliuku - teptuko labaiu issiskiriancio is fono nereciau... Bet labai kabinejantis
de Nada, efekta manau isgavai, bet daugiau nelabai ka retrisko iziuriu
andriuska, man patinka pirmoji nuotrauka, lengva tokia...
gus, o tu mane sugedinai...
vvvv dukriuko portretukas man si karta ne. patinka emocija, bet taip noretusi mergyte svytincia matyti .... :ax
Pupeliuk, taip neseniai ir mums tas pirmuju zingsniuku laikas buvo... smagumelis
saunuolis maziukas. Ir tu mamuk, nuotrauka man labai patinka - tos ''kalgotkes'' iki pazastu, tecio slepetes, tokia miela miela nuotrauka
Desiree, jungiuosi i besizavinciu buri... Pirmiausia Zuikio akytes (itariu, kad mamytes), spalvos (na cia crossas pagelbejo) ir ta trauka - ziuri i nuotrauka ir nepaleidzia ji taves. Tavo seimos albumo foto as ant sienos drasiai kabinciau - jos turi tikrai daugiau , nei tik iamzinta jums vieniems brangia akimirka
westa, ar ka darei su PS?
Rida_R, pirmoje nuotraukoje man tos sakos is desnes trukdo, bet patinka vertimas i jb. Antrojoj patiesint ta sulini reiktu