Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(valanda @ 2008 02 05, 23:07)
Uzeikit i ND "retro". Ten kai ka idejau. Greitai isimsiu,nelabai noriu lakyti;)
ačiū, kad parodei 4u.gif nerealybių nerealybė. Mielai praleisčiau kokį vakarą vartydama senus senutėlius albumus.
Atsakyti
QUOTE(valanda @ 2008 02 06, 00:07)

valanda, jau mačiau .. super smile.gif.. kažkur turiu savo proprosenelių visos šeimos foto.. mam, tėtis ir 8 vaikai.. gal kada nuskanuosiu ir įdėsiu smile.gif

Desiree,
o man sunku va vaikus vertint unsure.gif .. kol kas nesugebu atsiribot ir objektyviai vertint .. beje man irgi mano antroji mieliausia.. įdėjau į fotokūdrą jb variantą.. man jis irgi visai nieko žiūrisi.
Atsakyti
jooooo, ne kazin kiek ir pasistumejo i prieki fotografija per tiek laiko..
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2008 02 05, 23:58)
ačiū už komentarą. nuotrauka tikrai nėra ideali 

kuom nera ideali? man ltavo foto abai ideali. 4u.gif

ai dedu biski. nu ziurekit, patarkit. Busiu dekinga 4u.gif
user posted image

pasiklausykim to, kas grojo...
user posted image
Papildyta:
paklode nelyginta,aaaaaaaaaaaaa anyta uzmushtu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vauga: 06 vasario 2008 - 00:36
QUOTE(valanda @ 2008 02 06, 01:07)

Namu darbai, tai paskutiniu 2 savaiciu darbai, tokiu nuotrauku kaip sios galim ikelt kiek nori, pas mane 2 albumai is teveliu palikimo... O jei jau keli, kelk i puslapi, o ne i ND. Taisykliu reik laikytis. Isivaizduok kas bus jei visi sukels savo retro kur namie turi, uz paskutinius 100 metu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZverisKLP: 06 vasario 2008 - 00:38
Vijausi vijausi, pasivijau smile.gif

Zuveliuk, tas biteles prirodytas cross'as tai tik pas CS3 yra sad.gif
Gaila nematau Uzuolaidos nuotraukos (nors suprantu isemimo priezastis wink.gif )
Marakes, smagus meskiukai gavosi smile.gif
Elina, sveika grizus smile.gif... ir vel pradingus tongue.gif
Desiree, sakai didelio formato... uch, dideles kuprines reiks wink.gif
Zuzu, pirmoj matau vandens lasus ant stiklo, antroj praeitu metu dziuveselius wink.gif Is technines puses - spalvos normaliai atrodo, fokusas lyg irgi normaliai wink.gif
Degute, kas del blykstes, tai as mazinciau stipruma. Bet idomi serija, primine, kad Uzgavenes smile.gif
vauga, kaimynu mergaitei ryskumo netruksta, mano skoniui tai arba spalvota, arba jb, tokios pusiau man nelabai smile.gif O daugiau tai Anasko parase ta pati, ka ir as galvoju smile.gif
Sayonara - liuks ''smuikelis''. Man supermaminis spalvotas variantas patinka labiau nei kudrinis jb smile.gif Saunuole! O dar labai patiko maziaus su teptuku portretukas. Na tik jei jau labai kabinejantis, tai sutinku su zuveliuku - teptuko labaiu issiskiriancio is fono nereciau... Bet labai kabinejantis wink.gif
de Nada, efekta manau isgavai, bet daugiau nelabai ka retrisko iziuriu wink.gif
andriuska, man patinka pirmoji nuotrauka, lengva tokia...
gus, o tu mane sugedinai...
vvvv dukriuko portretukas man si karta ne. patinka emocija, bet taip noretusi mergyte svytincia matyti .... :ax
Pupeliuk, taip neseniai ir mums tas pirmuju zingsniuku laikas buvo... smagumelis smile.gif saunuolis maziukas. Ir tu mamuk, nuotrauka man labai patinka - tos ''kalgotkes'' iki pazastu, tecio slepetes, tokia miela miela nuotrauka smile.gif
Desiree, jungiuosi i besizavinciu buri... Pirmiausia Zuikio akytes (itariu, kad mamytes), spalvos (na cia crossas pagelbejo) ir ta trauka - ziuri i nuotrauka ir nepaleidzia ji taves. Tavo seimos albumo foto as ant sienos drasiai kabinciau - jos turi tikrai daugiau , nei tik iamzinta jums vieniems brangia akimirka 4u.gif
westa, ar ka darei su PS? g.gif

Rida_R
, pirmoje nuotraukoje man tos sakos is desnes trukdo, bet patinka vertimas i jb. Antrojoj patiesint ta sulini reiktu wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wyshnia: 06 vasario 2008 - 00:37
Elinos pasiilgau....
Idedu kelias uzgaveniu fotkes..
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZverisKLP: 06 vasario 2008 - 00:45
QUOTE(wyshnia @ 2008 02 06, 00:35)
vauga, kaimynu mergaitei ryskumo netruksta, mano skoniui tai arba spalvota, arba jb, tokios pusiau man nelabai smile.gif

niu bandau. man visgi truksta, truksta kokybes....

user posted image
Papildyta:
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 02 06, 00:39)
Elinos pasiilgau....

ot rupuzheliau, mes tai turbut per daznai visos cia vaidenames, nes nepasiilgsta....
ok ok juokauju biggrin.gif
as irgi laukiu Elinos bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(vauga @ 2008 02 06, 01:44)
niu bandau. man visgi truksta, truksta kokybes....

man noris kad mergaite desinej stovetu. Kazkaip nzn, lyg truksta kazko...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZverisKLP: 06 vasario 2008 - 00:48
QUOTE(vauga @ 2008 02 06, 00:35)
ai dedu biski. nu ziurekit, patarkit. Busiu dekinga  4u.gif

Anytos nemusk, dar kada prisireiks mirksiukas.gif (juokauju)

del nuotrauku g.gif Sakyk, ar cia juodas fonas? nes jei taip, tai fotoaparatas nelabai kaip ekspozicija apskaiciavo, siulyciau paciai ant M bandyt.

o del kaimynu mergaites, nekalbant apie kompozicija, ant kokios programos fotografavai?
Atsakyti
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 02 06, 00:48)
man noris kad mergaite desinej stovetu. Kazkaip nzn, lyg truksta kazko...

nu bliam, ka tik svarsciau,ar tik neapverst jos i desine, nes norisi man, kad butu desine pilna bigsmile.gif
geras

QUOTE(wyshnia @ 2008 02 06, 00:52)
1.Anytos nemusk, dar kada prisireiks  del nuotrauku g.gif
2.Sakyk, ar cia juodas fonas? nes jei taip, tai fotoaparatas nelabai kaip ekspozicija apskaiciavo, siulyciau paciai ant M bandyt.
3.  ant kokios programos fotografavai?

1. gera ideja laugh.gif
2. ne, tamsiai melyna paklode.
3. bruuungieji mano, jau po pirmos perskaitytos temos as nustojau svaigt apie bet kokius nustatymus, as uzsidejusi AUTO fotkinu ir bandau susivokti BENT JAU kadravime ir isvis - momente. Taigi as vis dar naujoke-zalioke.
kokia geda... ar to noreta, mano sito gedingo prisipazinimo? jis ivyko smile.gif ir man is tiesu nesmagu prisipazint, bet ELEMENTARIAI neturiu laiko paskaityt info apie tai, kaip daryt geras foto. Tai aisku automatiskai galit pakl
aust, kodel as cia. o todel, kad net ir tingedama viska skaityti, ismokstu kai ko. wink.gif
va tep va.
beje kita sav. busiu Egipte. gal be reikalo pasigyriau, bet visgi zadu nors viena normalia foto biggrin.gif

p.s. zaduke pazaduke... o vdrug neiseis..... nu nepykit, jei ka smile.gif einu miegot, saldziu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vauga: 06 vasario 2008 - 01:24
QUOTE(vauga @ 2008 02 06, 01:17)
bruuungieji mano, jau po pirmos perskaitytos temos as nustojau svaigt apie bet kokius nustatymus, as uzsidejusi AUTO fotkinu ir bandau susivokti BENT JAU kadravime ir isvis - momente. Taigi as vis dar naujoke-zalioke.
kokia geda... ar to noreta, mano sito gedingo prisipazinimo?  jis ivyko smile.gif ir man is tiesu nesmagu prisipazint, bet ELEMENTARIAI neturiu laiko paskaityt info apie tai, kaip daryt geras foto. Tai aisku automatiskai galit pakl
aust, kodel as cia. o todel, kad net ir tingedama viska skaityti, ismokstu kai ko. wink.gif
va tep va.

supratau supratau supratau biggrin.gif
na tai jei kol kas apie techninius dalykus nekalbam - i kuria puse mergaites kunas pasisukes, i ta puse erdves norisi. fotografuodama vaikus stenkis visada , kad tavo akys butu ju akiu lygyje, tik nedaugeliu atveju pasiteisina tas fotografavimas is auksciau.
... ir... ai, pasiskaityk vis tik mirksiukas.gif kol ant auto fotografuosi, nelabai ka kontroliuot nuotraukoj galesi 4u.gif
Atsakyti