Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Elina @ 2008 02 09, 15:31)
Atsiprašau, čia aš su savo portretais blush2.gif

žiūrėjau, žiūrėjau ir pagaliau supratau, kad čia tas egzotiškas skėtis visai netinka prie mūsų žieminės aplinkos mirksiukas.gif

QUOTE(valanda @ 2008 02 09, 15:56)
pirma is tu triju geriausia. Antra- nea. Tik plaukuciai i akis krenta. Paskutiniojoje man nepatinka kreivas kedes krastas. Taigo ta pirma spalvota geriausia:)) Zinai kas man ten patinka, sseselio lopiniukas matomas desiniajame kamputyje, o oir pati kazkaip labai jaukiai isikomponuoji. Nuomones nekeiciu.

ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2008 02 09, 15:31)
Atsiprašau, čia aš su savo portretais blush2.gif

ir aš žiūrėjau ir žiūrėjau, kol supratau, kad antrojoje tiek daug sharpo, kad net dantys baltuoja.
Atsakyti
o as ziurejau ziurejau, ir nusprendziau, kad dukryte - gryns tetis thumbup.gif
Atsakyti
sveikos, ir vel dedu savo bandymus. bliamba mano blynai vis prisvile gaunasi, nekokia is manes menininke schmoll.gif verysad.gif

Svajoklis

user posted image
Atsakyti
Almante_k,daugiau apkarpyk apacios ir kairio sono mirksiukas.gif svajotoja tikrai pateikiai thumbup.gif ir dar gal virsaus truputi kirpciau g.gif man patiko moteris su mergaite tolumoj mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveiki smile.gif

Bite - neblogas modelis ta tavo draugė biggrin.gif man iš čia įkeltų kaip ir visiem pimoji geriausia, jau pasakė Valanda apie aureolę, tai nesikartosiu, originaliame variante man gal norisi mažiau geltonos (oranžinės?) spalvos, tačiau dėl spalvų komentaro nepriimk už gryną pinigą, nes sėdžiu prie neaiškaus monitoriaus darbe.. lygiai taip pat albume nuotraukose man kiek kliūna tas atspalvis, geriau j/b, tačiau trečia nuotrauka, kur padaryta j/b kliūva išdegimai, na nežinau.. taigi viso to reziume - pirmoji geriausia biggrin.gif bet ji tikrai liux - kompozicija šviesa thumbup.gif

Aveda - man tinka mažas kontrastas, na gal vos vos šiltesnio atspalvio norėtųsi, o techninių dalykų dėl blykstės ir pan. nieko neišmanau 4u.gif

Sveika Elina 4u.gif Pirmojoje man irgi kiek kliūva šuniukas nefokuse, kitose - j/b patinka, bet vėlgi sharpas! ir kaip jau Bitė pasakė dėl pačio siužeto smile.gif šilta kepurė, striukė nelabai man derinasi su rytietišku skėčiu nuo saulės smile.gif antra - sharpas! smile.gif taip pat norisi geresnio ryškumo 4u.gif

Dabar turiu tokį tundrišką klausimą blush2.gif papasakokit apie skėčius ir softboxus - tarkim perki softboksą, ar skėtį, tai jau su visom lempom? ar dar kažkoki priedai ten reikalingi? Svarstau dėl papildomo šviesos srauto, tačiau daug dvejoju - blykstė ar tie agregatai, nes naudosiu praktiškai tik tuomet, jei paprašys kas fotosesijikės (ko dažnėja pastaruoju metu blush2.gif )..
Atsakyti
gus, maniau kad svajotojui bus minksciau jei paliksiu daugiau zoles ir bus smagiau jei matys daugiau juros, na bet bus galima pabandyt
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2008 02 09, 18:01)
Bite - neblogas modelis ta tavo draugė biggrin.gif man iš čia įkeltų kaip ir visiem pimoji geriausia, jau pasakė Valanda apie aureolę, tai nesikartosiu, originaliame variante man gal norisi mažiau geltonos (oranžinės?) spalvos, tačiau dėl spalvų komentaro nepriimk už gryną pinigą, nes sėdžiu prie neaiškaus monitoriaus darbe.. lygiai taip pat albume nuotraukose man kiek kliūna tas atspalvis, geriau j/b, tačiau trečia nuotrauka, kur padaryta j/b kliūva išdegimai, na nežinau.. taigi viso to reziume - pirmoji geriausia biggrin.gif bet ji tikrai liux - kompozicija šviesa thumbup.gif

dėl spalvų pati nesu tikra. turiu naują kompą. tai kai palyginu spalvas seno ir naujo kompų blink.gif nebežinau kuriuo tikėt doh.gif
Atsakyti
user posted image

va apkarpiau Svajokli 4u.gif
Atsakyti
Aš Almantės nuotrauką kirpčiau kitaip:
user posted image
nes man tada jūra labiau išryškėja, ir svajotojas nedingsta.
atsiprašau, kad kišu savo trigrašį, nors pati normalaus fotiko neturiu ir nieko nerodau blush2.gif
Atsakyti
Almante, siužetas tikrai su jausmu, tačiau parašysiu technines detales kas man kiek kliūva - spalvos kiek traukia į mėlyną, čia norisi šiltesnių spalvų, apkarpyto varianto tikrai geresnė kompozicija, nors pati dar kirpčiau kiek neinformatyvaus viršaus ir vos vos apačios, tačiau dar liko, ko pakeisti nelabai gali, tai, kad šešėlis "pjauna" svajoklio galvą, tokius dalykus reikia sužiūrėti fotografuojant, tiesiog būtų užtekę paėjėti pirmyn ar atgal, kad pasikeistų šešėlio padėtis galvos atžvilgiu, taip pat mano skoniu antro plano norėtųsi išplaukusio, taip labiau akcentuojant dėmesį į svajoklį, o apie ką jis svajoja lai būna kaip miražas smile.gif bet čia tik mano skoniu, gal kas pasakys kitaip..

Tai nieks nepašnekės apie papildomas šviesas? gal kokius pliusus minusus pasakytumėt? kokiu atveju ką rinktis geriau? jau paminėjau, kad man papildomos šviesos yra reikalingos tik specialiai ruošiantis fotografavimui..
Atsakyti
QUOTE(almantė_k @ 2008 02 09, 18:02)
gus, maniau kad svajotojui bus minksciau jei paliksiu daugiau zoles ir bus smagiau jei matys daugiau juros, na bet bus galima pabandyt

jura reikejo palikt,kaip ir yra,va Gegyte kairi sona ir virsu pagal mane nukirpo biggrin.gif o apacia as dar kirpciau,nedaryciau kvadrato mirksiukas.gif tu dar palauk neskubek su mano pamatymais,idomu ka kiti pasakys 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Pupeliukas @ 2008 02 09, 18:24)

Tai nieks nepašnekės apie papildomas šviesas? gal kokius pliusus minusus pasakytumėt? kokiu atveju ką rinktis geriau? jau paminėjau, kad man papildomos šviesos yra reikalingos tik specialiai ruošiantis fotografavimui..

as tai niekuo negaliu padet tau unsure.gif reikia laukt Andriuskos mirksiukas.gif
Atsakyti