Sveiki
Bite - neblogas modelis ta tavo draugė
man iš čia įkeltų kaip ir visiem pimoji geriausia, jau pasakė Valanda apie aureolę, tai nesikartosiu, originaliame variante man gal norisi mažiau geltonos (oranžinės?) spalvos, tačiau dėl spalvų komentaro nepriimk už gryną pinigą, nes sėdžiu prie neaiškaus monitoriaus darbe.. lygiai taip pat albume nuotraukose man kiek kliūna tas atspalvis, geriau j/b, tačiau trečia nuotrauka, kur padaryta j/b kliūva išdegimai, na nežinau.. taigi viso to reziume - pirmoji geriausia
bet ji tikrai liux - kompozicija šviesa
Aveda - man tinka mažas kontrastas, na gal vos vos šiltesnio atspalvio norėtųsi, o techninių dalykų dėl blykstės ir pan. nieko neišmanau
Sveika Elina
Pirmojoje man irgi kiek kliūva šuniukas nefokuse, kitose - j/b patinka, bet vėlgi sharpas! ir kaip jau Bitė pasakė dėl pačio siužeto
šilta kepurė, striukė nelabai man derinasi su rytietišku skėčiu nuo saulės
antra - sharpas!
taip pat norisi geresnio ryškumo
Dabar turiu tokį tundrišką klausimą
papasakokit apie skėčius ir softboxus - tarkim perki softboksą, ar skėtį, tai jau su visom lempom? ar dar kažkoki priedai ten reikalingi? Svarstau dėl papildomo šviesos srauto, tačiau daug dvejoju - blykstė ar tie agregatai, nes naudosiu praktiškai tik tuomet, jei paprašys kas fotosesijikės (ko dažnėja pastaruoju metu
)..