Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(bite maja @ 2008 02 09, 13:44)
natūralus variantas.... na, beveik natūralus  smile.gif

merk į kūdrą. drąsiai duosiu 5 pliusus. Gaila, kad tik šiek tiek juodi plaukai užtamsina tą plotelį, kuriame jie yra. Bet čia nesąmonių ieškojimas ten, kur jų nėra. Liuks darbas, man jis patinka.
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2008 02 09, 15:31)
"Jeigu blykstėje įjungtas M nustatymas, tuomet ir fotoaparatą reikėtų nustatyti į M. Tačiau jeigu blykstė naudojama ETTL, tuomet taip sakyti nevisai teisinga."

g.gif su situo nelabai sutinku, bet nesigincysiu, palauksiu ka geresni aiskintojai parasys g.gif

Cituoji 2 teiginius, tai ir nesupratau su kuriuo nesutinki ar su abiem g.gif
Jeigu kažką netiksliai parašiau, tai pabandyčiau paaiškinti unsure.gif

bite maja, patiko tavo draugė bigsmile.gif ZvėrisKLP sakė negerai kartotis, na bet pasikartosiu kad pirmoji labiausiai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laputaitė: 09 vasario 2008 - 14:59
bite maja, 1 ir 2 patinka. 1 originalas geriau žiūrisi.

ZverisKLP, dėl tų komentavimų. Aš, kai komentuoju atsidarau 2 forumo langus, vienam nueinu į ta vietą nuo kurios baigiau skaityti ir varaus į priekį, o kitam komentuoju. Pakomentuoju ką nors paskui pamatau, kad kažkas jau pakomentavo ir parašė panašius trukumus ar pliusus. Ir ką man daryt? Trint ką parašiau ? Ir man asmeniškai visiškai dzin dzilin ką kokie forumo nariai rašė. Aš sakau taip, kaip matau.
Gal ne man taikei, bet būna taip, kad pasikartoji, o tirnt jau prirašytą tekstą kažkaip abydna. Manyčiau be reikalo nervuojies. PEACE

Vienas šio ryto:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(toro @ 2008 02 09, 14:58)
Vienas šio ryto:

mėlynuoja šiek tiek
Atsakyti
QUOTE(laputaitė @ 2008 02 09, 14:56)
Cituoji 2 teiginius, tai ir nesupratau su kuriuo nesutinki ar su abiem  g.gif
Jeigu kažką netiksliai parašiau, tai pabandyčiau paaiškinti  unsure.gif

4u.gif neteisingai pacitavau - nesutinku del M ir ETTL. Kiek suprantu ant ETTL blicas visada fotografuoja kaip seselius uzpildantis sviesos saltinis, o M kaip pagrindinis. Na tuo visada tikejau ir remiantis tuo fotografavau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindoozas @ 2008 02 09, 14:53)
merk į kūdrą. drąsiai duosiu 5 pliusus. Gaila, kad tik šiek tiek juodi plaukai užtamsina tą plotelį, kuriame jie yra. Bet čia nesąmonių ieškojimas ten, kur jų nėra. Liuks darbas, man jis patinka.

o jei užmėtys 3, neištversiu šito biggrin.gif čia tau ne peizažas koks smile.gif

man keista, kad visiems pirmoji patinka... asmeniškai man - trečioji unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(toro @ 2008 02 09, 14:58)
Vienas šio ryto:

man kliūna kompozicija ax.gif bet šiaip kokybiškai. tik dar žibintai galėtų būt žvaigždėti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bite maja: 09 vasario 2008 - 15:09
QUOTE(bite maja @ 2008 02 09, 16:10)
o jei užmėtys 3, neištversiu šito  biggrin.gif čia tau ne peizažas koks  smile.gif

man keista, kad visiems pirmoji patinka... asmeniškai man - trečioji  unsure.gif
Papildyta:
man kliūna kompozicija  ax.gif bet šiaip kokybiškai. tik dar žibintai galėtų būt žvaigždėti.

Gal tiesiog jau pavargom nuo JB smile.gif) ir graibom spalvas:)))
Atsakyti

Mindoozai, nesiginčiju, WB auto. O dar žiūriu ir kabelį danguj palikau.
Atsakyti
QUOTE(valanda @ 2008 02 09, 15:11)
Gal tiesiog  jau pavargom nuo JB smile.gif) ir graibom spalvas:)))

gal be reikalo pasidaviau j/b? unsure.gif
nenoriu įkyrėt, bet dar pažiūrėkit spalvotas blush2.gif . tiesiai jau nebededu.
http://public.fotki.com/Jurgos/drauge/
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2008 02 09, 16:06)
4u.gif neteisingai pacitavau - nesutinku del M ir ETTL. Kiek suprantu ant ETTL blicas visada fotografuoja kaip seselius uzpildantis sviesos saltinis, o M kaip pagrindinis. Na tuo visada tikejau ir remiantis tuo fotografavau g.gif

Šiaip tai ETTL = automatinis, o M = rankinis nustatymas. Abiem atvejais galima blykstę naudoti ir kaip pagrininį šaltinį ir kaip užpildantį. ETTL atveju jau aprašiau kaip veikia, o M atveju viskas priklauso nuo fotografo nustatymų.

Jei kam įdomu detalės, va čia labai detaliai viskas aprašyta:
EOS flash
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laputaitė: 09 vasario 2008 - 15:23
Atsiprašau, čia aš su savo portretais blush2.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2008 02 09, 16:18)
gal be reikalo pasidaviau j/b?  unsure.gif
nenoriu įkyrėt, bet dar pažiūrėkit spalvotas  blush2.gif . tiesiai jau nebededu.
http://public.fotki.com/Jurgos/drauge/

pirma is tu triju geriausia. Antra- nea. Tik plaukuciai i akis krenta. Paskutiniojoje man nepatinka kreivas kedes krastas. Taigo ta pirma spalvota geriausia:)) Zinai kas man ten patinka, sseselio lopiniukas matomas desiniajame kamputyje, o oir pati kazkaip labai jaukiai isikomponuoji. Nuomones nekeiciu.

Elina, mergaites portretuke man trukdo perkrauta apacia. Mergyte ir jos kepuryte steriliame fone, nuostabiai atrodytu;)
Ir tie remeliai antroje-nea...Nors nuotrauka grazi. gal pakirpciau , kad nelistu vaizdas is po skecio. Butu labai tinkami atspalviai nesudrumsti to melynumo;O)
Papildyta:
QUOTE(californiagirl @ 2008 02 09, 08:39)
Aciuks 4u.gif  Ne visai aisku biggrin.gif  Bet kazin ar verta tokia juosta pirkti, jei ne pati ryskinu g.gif

Delioju archyvus...senus juostinius ax.gif  Kadangi siandien idetas nuotraukas ant pirstu galim suskaiciuoti, idedu savo pora senienu. Keleta jau anksciau matet...

Malonus akims portretukai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo valanda: 09 vasario 2008 - 15:54