QUOTE(Anasko @ 2008 02 07, 20:37)
Gus o ko man pykti, vieniem patinka, kitiem ne Ir man ne visos nuotraukos patinka, tik as drasos ne visada turiu tai pasakyti
Aciu uz drasa ir toks komentaras labai svarbus man.
Aciu uz drasa ir toks komentaras labai svarbus man.
aciu kad nesupykai man drasiai gali viska sakyt.
QUOTE(bite maja @ 2008 02 07, 21:59)
rodau dar vieną nuotrauką iš praeito savaitgalio. reiks ten eit pavasarį, kai viskas sužaliuos
sitos irgi noreciau Bitele,tu tik fotografuok Vilniu
QUOTE(AVEDA @ 2008 02 07, 22:06)
. Nelabai namai dekingi tam: kiekvienas kambarys skirtingom, tamsiom spalvom ir labai ornamentuoti viskuo. Vis sakau MB kad jei si parduosim ir naujus statysim, as visa dekora parduosiu, ir irengsiu moderniu minimalumu su baltom sienom visur. Ir namai uzgozti auksciausiasis medziais tad diena turim sviesas ijungt.
pas mane dabar taip irengta.
man butu lb idomu pamatyt tavo nuotraukas,nesvarbu kad marga ar tamsios spalvos
beje paskutine sunelio nuotrauka man tikrai lb patinka,odele naturalesne,Getter variante per daug rysku,jau nenaturalu
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 02 07, 22:51)
is visu pateiktu,si geriausia
Zveris,mano pastebejimas gali pakomentuot kitu nuotraukas?ar yra kokia nors priezastis?
QUOTE(Getter @ 2008 02 07, 22:52)
gal sita is visu patrauke aki kazkaip ne mano stilius,nzn visko tiek daug,tik pliusas kad j/b,o sunaus serija netgi lb lb vykus kaip supratau renkiesi portretini obejektyva lauksim nauju bandymu
Toro,lb mini o kodel centre?man daug tos geltonos fono spalvos antra tokia ryski
Desiree,dar spejau uzmatyt tavo foto man patiko ir geros keliones,daug ispudziu ir be abejo nuotrauku!