Vvvvv momentas labai gražus, mielas. Pupeliukas jau minėjo, kad kiek murzinokas. Man norisi švelnumo šiai nuotraukai
Myway į mėlynumą visas. Bet šiaip tvarkinga foto
QUOTE(Pupeliukas @ 2008 02 05, 18:00)
Įdedu savo zuikio pirmųjų žingsnių nuotraukytę, keliaus į albumą, man ji šiaip patinka, tos kelnės-kojnės iki pažastų jūsų komentarai?
smagu kiekvienądien matyti gausėjančias geras foto šiame puslapyje. Tavo juodai baltų juostelinių taip pat vis laukiu. Nes jos tokios. Ypatingos. Nerandu tinkamo, lietuviško žodžio, tai gal nekaip išsireikšiu / išjaustos. Geresnės pirmų žingsniukų foto tikrai nepadaryčiau. Vien dėl to čiupimo fotoaparato į rankas, fokusavimo greičiau greičiau, sugebant dar ir plūstančias emocijas suvaldyti, kad rankos nedrebėtų
Tiesiog labai patinka. Tikrai puoš albumą
QUOTE(Getter @ 2008 02 05, 18:42)
O čia mano seniena, bet labai ypatinga dėl dyyydelių akių
kokybės čia maža, nes su muiline daryta ir dar po to skanuota, bet kaip jums pats portretukas? Ar matosi, kad su juosta fotografuota?
spalvos mielos. akys išties labai išraiškingos.
QUOTE(zuvialia @ 2008 02 05, 19:05)
as irgi su serija...visa serija sudejau kudron.uzluzes photobucketas,tai negaliu ykelti cia...
terliūūūūūūūūūzinai kokie
Gal mano monitorius nekaip rodo, bet kažkiek daugiau kontrasto norisi. O gal tiesiog man toks periodas, vis kontrastinti ir kontrastinti viską. tai labai nekreipk dėmesio.
Šauniai mama padirbėjo, kol vaikučiai linksminosi
QUOTE(Getter @ 2008 02 05, 19:34)
Ačiū
Prašom dar jau vyresnio, bet akys tos pačios
akys vis dar tokios pačios mielos. Bet pati foto tai nelabai. Net akis paskausta bežiūrint. Ar čia sharpo ar ko tiek daug nesuprantu. kaktukas net šviečia, išdegintas. Antras planas taip pat blaško.
QUOTE(vauga @ 2008 02 05, 19:46)
nu bliambacki, pas jusu visu vaikus akys per puse veido????
Desiree, ziurejau gal 5 min i ta veideli.... Toks vaizdas, kad i paveiksleli ziuriu..... man si foto yra ideali.
ačiū už komentarą. nuotrauka tikrai nėra ideali
QUOTE(AVEDA @ 2008 02 05, 20:32)
Desiree nera ka daugiau sakyt. taip noreciau kada su tavim pafotografuot vaikucius, pasisemt ziniu is taves. Tu pagauni tokius kasdieninius momentus kurie atrodo visai ne kasdieniniai, ir vaikai tokie susikaupe lyg suaugusiu isminti turetu.
ačiū. džiugu, kad nori kartu fotografuoti, o dar žinių pasisemti. Kas žino. gal kada nors?
QUOTE(sayonara @ 2008 02 05, 20:34)
patiko komentaro pradžia
o tikrasis cross yra gėris. na bet jau gal nusibos mano paistalai vis iš tos pačios serijos. tiesiog dievinu juostelę, ką su ją bedarytųme...
QUOTE(westa @ 2008 02 05, 20:54)
vaikučių vakaras
.. tokių gražių kleckų pridėjot
Desiree neturiu ką bepridurt.. man viskas gražu..apskritai sunku komentuot foto, kuriose tokie gražūs vaikai
man šiandien nepakilo ranka savo vaiko į jb verst ..tiesiog norėjau spalvų.. šeimos albumui
beje ar galima jau eit balsuot ar visgi ND Retro buvo dviem savaitėm
Retro nd, kaip ir visi kiti, dvi savaites tęsiasi
ačiū už komentarą mano nuotraukai. Vaikučiai šiaip visi žavūs, bent jau man. Neatsispiriu jų grožiui, bet komentuodama vis tiek stengiuosi išjungti tą žavėjimąsi vaikais ir tiesiog žiūrėti į foto kaip foto visumoje
Ne visada sekasi, bet kartais sekasi.
Apie tavo tris foto. Man antroji labiausiai patiko . Tiesa, kūdroje ji vistik juodai balta
nesinorėjo šįvakar spalvų?
QUOTE(Rida_R @ 2008 02 05, 21:21)
Pora nuotraukų temai Retro
Klėtis
Pastatui kažkur apie 80 metų. Fotografuota vasarą.
Didelį kontrastą dėjau specialiai, nes man taip gražiau atrodo.
kontrastas čia man tinka. Pirmoje nuotraukoje. Tik norisi vis tik kažko įdomesnio. Kompozicijos gal geresnės, gal kažkokio kampo kitokio paieškojimo...
Šulinys taip pat įdomus fotografavimui. Pasakysiu tiesą, man tokie tonavimai nelabai prie širdies, na bet čia tik man. Fotografuojant nejudančius objektus stenkis ieškoti įdomesnio kampo. Užsilipk kur nors, atsigulk, ore fotografuok. Na kaip nors. Nes sunku sudominti nufotografavus tiesiog taip, kaip yra. norisi kažko kitokio, užkabinančio