QUOTE(Desiree @ 2008 02 08, 11:06)
neturėjusi aš Mamizos rankose, tai nežinau ar yra toks dalykėlis. Pas mane Hasselyje atsidaro tokia kaip linzė, na kažkas kaip padidinimo stiklas. Jis padeda geriau sufokusuoti. Gal ir pas tave toks yra. O ką fotografuoji su tais dviem fotoaparatais? Gal pabandyk su nejudančiais objektais pasitreniruoti, kol įgus akis ir perprasi fotoaparatus. Labai smalsu pamatyti nuotraukas. Lauksiu
Mes šį savaitgalį kaip jau rašiau į Prahą trauksim. Vienas iį daugelio tikslų tai užsukti į foto prekes, žinau ten neblogą vietelę. Gal rasiu juostelę 3200 ISO. Dresdene niekur nerandu, o taip maga vėl į ją pafotografuoti.
Ai dar, vakar vaikis trinktelėjo, bumbtelėjo mano Smeną. Į šipuliukus visa. O ji buvo mano pirmoji. Gaila.
O dėl tos mano nuotraukos. Kažkaip pavartau negatyvus, ir vis grįžtu prie trijų serijų, zuikučio, šios su laišku ir dar vieną juodai baltų gėlių. Kada į jas bežiūrėčiau vis tiek man jos mielos. Nedaug tada išmaniau apie foto, bet pliusas tas buvo, kad paprasčiau į pasaulį žiūrėjau.
Mes šį savaitgalį kaip jau rašiau į Prahą trauksim. Vienas iį daugelio tikslų tai užsukti į foto prekes, žinau ten neblogą vietelę. Gal rasiu juostelę 3200 ISO. Dresdene niekur nerandu, o taip maga vėl į ją pafotografuoti.
Ai dar, vakar vaikis trinktelėjo, bumbtelėjo mano Smeną. Į šipuliukus visa. O ji buvo mano pirmoji. Gaila.
O dėl tos mano nuotraukos. Kažkaip pavartau negatyvus, ir vis grįžtu prie trijų serijų, zuikučio, šios su laišku ir dar vieną juodai baltų gėlių. Kada į jas bežiūrėčiau vis tiek man jos mielos. Nedaug tada išmaniau apie foto, bet pliusas tas buvo, kad paprasčiau į pasaulį žiūrėjau.
Pas mus nera to dalykelio, bet ji galima dasipirkt - per e-bay ziurejom. O fotografuoju kaip ir visada - Gusciu del to turiu priimti tavo patarima ir pabandyti siaip aplinka pafotografuoti - kad rankos prie fotoaparatu priprastu. Del nuotrauku -dabar tikrai nera ka rodyti, o taip pat nuskanuoti neturiu kur, bet kai jau bus vertos nors trupucio demesio - butinai rasiu kaip ideti
Geros jums keliones Del juosteles MB 3200 Delta fotografuoja kaip tik dabar vadinasi zino, kur pas mus gauti - jei ka, rasyk
O del pasiaiskinimo apie nuotrauka - dar karta irodymas, kad talenta turi be abejoniu techniniu dalyku gali ismokti, bet idejos, pajautimas neismokstami (man vel kyla noras fotoaparata det i sona... )