Sveiki, rašau iš parduotuvės
vienas kompiuteris pas kompiuteristą, kur bandoma iškrapštyti jo atmintis.. nieko nebeliko jame.. absoliučiai nieko (po vyro įskišimo ir noro patobulinti aišku
)
visgi juostiniu kadru privalumas tas, kad jų nesuformatuosi... ech.. o kitas kompiuteris įsijungia tik pašildžius ant radiatoriaus, o ir internetas ten kažkodėl neveikia.. jaučiuosi kaip be rankų
Tai labai norisi pažiūrėti kaip gyventa ir ką naujo prikėlėt:
Desiree Berniuko su klounu nuotraukytė, be žodžių super
taip pat retro temai ruošiamas sušukuoto gražiai berniuko portretas super! nerealu! ir fokusas toks man tinka
(beje nuotraukas vis dar matau
bet džiaugsmas man
) ir paskutinė man labai patinka.. nuotrauka su istorija
Žvėriuko čigoniukės nuotraukos labai jau buitinės.. norisi pasižaidimo su diafragma, kad nesimatytų aplnkinė buities taip, dar kažko įdomiau..
Avytess crossintos nutraukos super! Gal Rūtos portrete kiek blaško tas geltonumas, visgi supratau, kad man mielesnis tas žalias atspalvis cross'uose
Westos šuniukai labai kokybiškai ir gražiai padarei
Vvvv net ir pataisytas variantas man nelabai, manau, kad čia sužaidė nelabai gera šviesa, padarė papildomų šešėlių prie akytės. Ir priekis atrodo peršviestas, o šonas visai tamsu, negražus tonų perėjimas.. na surašiau, kas man užkliuvo, aš pati bandyčiau perfotografuot
Stikline, laužo nuotraukos nelabai sudomino..
Zona, patiko mergaitės su rankšluosčiu nuotrauka, tačiau kiek spalvos nelabai, atrodo, kad WB nelabai gerai, o kitos - tiesiog vaikučių foto
Sveika prisijungus
Aveda, man per daug detalių, poros fotelių norėtųsi mažiau, apie techninę pusę negaliu nieko pasakyti
California - tavo nuotraukos kaip visad puikios, neįdomiai aš čia
Nu va kaip visko prirašiau, gal kam ir neišsamiai, bet gi ne namie sėdžiu, o ir vaikas šalia vežime miega..