Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Desiree @ 2008 02 08, 10:36)
štai. beveik originalas. daryta prieš 5 metus.
user posted image

nerealu blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2008 02 08, 10:36)
turėtų rodyti. neišėmiau.

O dėl pirmos juostelės zenitu.... įsidėk antrą. bus geresnė.

jau isidejau biggrin.gif dabar juodai balta T Max'a. Mamiya 120 taip pat jau isfotografuota, bet kai tokie rezultatai su zenitu, tai ten isvis nieko nesitikiu unsure.gif doh.gif

QUOTE(sayonara @ 2008 02 08, 10:41)
Desiree, Tu - generatorius.. doh.gif ir prieš penkis metus, ir ypač - dabar.
Į ją žiūrint norisi: 1. sužinoti, apie ką galvoji 2. perskaityti, ką rašai. 3. sužinoti, kokie buvo nustatymai fotografuojant. biggrin.gif

drinks_cheers.gif

pamaciau - pasirido tik ilgiau palaukt reikejo, kol pasikraus doh.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wyshnia: 08 vasario 2008 - 11:06
QUOTE(wyshnia @ 2008 02 08, 09:58)
jau isidejau biggrin.gif dabar juodai balta T Max'a. Mamiya 120 taip pat jau isfotografuota, betkai tokio rezultatai su zenitu, tai ten isvis nieko nesitikiu unsure.gif  doh.gif
drinks_cheers.gif
neturėjusi aš Mamizos rankose, tai nežinau ar yra toks dalykėlis. Pas mane Hasselyje atsidaro tokia kaip linzė, na kažkas kaip padidinimo stiklas. Jis padeda geriau sufokusuoti. Gal ir pas tave toks yra. O ką fotografuoji su tais dviem fotoaparatais? Gal pabandyk su nejudančiais objektais pasitreniruoti, kol įgus akis ir perprasi fotoaparatus. Labai smalsu pamatyti nuotraukas. Lauksiu 4u.gif

Mes šį savaitgalį kaip jau rašiau į Prahą trauksim. Vienas iį daugelio tikslų tai užsukti į foto prekes, žinau ten neblogą vietelę. Gal rasiu juostelę 3200 ISO. Dresdene niekur nerandu, o taip maga vėl į ją pafotografuoti.

Ai dar, vakar vaikis trinktelėjo, bumbtelėjo mano Smeną. Į šipuliukus visa. O ji buvo mano pirmoji. Gaila.

O dėl tos mano nuotraukos. Kažkaip pavartau negatyvus, ir vis grįžtu prie trijų serijų, zuikučio, šios su laišku ir dar vieną juodai baltų gėlių. Kada į jas bežiūrėčiau vis tiek man jos mielos. Nedaug tada išmaniau apie foto, bet pliusas tas buvo, kad paprasčiau į pasaulį žiūrėjau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 08 vasario 2008 - 11:09
Labryt 4u.gif

Andriuska labai ačiū už išsamius paaiškinimus.. labai labai ..

Desiree kadangi nemėgsti trumpų savo foto vertinimų, o berašydama savo asociacijas bijau suteršt galgi nekaltą šios foto nuotaiką.. tai parašysiu tik, kad man si sukelia minčių smile.gif

ir dar - džiaugiuos mūsų skyreliu.. nerealūs žmogeliukai čia, lankosi.. visada pasiruošę padėt.. ačiū jiems !!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 08 vasario 2008 - 11:14
QUOTE(westa @ 2008 02 08, 10:13)

Desiree kadangi nemėgsti trumpų savo foto vertinimų, o berašydama savo asociacijas bijau suteršt galgi nekaltą šios foto nuotaiką.. tai parašysiu tik, kad man si sukelia minčių  smile.gif
o kur taip parašyta, kad nemėgstu trumpų savo nuotraukų vertinimų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2008 02 07, 17:00)
bet tada grūdas labai matosi ir vis tiek nuotraukos tamsios. aš pirmadienį fotkinau vietinės reikšmės krepšinio varžybas. išėjo visiškas pravalas  doh.gif
gal pabandyt su 50-tuku. jis gi šviesus yra  g.gif, bet per siauras kampas  verysad.gif

jei nori gauti per galvą nuo kitų fotografų, tai gali pyškinti per krepšinio varžybas su blicu, o jei ne, tada keli iso iki negalėjimo, naudoji triukšmų slopinimą ir užteks. Nors yra sporto salių, kur kitaip neįmanoma.
Atsakyti
Sveiki, rašau iš parduotuvės blink.gif vienas kompiuteris pas kompiuteristą, kur bandoma iškrapštyti jo atmintis.. nieko nebeliko jame.. absoliučiai nieko (po vyro įskišimo ir noro patobulinti aišku doh.gif ) verysad.gif visgi juostiniu kadru privalumas tas, kad jų nesuformatuosi... ech.. o kitas kompiuteris įsijungia tik pašildžius ant radiatoriaus, o ir internetas ten kažkodėl neveikia.. jaučiuosi kaip be rankų biggrin.gif

Tai labai norisi pažiūrėti kaip gyventa ir ką naujo prikėlėt:

Desiree Berniuko su klounu nuotraukytė, be žodžių super wub.gif
taip pat retro temai ruošiamas sušukuoto gražiai berniuko portretas super! nerealu! ir fokusas toks man tinka 4u.gif (beje nuotraukas vis dar matau blink.gif bet džiaugsmas man biggrin.gif ) ir paskutinė man labai patinka.. nuotrauka su istorija smile.gif

Žvėriuko čigoniukės nuotraukos labai jau buitinės.. norisi pasižaidimo su diafragma, kad nesimatytų aplnkinė buities taip, dar kažko įdomiau.. 4u.gif

Avytess crossintos nutraukos super! Gal Rūtos portrete kiek blaško tas geltonumas, visgi supratau, kad man mielesnis tas žalias atspalvis cross'uose

Westos šuniukai labai kokybiškai ir gražiai padarei 4u.gif

Vvvv net ir pataisytas variantas man nelabai, manau, kad čia sužaidė nelabai gera šviesa, padarė papildomų šešėlių prie akytės. Ir priekis atrodo peršviestas, o šonas visai tamsu, negražus tonų perėjimas.. na surašiau, kas man užkliuvo, aš pati bandyčiau perfotografuot 4u.gif

Stikline, laužo nuotraukos nelabai sudomino.. 4u.gif

Zona, patiko mergaitės su rankšluosčiu nuotrauka, tačiau kiek spalvos nelabai, atrodo, kad WB nelabai gerai, o kitos - tiesiog vaikučių foto 4u.gif Sveika prisijungus 4u.gif

Aveda, man per daug detalių, poros fotelių norėtųsi mažiau, apie techninę pusę negaliu nieko pasakyti 4u.gif

California - tavo nuotraukos kaip visad puikios, neįdomiai aš čia tongue.gif

Nu va kaip visko prirašiau, gal kam ir neišsamiai, bet gi ne namie sėdžiu, o ir vaikas šalia vežime miega..

Atsakyti
QUOTE(Getter @ 2008 02 07, 18:33)
Nusprendėm pirktis Nikkor 85mm f1.8 objektyvą. MB kažkas užplaukė, panašus į Elinos Kalėdų senelį pasidarė  lotuliukas.gif 

o, super sprendimas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2008 02 08, 11:15)
o kur taip parašyta, kad nemėgstu trumpų savo nuotraukų vertinimų  smile.gif

fotokūdroj, kiek pamenu smile.gif

Pupeliuk, ačiū 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 08 vasario 2008 - 11:18
QUOTE(westa @ 2008 02 08, 10:17)
fotokūdroj, kiek pamenu  smile.gif
doh.gif vėl prie to pačio grįžtam, jau Silwio buvo užklausęs. nebesiteisinsiu. kas kaip nori tas taip interpretuoja.
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2008 02 08, 11:22)
doh.gif vėl prie to pačio grįžtam, jau Silwio buvo užklausęs. nebesiteisinsiu. kas kaip nori tas taip interpretuoja.

negrįžtam smile.gif aš ir interpretuoju kaip man atrodo.. o tiesintis tau ir nereikia
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 02 08, 10:23)
negrįžtam  smile.gif aš ir interpretuoju kaip man atrodo.. o tiesintis tau ir nereikia
ai, galėjai bent jau prie nuotraukos prikibti, o ne prie mano žodžių kažkur kažkada rašytų.
Atsakyti