QUOTE(Getter @ 2008 02 07, 23:52)
Sillwio nžn kas tau iš mano spalvų nes modelis - vaikas
bet jei gali pakomentuok tikrai nesupyksiu, nes objektyvas naujas, o ir blykstė išorinė pirmą kart naudota (beje nukreipiau ją į lubas, ir mano akimis šviesos užteko).
Man tokios siltos spavos patinka. Fonas aisku blasko, tu ir pati matai. Manau susitvarkiai tikrai gerai, kaip pirma karta su nauju objektyvu ir blykste.
QUOTE(westa @ 2008 02 07, 23:59)
sillwio o mano Sigma 30mm galėjo taip fotografuot?
Toro jau tau viska atsake. Man keista, kodel to nepastebejai fotografuodama. Turejo matytis per ieskikli.
QUOTE(fotolama @ 2008 02 08, 01:23)
Klausimas fotošopininkams.
Kaip sukabinti keletą nuotraukų, vieną šalia kitos? Reikėtų, kad būtų viena nuo kitos atskirtos siauru baltu rėmeliu.
Aicū
Mistika. Kazkur internete maciau action'a, skirta sujungti triptikui. Pabandyk pagooglint.
QUOTE(Lauružė @ 2008 02 08, 09:03)
Aciu, Sillwio, uz komentara.
Bet problema - ne wb balansas
Tiesiog su blykste vaizdas labai plokscias. O jei dar fotografuoju zmogu pirmam plane - tai tolimasis planas lieka labai tamsus. Tuo tarpu su ilgu islaimymu atsiranda gylis, spalvu tonai.
Bandziau fotografuot uzkelus ISO iki 1600. Vaiku eglute. Nei vienos nuotraukos nera kokybiskos. Tokie triuksmai, kad baisu. Net ir stipriai taisant su PS, nuimant triuksmus ryskumo saskaita, zmoniu veidai lieka oranziniai.
Zodziu, bandau issiaiskint, kame problema - ar tai prastas fotografas, ar netobula technika.
Gal canonistai pakomentuotumet kaip jus issisukat is tokios padeties? Gal tobulesne blykste padetu ?
Nu viska surasei kaip pagal vadoveli. Kitaip ir neturi buti. Vienintelis pataisomas dalykas, tai plokstumas su blykste - reiketu naudoti isorine ir ne ant fotoaparato, o kur nors sone. Visa kita lieka galioti. Nesitikek tvarkingai nufotografuoti zaidzianciu bowling'a zmoniu grupe dideleje tamsioje patalpoje. Kazka visada prarasi (nebent, kaip vakar rasiau, isigytum nikon d3, kuriame iso galima pakelti iki kiek daugiau, negu 26000 (tiksliai nepamenu), ir prie iso 6400 jis praktiskai netriuksmauja).
"Forcing yourself to use restricted means is the sort of restraint that liberates invention. It obliges you to make a kind of progress that you can't even imagine in advance." - Picasso