fotografavau su nikkor 50 mm f1,8 AF .. o dx ar ne net nežinau .. reiškia reikia išryškit kitą juostelę,, joje keičiau objektyvus ir turėtų būt aišku ar tame problema
Ne, 50-tukas neturi taip daryt Pamėgink kaip nors parodyt čia. Dabar jau nesuprantu visai.
"Forcing yourself to use restricted means is the sort of restraint that liberates invention. It obliges you to make a kind of progress that you can't even imagine in advance." - Picasso
Sillwio nžn kas tau iš mano spalvų nes modelis - vaikas bet jei gali pakomentuok tikrai nesupyksiu, nes objektyvas naujas, o ir blykstė išorinė pirmą kart naudota (beje nukreipiau ją į lubas, ir mano akimis šviesos užteko).
Man jos irgi geltonos/oranžinės nes mano sienos persikinės
Bet taisybę sakėt, kad 85m labiau lauko porterukams (arba kaip supratau galva na ir pečiai dar plius) o va 50mm namų sąlygomis pats tas. Griebsim ir tą kadanors.
valanda, gal per žiauriai išsireiškiau Taip tas neonas, kaip tu jį vadini ir triukšmas lenda stiprokai, nelabai man jis šioj nuotraukoj.
Visai nestipriai.Labai gerai ir aiskiai. dziaugiuos tokiais komentarais . Tiesiog norejau issiaiskint kas dar kliuva tiksliau."Neonines" man atrodo buvusios baltos vietos. Ir man jos kliuna.O triuksmas siuo atveju man dar pakenciamas.
sigma 30mm skirtas apkarpytom matricom, jei jį mauni ant juostinio to niekaip neišvengsi. Su zūminiais pvz sigma 17-70 kažkiek prizūminus vinjetė dingsta. Pačiam neteko su tuo susidurt, todėl jei ką suvėliau atleiskit