Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Va
user posted image
Atsakyti
sillwio, o tu man dėl juostelės mano metamorfozių nieko negali paporint?
Atsakyti
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 02 07, 23:23)

Nugi šviesinai. Kokiais 2 stopais. Tai lygu iso 400. Ir dar kirpai, taigi triukšmas dar labiau išlindo. Originalas gi švarus.

QUOTE(westa @ 2008 02 07, 23:23)
sillwio, o tu man dėl juostelės mano metamorfozių nieko negali paporint?

Ką praleidau?
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2008 02 07, 23:25)

Ką praleidau?

QUOTE(westa @ 2008 02 07, 20:50)

klausimas juostelininkams.. išsryškinau juostelę.. foto nedariau.. pažiūrėjau į ją, o ten visos fotkės kaip su fisheye'jum fotografuota  g.gif .. tokios apvalios formos .. bliamba sėdžiu ir mąstau kame reikalas  g.gif .. ar gali iki galo neatsidaryt užuolaidėlės  g.gif .. ir dar.. ar įmanoma nepasidarius nuotraukos kažkaip perfotografuot kadrą, kad pamatyt ? atrodo kvailas klausimas, bet kažkur lyg skaičiuo, kad įmanoma kažkaip perfotografyot su macro  :

Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2008 02 08, 00:25)
Nugi šviesinai. Kokiais 2 stopais. Tai lygu iso 400. Ir dar kirpai, taigi triukšmas dar labiau išlindo. Originalas gi švarus.

Klausyk, bet va kur paradoksas: fotiko ekrane, normalus šviesus kadras, perkeliu į kompą, o jmj doh.gif kaip pamačiau, tamsesnis gal trigubai. kas čia per "šutkė"?
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 02 07, 20:50)
klausimas juostelininkams.. išsryškinau juostelę.. foto nedariau.. pažiūrėjau į ją, o ten visos fotkės kaip su fisheye'jum fotografuota  g.gif .. tokios apvalios formos .. bliamba sėdžiu ir mąstau kame reikalas  g.gif .. ar gali iki galo neatsidaryt užuolaidėlės  g.gif .. ir dar.. ar įmanoma nepasidarius nuotraukos kažkaip perfotografuot kadrą, kad pamatyt ? atrodo kvailas klausimas, bet kažkur lyg skaičiuo, kad įmanoma kažkaip perfotografyot su macro  :

Panašu, kad su DX objektyvu fotografavai. Kitaip ir neturėjo būti. Prisimink Pupeliuko Vilniaus nuotraukas. Kita vertus, vinjetę (tamsius kraštus) turėjai fotografuodama matyt.
Su savo abejoju ar perfotografuosi. Reikia muilinės su super macro režimu, kad sufokusuot negatyvą, uždėtą tiesiai ant objektyvo.
Papildyta:
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 02 07, 23:29)
Klausyk, bet va kur paradoksas: fotiko ekrane, normalus šviesus kadras, perkeliu į kompą, o jmj  doh.gif kaip pamačiau, tamsesnis gal trigubai. kas čia per "šutkė"?

Gal tu pasišviesinęs ekraną? Fotike galima reguliuot. Patikrink ir grąžink ant 0.
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2008 02 07, 23:29)
Ajas, o man įdomu, kaip tau tas pakarpytas variantas?

Man labai patinka smile.gif Kažkaip pati neišdrįsau taip drąstiškai kirpti, norėjosi ir senus ornamentus aplink palikti blush2.gif

QUOTE(sillwio @ 2008 02 07, 23:55)
Kodėl neįdomūs? Įdomūs turistiniai shot'ai smile.gif Meno juose nedaug, bet spalvos gražios.

biggrin.gif biggrin.gif paguodei doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2008 02 08, 00:32)
Panašu, kad su DX objektyvu fotografavai. Kitaip ir neturėjo būti. Prisimink Pupeliuko Vilniaus nuotraukas. Kita vertus, vinjetę (tamsius kraštus) turėjai fotografuodama matyt.
Su savo abejoju ar perfotografuosi. Reikia muilinės su super macro režimu, kad sufokusuot negatyvą, uždėtą tiesiai ant objektyvo.
Papildyta:
Gal tu pasišviesinęs ekraną? Fotike galima reguliuot. Patikrink ir grąžink ant 0.

nu *****, tiksliai, buvo +2.. blush2.gif atvaryk i KLP. statau drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 02 07, 23:37)
nu *****, tiksliai, buvo +2.. blush2.gif  atvaryk i KLP. statau  drinks_cheers.gif

Prisižadėjai biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki smile.gif

ciburaska, tavo įdėta nuotrauka nelabai atitinka retro temos, bet mano akim joje viskas gerai yra, sepija laiku ir vietoj smile.gif

valanda, cross tavo natiurmortui nelabai gerai suveikė, išlindo visokių negerumų.

californiagirl, tavo foto geros kaip visad, o daugiau nelabai yra ką sakyti.

bite maja, geras tas jūsų "miestukas", fotogeniškas, kalnai, pakalnės, senamiestis, dangoraižiai smile.gif Biški pavydžiu. O pas mumis 90proc. senamiesčio per karą sugriauta, jokių kalnelių tiltų, ir tik kelios fotogeniškos vietelės kurios jau per gerklę baigia išlįsti.

inc, gerai panorama susiklijavo:) Lauksiu šedevrų.

ZverisKLP, pirmoji uosto nuotrauka man labai patinka. Panašu, kad prie jos ir su PS nemažai padirbėjai ko pasekoje dangui nežymus triukšmelis išlindo, jei sakai, kad su uv fotkinai jis aišku savo dadėjo. Man irgi fotiko lcd šviesios kompe tamsios (taip turi būt reiškias) šviesinu visas be išimties, netgi diena fotkintas. Kitos šiaip sau.

Getter, iš pastato nuotraukų pirma ir paskutinė kiek įdomesnės, tik gal spalvų norėtūsi.

Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2008 02 07, 23:32)

fotografavau su nikkor 50 mm f1,8 AF g.gif .. o dx ar ne net nežinau unsure.gif .. reiškia reikia išryškit kitą juostelę,, joje keičiau objektyvus ir turėtų būt aišku ar tame problema

ačiū.. įtariu daugiau statančių Klaipėdoj atsirastų.. minimum savaitę tektų ...pabūt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(valanda @ 2008 02 07, 18:21)
Na,galetu nosies galiukas neblizget( negi cia normalus komentaras?smile.gif)))))

Ot velnias...pamirsau papudruoti nosyte biggrin.gif Juokauju biggrin.gif Labai lengva nuklaunuoti ta taskiuka ax.gif
Dekui 4u.gif

QUOTE(gus @ 2008 02 07, 18:23)
Californiagirl,neturiu ka pridut,akutes ryskios,o kad pakausis nukirstas,tai jau pripratau,tavo nuotraukose jau net i akis nekrenta biggrin.gif maziaus retro stilius tikrai vykes thumbup.gif

4u.gif

QUOTE(valanda @ 2008 02 07, 18:26)
O va cia jau prisikabinsiu. Man nepatinka nuotraukoje izvelgiamas vertikalus susluoksniavimas. Man toks iseidavo,kai auksto ISO nuotraukoj traukdavau is seselio koki nors objekta su levels.
Suprantu , kad tai darei specialiai susendinimui. Ale man jie nesendina, o grumoja apie PS (labai demesio nekreipt, bo tai  gali but tik mano asmenines nevykusios patirties fiksacijos) smile.gif

O va labai aciu uz si komentara 4u.gif Sluoskniavau...dejau viena sluoksni "fibers", kazkada cia dalinotes kaip sendinama nuotrauka.

QUOTE(Anasko @ 2008 02 07, 18:29)
C.girl  patiko man tavo Rupestelis 4u.gif  ima pavydas kaip susidraugavai su fotoaparatu rolleyes.gif

Aciu 4u.gif Nepavydek, eit tu su savuoju draugautis biggrin.gif

Atsakyti