Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(westa @ 2008 02 08, 00:08)
Zveri man pirmoji, kaip visiems , tik kažkiek tikrai į kairę važiuoja,, na ir man dar triukšmai danguj permuša kažkiek.. Iso turbūt didelis ar šarpinai  g.gif .. arba mano ekranas blogai rodo

Kad ISO tik 100, man pačiam tas triukšmas neaišku iš kur atsiranda... jau fotkindamas jį mačiau..Gal Nikonas grybauja? Ar gali fotikas kažką daryt negero? Man kažkaip jau senokai nepatinka tai .... Reik gal reguliuot ar keist fotoaparatą kol garantinis? Nagi greit patarkit.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZverisKLP: 07 vasario 2008 - 23:16
QUOTE(peppi @ 2008 02 07, 23:12)
patiko pirmoji tik biskeli svyra desinen ir prisipazink ar sarpinai?

Svyra sakai g.gif
Pirmoji tikrai nešarpinta tiesiog j/b su b/w styler versta (tuo pluginu kur čia nuskambėjo neseniai) biggrin.gif Šarpinta tik antroji blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2008 02 08, 00:12)

Westa visus priims lotuliukas.gif

Aha, dar ir vietinius biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 02 07, 23:14)
Ka ISO tik 100, man pačiam tas triukšmas neaišku iš kur atsiranda... jau fotkindamas jį mačiau..Gal Nikonas grybauja? Ar gali  fotikas kažką daryt negero? Man kažkaip jau senokai nepatinka tai .... Reik gal reguliuot ar keist fotoaparatą kol garantinis? Nagi greit patarkit.

nu va net nežinau ką pasakyt.. kažkaip kiek naktį fotografavau, nelabai pastebėjau tokių va g.gif ..galvojau kad aukštas Iso tokius triukšmus duoda.. bet jei tik 100.. neįsivaizduoju
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 02 08, 00:17)
nu va net nežinau ką pasakyt.. kažkaip kiek naktį fotografavau, nelabai pastebėjau tokių va  g.gif ..galvojau kad aukštas Iso tokius triukšmus duoda.. bet jei tik 100.. neįsivaizduoju

Westa, o gal UV filtras? Jo nebuvau nuėmęs?
Atsakyti
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 02 07, 23:16)
Aha, dar ir vietinius biggrin.gif

ramiai smile.gif .. aš tik ne vietinius priglaudžiu .. rolleyes.gif .. kas aš jums - autobusų stotis biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 02 07, 23:18)
Westa, o gal UV filtras? Jo nebuvau nuėmęs?

va ir neatsakysiu .. tikrai toli gražu man iki tokių žinių.. gal g.gif
Atsakyti
Valanda pamiršau pasakyt kad tavo panorama visai smagiai žiūrisi, tik gal tiesesnio horizonto norėtūsi g.gif
Žvėriau tavo laivai mane užburia. Tokie vaizdeliai ir mane pačią nuvarys į uostą blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 02 08, 00:19)
ramiai  smile.gif .. aš tik ne vietinius priglaudžiu ..  rolleyes.gif .. kas aš jums - autobusų stotis  biggrin.gif
Papildyta:

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZverisKLP: 07 vasario 2008 - 23:20
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 02 07, 23:14)
Kad ISO tik 100, man pačiam tas triukšmas neaišku iš kur atsiranda... jau fotkindamas jį mačiau..Gal Nikonas grybauja? Ar gali  fotikas kažką daryt negero? Man kažkaip jau senokai nepatinka tai .... Reik gal reguliuot ar keist fotoaparatą kol garantinis? Nagi greit patarkit.

Gal šviesinai smarkiai? Tai tolygu aukštam iso.
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2008 02 08, 00:20)
Gal šviesinai smarkiai? Tai tolygu aukštam iso.

Nu ne..Davai įkelsiu originalą?
Atsakyti
QUOTE(Getter @ 2008 02 07, 23:15)
Svyra sakai  g.gif 
Pirmoji tikrai nešarpinta tiesiog j/b su b/w styler versta (tuo pluginu kur čia nuskambėjo neseniai)  biggrin.gif  Šarpinta tik antroji  blush2.gif

trupuciuka svyra mirksiukas.gif
nu idomiai tada, vis ziuriu ziuriu ir nesuprantu smile.gif

QUOTE(westa @ 2008 02 07, 23:19)
ramiai  smile.gif .. aš tik ne vietinius priglaudžiu ..  rolleyes.gif .. kas aš jums - autobusų stotis  biggrin.gif

biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 02 07, 23:21)
Nu ne..Davai įkelsiu originalą?

davai
Atsakyti