Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(ZverisKLP @ 2008 02 07, 23:51)
Ai, paimu ir įkeliu:)  blush2.gif Čia šiandien vaikštinėjau..
user posted image

Si man geriausia. Kitos siek tiek paplauke. o si skaidri, detali,astri. Tokia gerule...smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2008 02 07, 23:55)
.
Visai šalia smile.gif Už balos.

Jmj mūsų Urbonas ir be laivo perplaukė( na beveik perplaukė)...
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2008 02 07, 23:48)
Mano pirmasis bandymas sulipdyti panoramą. 

Sveikinu. Pradzia yra;) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 02 07, 22:51)

Šaunuolis, ŽvėrisKLP smile.gif Ypač pirma. Patiesink tik vos vos. Antrai ir trečiai mano galva trūksta kontrasto ir erdvės, o taip pat nervina žalios šviesos.

QUOTE(Getter @ 2008 02 07, 22:52)
Atbėgu parodyt juodraščio, gal kokių patarimų turėsit?

Pirma groja, tik trūksta ryškumo. 2 ir 3 šiaip sau. 4 per tamsi ir kompozicija netvarkinga - nei viršus, nei apačia netilpo. Pastatas vertas, kad ten grįžti su štatyvu. Šaunuolė, kad pastebi. Asmeninis mano prašymas - iš kitos sesijos prašau parnešk spalvų smile.gif
Papildyta:
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 02 07, 23:01)
Jmj mūsų Urbonas ir be laivo perplaukė( na beveik perplaukė)...

Tas beveik kažkaip ir neramina labiausiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2008 02 08, 00:00)
[ŽvėriesKLP, pirmoji patraukia dėmesį, nors rodos kiek griūnanti, o gal tai tik optinė apgaulė. Bet patinka tiek daug žirafiukų  smile.gif

O į kurią pusę tau atrodo kad griūna?
Taip geriau?
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZverisKLP: 07 vasario 2008 - 23:07
QUOTE(Getter @ 2008 02 07, 23:52)

Nuotraukos vieno pastato.

user posted image

Sita man patinka. Tokia urbanistiskai dekoratyvi.Tik lempos isbalina ir noretusi desineje "rato" viso. Bet vaizdelis tikrai kabinantis.
Kitos nea...
Atsakyti
Zveri man pirmoji, kaip visiems , tik kažkiek tikrai į kairę važiuoja,, na ir man dar triukšmai danguj permuša kažkiek.. Iso turbūt didelis ar šarpinai g.gif .. arba mano ekranas blogai rodo

Getter, pirma man patinka .. gal šiek tiek pašarpinčiau ar kontrasto pridėčiau..

Inc pažįstamos vietos.. šauniai sulipdei.. aš irgi noriu pabandyti
Atsakyti
Getter, pirmojoj mano akys nežino už ko užsikabinti. Tas ratas būtų įdomus, bet lempos patraukia dėmesį. Antrojoj, patinka man šiaip tokie matau, nematau pro plyšelius, sužaidus su diafragma, bet čia kažkodėl nelabai suveikė. Trečioji, tokia labiau abstrakti, ketvirta, tiesiog pastatas.
Taip pat nelabai patinka vertimas į juodai baltą
Atsakyti
Sillwio ačiū. O dėl spalvų tai ilgai neteks palaukt, įkelsiu neužilgo bandymukus su nauju objektyvu ax.gif

Valanda ačiū, mane ir pačią pirmoji labiausiai kabina, nors tas laikrodis realiai nerealus biggrin.gif bet reikia geresnio pasiruošimo ir apgalvoto kadravimo jam blush2.gif

Westa ačiukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2008 02 07, 22:48)
Mano pirmasis bandymas sulipdyti panoramą. Įkeliu ne tiek komentarų norėdama sulaukt, o daugiau noriu pasidalinti su man padėjusiais žmonėmis, o ypač Peppi mirksiukas.gif  thumbup.gif

Dedukas eina į Rusnę maisto, matyt, parnešt. Įdomu tai, kad jis su ilgais žvejo guminiais batais. Greičiausiai eina iš sodybos, kuri šiuo metu yra apsemta?

Mindoozas cia donoru pabuvo mirksiukas.gif as tik tarpininke smile.gif
zodziu gaunasi, reikes ismeginti ax.gif
Noretusi daugiau vaizdo tavo panoramoje, na bent 180 laipsniu, gal dar daugiau... ax.gif

QUOTE(ZverisKLP @ 2008 02 07, 22:51)

pirmoji kokybiska ir idomi smile.gif

QUOTE(Getter @ 2008 02 07, 22:52)

Nuotraukos vieno pastato.

patiko pirmoji tik biskeli svyra desinen ir prisipazink ar sarpinai?

QUOTE(ZverisKLP @ 2008 02 07, 22:59)
Tai pirmyn, kiek čia to kelio, priimsim:)

Westa visus priims lotuliukas.gif
Atsakyti
Gus, Anasko, Westa, Sillwio, Desiree- labai dekoju uz komentarus wink.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo valanda: 07 vasario 2008 - 23:13
Ir Desiree ačiū mirksiukas.gif Kaip sakiau čia dar negalutinis variantas
Atsakyti