Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(vauga @ 2008 02 05, 19:54)
o mama mia, nuo akiu negaliu atitraukti zvilgsnio....  wub.gif  Neryskinai, nieko nedarei?

Smagu kad patiko 4u.gif O jo akys tokios nuo gimimo, tik dabar jau mažėja rolleyes.gif Pareguliavau tik curves, uždėjau vidutinį kontrastą ir viskas, nes nuo skanavimo kokybės nebeliko, originali pas mane rėmeliuose, ryški, sodriom spalvom, nors ir su juostine muilinuke daryta (bet ji nebuvo pai praščiausia, tik neatsimenu kokia).
QUOTE(vvvvv @ 2008 02 05, 19:57)
Getter, labai patiko spalvos nuotraukoje... na o apie akis tai patylesiu, nes sedesiu ir seile varvinsiu ziuredama

Ačiū 4u.gif
Prašom dar jau vyresnio, bet akys tos pačios ax.gif

user posted image
Technika ta pati ax.gif
Atsakyti
ai kad iskraipe ta avatara sad.gif teks isimt
Atsakyti
o aš pasiėmiau cross juostelę. Šeimos albumui foto, bet vis tiek parodysiu. Ryt išimsiu, nes pastebėjau, kad niekas nebepyksta už išėmimus smile.gif
user posted image
Atsakyti
nu bliambacki, pas jusu visu vaikus akys per puse veido???? bigsmile.gif
Desiree, ziurejau gal 5 min i ta veideli.... Toks vaizdas, kad i paveiksleli ziuriu..... wub.gif man si foto yra ideali.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vauga: 05 vasario 2008 - 20:47
Desiree, labai gražu 4u.gif
Atsakyti
Getter, akys tos pacios... tik gaila, kad blykste taip tiesiai i veida.. be jos butu manau super..
ir anas kadras buvo daug minkstesnis, svelnesnis, o sis per astrus

Desiree, tavo kadras kaip istrauka is pasakos!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vvvvv: 05 vasario 2008 - 21:05
bigsmile.gif nauja tema.
Desiree,koks grozis wub.gif tavo mazylis kaip is paveikslo,lb grazios akytes,lupytes 4u.gif tavo juosteliniai darbai be priekaistu!
Pupeliuk,lb linksmas kadras biggrin.gif man kaip tik tos uzkeltos kelnes lb ten tinka. 4u.gif
Getter,pirma miela,o antroj man daug sharpo g.gif bet akis mes pamatem thumbup.gif
einu ziuret zuviales foto biggrin.gif
Atsakyti
Taip, blicas ten blogis blush2.gif neišsijungiantis toks unsure.gif
Atsakyti
Getter, akys tos pacios... tik gaila, kad blykste taip tiesiai i veida.. be jos butu manau super..

drinks_cheers.gif akys tai viso melynumo ir zalumo Karibu vandenyno, bet man abejuose turi per intensyve blykste kuri suteikia toki "stirna nakti einanti per gatve ir akys apsviestos artejancios masinos, momenta pries..." efekta. Vaikutis atrodo isigandes (ypac antroj). Galbut geriau parodytum jo akiu grozi prie naturalios lango sviesos?
Desiree nera ka daugiau sakyt. taip noreciau kada su tavim pafotografuot vaikucius, pasisemt ziniu is taves. Tu pagauni tokius kasdieninius momentus kurie atrodo visai ne kasdieniniai, ir vaikai tokie susikaupe lyg suaugusiu isminti turetu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AVEDA: 05 vasario 2008 - 21:34
QUOTE(Desiree @ 2008 02 05, 20:39)
o aš pasiėmiau cross juostelę. Šeimos albumui foto, bet vis tiek parodysiu. Ryt išimsiu, nes pastebėjau, kad niekas nebepyksta už išėmimus  smile.gif
user posted image

gali išimt, nes jau spėjau pamatyti biggrin.gif biggrin.gif
na super tas tikrasis cross'as.. ir vaikas labai labai dėkingas fotografijai.. ir kokybė.. ech..smile.gif 4u.gif
Atsakyti
vaikučių vakaras smile.gif .. tokių gražių kleckų pridėjot wub.gif

Desiree neturiu ką bepridurt.. man viskas gražu..apskritai sunku komentuot foto, kuriose tokie gražūs vaikai

Getter,
nu akys tau jau tikrai įspūdingos.. turi puikų modelį , lauksim gražių foto smile.gif

o man šiandien nepakilo ranka savo vaiko į jb verst ..tiesiog norėjau spalvų.. šeimos albumui smile.gif

mes šiandien maudėmės

user posted image

,,vonios zviezda" smile.gif

user posted image

a dar vis fotografuoji?

user posted image

beje ar galima jau eit balsuot ar visgi ND Retro buvo dviem savaitėm g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 05 vasario 2008 - 21:57
QUOTE(Getter @ 2008 02 05, 21:24)
Taip, blicas ten blogis  blush2.gif  neišsijungiantis toks  unsure.gif

o tu su kokia adatele bakst i lempute padaryk lotuliukas.gif