QUOTE(vauga @ 2008 02 07, 21:10)
sveikuciai visi,
nebespeju visko perskaityt....
aciu sirdingai, kazkaip nujauciau, kad reikia kitaip, va tu man ir pasakei, sutinku su kiekvienu zodziu.
oho kokios permainos. sveikinu su nauju darbu. lauksim naujų bandymų su smuikeliunebespeju visko perskaityt....
aciu sirdingai, kazkaip nujauciau, kad reikia kitaip, va tu man ir pasakei, sutinku su kiekvienu zodziu.
QUOTE(ajas @ 2008 02 07, 21:20)
Desiree, californiagirl, gus, Anasko, labai labai dėkui už komentarus
Naujos kameros dar neturiu, tai po truputį tvarkausi ankstesnių kelionių nuotraukas... Man irgi reikia kraustytis į keliautojų skyrelį.
Bet man dabar tokia stadija, kai nieko nežinau, nemoku, nematau, neišeia, ne.... Stebiu kitų dedamas nuotraukas ir galvoju, na kodėl aš tokia beviltiška Mano albume nėra nei vienos toookios nuotraukos
Ajas, o man įdomu, kaip tau tas pakarpytas variantas?Naujos kameros dar neturiu, tai po truputį tvarkausi ankstesnių kelionių nuotraukas... Man irgi reikia kraustytis į keliautojų skyrelį.
Bet man dabar tokia stadija, kai nieko nežinau, nemoku, nematau, neišeia, ne.... Stebiu kitų dedamas nuotraukas ir galvoju, na kodėl aš tokia beviltiška Mano albume nėra nei vienos toookios nuotraukos