Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(de Nada @ 2008 02 07, 22:51)

Elina, tu ten su kasom kankinais - parasyk man - pripinti/nepripinti plaukai, kitos detales, zinau visus atsakymus  cool.gif

Šiaip tai vaikščiočiau su jom, ale žmonės žiūri kaip į ufonautę doh.gif . Yra įpinta raudonų plaukų. Daug doh.gif
Atsakyti
rodau dar vieną nuotrauką iš praeito savaitgalio. reiks ten eit pavasarį, kai viskas sužaliuos smile.gif

user posted image
Atsakyti
Bite maja o jei kairiau pasukus dar šiek tiek ? kažko man apačia dešinėj pusėj, tas pastatukas kus matosi kliūva unsure.gif .. ech o spalvos kaip visuomet smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2008 02 07, 22:59)
rodau dar vieną nuotrauką iš praeito savaitgalio. reiks ten eit pavasarį, kai viskas sužaliuos  smile.gif

user posted image

Nuostabiai. Aš turėjau galimybę nufotkinti panašias panoramas, gal net įspūdingesnes, bet nieko gero man nepavyko schmoll.gif . Gaila labai. O tavo nuotrauka- nuostabi
Atsakyti
de Nada tavo avataras man panasus i Petra (ar ten daryta?) As ten kelias juostinias fotkinus ir paaiskejo kad filmas skaidrem buvo, bet padare nuotraukas--dariau cross'a nznant kas tas krosas dar smile.gif , bet kontrastas ten taip tiko kad laiminga buvau.
galiu tik pagirt del tavo namo dizaino,kodel tiek mazai nuotrauku rodai,tokius dekingus fotografijai namus turi

4u.gif . Nelabai namai dekingi tam: kiekvienas kambarys skirtingom, tamsiom spalvom ir labai ornamentuoti viskuo. Vis sakau MB kad jei si parduosim ir naujus statysim, as visa dekora parduosiu, ir irengsiu moderniu minimalumu su baltom sienom visur. Ir namai uzgozti auksciausiasis medziais tad diena turim sviesas ijungt. Cia jau off-topic pradedu.

Del nuotraukos dekui uz kritika. drinks_cheers.gif , fokusas turejo but i suneli ir i kedute tiktai. Kita kart reiks pasirinkti pagal fokuso taskiukus, bet kaip visada man gaunasi, staciau ant auto ir pyskinau. O dabar mokausi kad viska ant M rezimo sugebeciau.
Atsakyti
QUOTE(AVEDA @ 2008 02 07, 23:06)
dabar mokausi kad  viska ant M rezimo sugebeciau.

Aš Tailande jau geriau ant auto būčiau pyškinus, gal foto geresnės būt gavusios wink.gif , o va ant M dariau, per langelį saulėje nesimato kaip nufotkinau, o kambaryje jau matydavau broką. Ir kol dar susireguliuodavau fotiką, būdavo ir objektas dingdavo smile.gif
Atsakyti
sveikuciai visi,
nebespeju visko perskaityt....
Beje, keiciu ne tik vyra ( pakol kas i nieka tongue.gif ) bet pasirodo ir darba, kurio net neieskojau biggrin.gif vakar netyciom suzinojau apie viena laisva vieta, siandien ja gavau, kuom labai dziaugiuosi blush2.gif

QUOTE(Desiree @ 2008 02 06, 14:06)
pirmoji, tiesiog smuikelio foto. Na, tokie fotogeniški instrumentai. Tiek įvairiausių kampų kampelių fotografavimui. Šis pateikimas nelabai įdomus. Pabandyk su diafragma sužaisti. Stygas fokusuok, arba tiltelį, arba kuoliukus, su šviesa suteik arstokratiškumo nuotaikos... na tiesiog žaisk, ir mums rodyk.
Antroje smyčius netilpo, ir šiaip pati kompozicija nelabai tvarkinga.
Su apšvietimu dar reikia padirbėti.

aciu sirdingai, kazkaip nujauciau, kad reikia kitaip, va tu man ir pasakei, sutinku su kiekvienu zodziu.
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 02 07, 14:20)
nenervinkit  smile.gif .. tai gal moteros norėtų valentino dienos savaitgaliui jūrą pafotografuot  smile.gif .. priimčiau visas  biggrin.gif

O tai vyrų jau nepriimtum? Bijai mūsų? Mes juk geri, švelnūs ir taikūs..Tikri žvėrys biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 02 07, 22:14)
O tai vyrų jau nepriimtum? Bijai mūsų? Mes juk geri, švelnūs ir taikūs..Tikri žvėrys biggrin.gif

nuu jei tikri žverys tai priimčiau.. tik sąlyga vyrams.. teks pozuot fotografijoms biggrin.gif
Atsakyti
Desiree, californiagirl, gus, Anasko, labai labai dėkui už komentarus 4u.gif
Naujos kameros dar neturiu, tai po truputį tvarkausi ankstesnių kelionių nuotraukas... Man irgi reikia kraustytis į keliautojų skyrelį. doh.gif

Bet man dabar tokia stadija, kai nieko nežinau, nemoku, nematau, neišeia, ne.... unsure.gif Stebiu kitų dedamas nuotraukas ir galvoju, na kodėl aš tokia beviltiška verysad.gif Mano albume nėra nei vienos toookios nuotraukos verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 02 07, 22:02)
Bite maja o jei kairiau pasukus dar šiek tiek ? kažko man apačia dešinėj pusėj, tas pastatukas kus matosi kliūva  unsure.gif .. ech o spalvos kaip visuomet  smile.gif

tas baltas ar tik tas kur šiek tiek kyšo? g.gif hmmm... reikia gal kiek kitaip pakadruot.

QUOTE(vauga @ 2008 02 07, 22:10)
sveikuciai visi,
nebespeju visko perskaityt....
Beje, keiciu ne tik vyra ( pakol kas i nieka tongue.gif ) bet pasirodo ir darba, kurio net neieskojau biggrin.gif vakar netyciom suzinojau apie viena laisva vieta, siandien ja gavau, kuom labai dziaugiuosi  blush2.gif

smagu girdėt. permainos tik į naudą. laikykis mirksiukas.gif friends.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 02 07, 23:15)
nuu jei tikri žverys tai priimčiau.. tik sąlyga vyrams.. teks pozuot fotografijoms  biggrin.gif

Na jei tiksim kaip modeliai visada prašom ;D
Atsakyti