QUOTE(latoya @ 2008 02 06, 14:49)
Ramursas ir vaiko israiskyte liuks. Faina.Tik man atspalvis morkinis nelabai
Kazkokio kitokio spalvinio sprendimo noretusi...
Labai kliuna kompozicija. Pasvires kampas o.k., bet vietos yra prie koju, o virsugalvis nupjautas. Talpinciau visa vaika: kojas i kairiji kampa ir visa galva i desniji virsutini..
Ajau
westos ciuckiu serija
Susilydziau... J/B kontrastingas variantas drasus - bet man patinka. Savotiskas stilius.
Californijos j/b berniukas su akiniais uzkabino (kai nebuvau tiek laiko, tai jau pasikeite taviskis
). Patinka man tavo vaiku porteretukai. Mazylis tai ryskiai per kancias pozuoja
QUOTE(andriuska @ 2008 02 06, 15:51)
A jau technika... ! Ir as taip pradejau
O pas tave gal ir reguliuojasi impulso intensyvumas ar fiksuota lempa viduj?
QUOTE(vvvvv @ 2008 02 06, 21:42)
Sis variantas man mielesnis, naturalesnis, sviesios vietos ne taip isdege. Grazus portretukas
QUOTE(de Nada @ 2008 02 06, 22:56)
Su Ciburaska panasiai - irgi matau, kad skaito, bet per kokias 10 temu vos viena sakini parase... Gal ir neverta taip skirstyt - kas seniau rodes, kas aktyvus, bet...
Chi, chi, galvoju nieks nepastebi, kad ikisu nosi paskaityti
O cia ziurek stebi chi, chi...
As kai uzsikasusi darbais, tai ir n temu tyliu, dziaugiuos, kad is vis sugebu ilysti prabegomis paskaityti... Narkotikas sis skyrelis - traukia ir gatava...
QUOTE(AVEDA @ 2008 02 07, 00:32)
Ideju daug bet technines info neturiu igyvendint ta ka matau mintyse. Uzsisakiau kelias visiskai naujas knygas ir kibu studijuot. viena is ju labai geras rekomndacijas gavo. Pasakyta kad surinktos geriausios profu nuotraukos ir aprasyta visi parametrai, apsvietimai, ir t.t , dar ir kaip paciam reiketu atkurt studijoj. Uz keliu dienu gausiu tai ivertinsiu pati.
Kai gausi, pavartysi, butinai parasyk savo nuomone, ispudzius. labai idomu.
As neseniai isigijau
Fotografijos knyga, idomu, bet daug maz apie viska, gal net ir placiau esu skaiciusi internete ivairiuose straipsniuose, forumuose...prieinu isvados, kad bendro pobudzio knygu apie fotografija nepirksiu, nebent specializuota literatura (potretine, vaiko ir pan. fotografija) ir tik is uzsienio... Photoshopo triukams ner geriau uz interneta, forumus...