Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Sveiki,

Vvvv, murzinokas truputį tavo dukrytės portretas 4u.gif mergytės portretuko norisi švaraus, skaistaus, šį kartą man nelabai..

Įdedu savo zuikio pirmųjų žingsnių nuotraukytę, keliaus į albumą, man ji šiaip patinka, tos kelnės-kojnės iki pažastų biggrin.gif jūsų komentarai? 4u.gif

user posted image

Dar einu peržiūrėsiu, ką pakomentuot..
Papildyta:
Ai, labai norėjau pakomentuoti Sayonaros nuotraukas 4u.gif super serija su smuikeliu, man labaiusiai patiko pirmoji, antroji kiek kitokio sprendimo norėtųsi, gal DOF kitokio, nežinau, antroje kiek kadravimas kliūna, tačiau žvilgsnis koks! Vyro portretai - pirmajame norisi įdomesnės šviesos, o apie fokusą pati pasakei wink.gif antras man kiek padegintas, labai lauksim daugiau šio vyro portretų, nuostabus modelis 4u.gif ir sūnelio nuotrauka - labai labai patinka wub.gif

Aš šian nešiau spausdint nuotraukų, ir vėl prašoviau ir iš 10 nuotraukų tik vieną padarė teisingai, paskui porą didesnio formato norėjau iš kitos juostos, bet paėmiau neteisingą doh.gif siaubas.. reikia skenerio unsure.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pupeliukas: 05 vasario 2008 - 19:14
MyWay, man kazkaip is nugaros siek tiek per daug erdves ir is priekio per daug...
ir tu ragu nors ir antram plane, bet per daug ir per ryskiu.... paskesta man tas saunus vyrukas juose...

Pupeliuk, aciu uz atvira nuomone mirksiukas.gif
paziurejau tavo nuotrauka ir pagalvojau.. va cia tai iamzinta tikrai skaisti akimirka ir dar kooookia! labai sveikinu! patinka kad nuotraukoje jauciasi butent tai, kad jie pirmi.. matosi tetukas ka tik rankas paleido o vaikis juda pirmyn... taip nedrasiai, bet sauniausia, kad mama visa tai sutalpino i viena mazyti kadra... as nesugebejau..
Atsakyti
Sayonara, tavo portretai patiko ir man. Ech kad man taip sektųsi, žmones fotografuot. Bet, su modeliais sriukai man biggrin.gif Labai ptiko trečia nuotrauka su jaunąja smuikininke.

Dar patiko laiptai/tiltelis westos lyg ir. Meniška takia nuotrauka.

Dar labai patiko bites majos "Aguonos" Ir su kros ir be.

VVVVV, sveikinu gavus antikvaro 4u.gif Aš ir neseniai gavau šiokių tokių blush2.gif
Reiks kada nufotkint ir parodyt juos, bet jei kam idomu, tai : zenit et, smena(tiksliai nežinau kuris, nes jis mane mažiausiai domina), ir fed 2 (šitas gražiausias ir jau juostelę įsidėjau į jį, o ekspoziciją kol kas iš akies bandau nustatinėti, skirtumas nuo skaitmenos nerealus, jau laukiu kada tą juostą išfotkinsiu, labai įdomu bus rezultatus pamatyt)
Tavo dukrytės foto fokusas tikrai kažkur pabėgęs ir murzinoka nuotraka, bet žvilgsnis ir pirštukas burnoje super smile.gif

Pupeliukas, smagiai jums, bet nuotraukoje galėtų ir tėtis matytis, būtu daug didesnis efektas matant tėvo jausmus.
Atsakyti
QUOTE(vvvvv @ 2008 02 05, 18:39)
niu Sayonara.......................... klausyk tu tikrai kaip tiksinti bomba.....
kaip nuostabiai tau sekasi su portretukais.... visi saunus tavo darbeliai....
neisskiriu ne vieno, nes visus ziurejau su malonumu....
user posted image

tuoj kai susprogsiu biggrin.gif ačiū smile.gif
dukrytės foto.. kadravimas, nuotaika - man asmeniškai tai geriausia Tavo dukrytės foto.. kadangi šiuo metu "sergu" dideliu kontrastu, tai man baisiai nekliūna.. truputį gal pašviesint gali.. bet šiaip man tinka smile.gif

QUOTE(MyWay @ 2008 02 05, 18:47)
Kaip Jums "Estrados artistas"?
user posted image

juokingas.. patinka.. al kiek per mėlynas.. bet čia tikriausiai materijolo reikalas? smile.gif

QUOTE(toro @ 2008 02 05, 19:09)
Sayonara, tavo portretai patiko ir man. Ech kad man taip sektųsi, žmones fotografuot. Bet, su modeliais sriukai man biggrin.gif  Labai ptiko trečia nuotrauka su jaunąja smuikininke.

ačiū..

Pupeliuk.. su kokybe man daug dirbti reikia, žinau.. doh.gif
Tavo vaikučio foto - super..biggrin.gif
Atsakyti
Sayonara super nuotraukos 4u.gif Su smuiku tai išvis nerealiai, labiausiai patiko trečia wub.gif

vvvv gražus momentas pagautas, mergytė labai susikaupusi, tik man asmeniškai vos vos per pilka ir gal šiek tiek per daug kontrasto, bet gal čia taip turi būt mirksiukas.gif

Myway tavo skulptūra visai smagi tik mano akimis jai reikėtų fono kitokio, nes kažkaip įsilieja vyrukas į jį g.gif

O čia mano seniena, bet labai ypatinga dėl dyyydelių akių biggrin.gif kokybės čia maža, nes su muiline daryta ir dar po to skanuota, bet kaip jums pats portretukas? Ar matosi, kad su juosta fotografuota?

user posted image

Atsakyti
toro, na va kaip smagu... ziuriu cia visi dovaneliu gaunam biggrin.gif
na taviskes is pavadinimu supratau, kad tikrai gerokai geresnes thumbup.gif
lauksim ir mes tos juostos pabaigos.. ir zinoma rezultatu...
manau ateis ir mano diena isbandymams tongue.gif

Sayonara.. sprogineji tu jau ir sprogineji... vis taip netiketai biggrin.gif
bet jauciu kaip viena diena bombaniosh lotuliukas.gif tai as is kedes isvirsiu lotuliukas.gif saunuole! pradedu laukt nauju tavo darbu mirksiukas.gif

o del dukriuko vel PS bandau ivairius j/b vertimus, apdirbimus.. kazkiek matyt bandau prie jusu juostinuku rezultatu priartet blush2.gif tongue.gif
sis kazkaip idomus pasirode.. gal ir purvinokas.. bet va tokia nuotaika idomi susiformavo.. tas kontrastas pridejo man kazko kuo man ji patinka.. aisku ant sienos nekabinciau, bet kaip eksperimentas tai smagus biggrin.gif dziugu, kad judu i prieki ir pagaliau sugebejau vaiko kazkokia foto parodyt, kuri nepraslystu... nebutinai gerais komentarais, bet ir prastais uzkabino biggrin.gif o tai jau zingsnis biggrin.gif
Atsakyti
sayonara, labai patiko tavo smuikelis.
Bejwe, prisipazinsiu blush2.gif Nubegau, issitraukiau savaji, nupuciau dulkes, pastaciau anr senovines backutes vynui laikyti, uzkabinau tamsiai melyna paklode fonui, ir pyskinau, pyskinau.... Nubezdzioniavau, taip sakant, nepyk 4u.gif As tokiu budu mokiausi 4u.gif

QUOTE(Getter @ 2008 02 05, 19:42)
O čia mano seniena, bet labai ypatinga dėl dyyydelių akių

o mama mia, nuo akiu negaliu atitraukti zvilgsnio.... wub.gif Neryskinai, nieko nedarei?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vauga: 05 vasario 2008 - 19:55
Getter, labai patiko spalvos nuotraukoje... na o apie akis tai patylesiu, nes sedesiu ir seile varvinsiu ziuredama
Atsakyti
Sveiki,as labai greit,noriu pagirti Sayonaros mergaite su smuikeliu.negalejau atitraukt akiu.nuostabu 4u.gif su teptuku mazylis irgi patiko,tik noretusi,kad teptukas neistirptu fone 4u.gif
ir dar klabai patiko vienos mergaites ydeta serija su kauke,ideja patiko,atlikima siektiek pakoreguociau...

Pupeliuko nerealus zingsniukai!!laBai patiko ideja sukelt taip aukstai kelniotes,iskart pasijuto pirmi zingsniai smile.gif

as irgi su serija...visa serija sudejau kudron.uzluzes photobucketas,tai negaliu ykelti cia... http://fotokudra.lt/...&nav=new&page=1 [kazkas nesigauna ..bloga diena muset..]

Elina,sveika sugryzus 4u.gif

ir dar retro tema galioja iki kito antradienio?

nakty prisijungsiu pakomentuot kitus darbus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuvialia: 05 vasario 2008 - 20:07
QUOTE(Getter @ 2008 02 05, 19:42)
Sayonara super nuotraukos  4u.gif  Su smuiku tai išvis nerealiai, labiausiai patiko trečia  wub.gif 
O čia mano seniena, bet labai ypatinga dėl dyyydelių akių  biggrin.gif  kokybės čia maža, nes su muiline daryta ir dar po to skanuota, bet kaip jums pats portretukas? Ar matosi, kad su juosta fotografuota?
user posted image

nieko sau muilinė smile.gif thumbup.gif nors ryškumo ir trūksta, bet kokios geros spalvos, kokios akys..smile.gif

QUOTE(vvvvv @ 2008 02 05, 19:49)
Sayonara.. sprogineji tu jau ir sprogineji... vis taip netiketai  biggrin.gif
bet jauciu kaip viena diena bombaniosh  tai as is kedes isvirsiu  saunuole! pradedu laukt nauju tavo darbu 

o del dukriuko vel PS bandau ivairius j/b vertimus, apdirbimus.. kazkiek matyt bandau prie jusu juostinuku rezultatu priartet 
sis kazkaip idomus pasirode.. gal ir purvinokas.. bet va tokia nuotaika idomi susiformavo.. tas kontrastas pridejo man kazko kuo man ji patinka.. aisku ant sienos nekabinciau, bet kaip eksperimentas tai smagus  dziugu, kad judu i prieki ir pagaliau sugebejau vaiko kazkokia foto parodyt, kuri nepraslystu... nebutinai gerais komentarais, bet ir prastais uzkabino  o tai jau zingsnis 

ačiū biggrin.gif

nu gal aš nepopuliari, bet sakau, man tai geriausia dukrytės foto.. pabandyk dar kartą pasiimti originalą, su avytess plugin'u padirbėt, su sillwio "skalbimo priemonėm" veiduke pavalyk triukšmus, gal kas gausis.. tik nepadėk jos į stalčių..biggrin.gif man tai ji patinka..

QUOTE(vauga @ 2008 02 05, 19:54)
sayonara, labai patiko tavo smuikelis.
Bejwe, prisipazinsiu    Nubegau, issitraukiau savaji, nupuciau dulkes, pastaciau ant senovines backutes vynui laikyti, uzkabinau tamsiai melyna paklode fonui, ir pyskinau, pyskinau.... Nubezdzioniavau, taip sakant, nepyk  4u.gif  As tokiu budu mokiausi  4u.gif

į sveikatą..biggrin.gif biggrin.gif parodyk rezultatus..smile.gif
Papildyta:
QUOTE(zuvialia @ 2008 02 05, 20:05)
as irgi su serija...visa serija sudejau kudron.uzluzes photobucketas,tai negaliu ykelti cia...  http://fotokudra.lt/...&nav=new&page=1  [kazkas nesigauna ..bloga diena muset..]

teplioriai..biggrin.gif biggrin.gif vargšė mama.. vietoj to, kad saugotų aplinką, jinai fotkino (pst, slapta Tave suprantu, aš irgi fotkinčiau biggrin.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 05 vasario 2008 - 20:10
QUOTE(sayonara @ 2008 02 05, 20:13)
į sveikatą..biggrin.gif biggrin.gif parodyk rezultatus..smile.gif

nagrinejuosi dabar, ziurinejuosi... vienur blogai nukirpta, kitur apsvietimas "i dausas", treciur dar kokia nors zbitka.... Kai turesiu ka parodyt, butinai parodysiu smile.gif Jei is siandieniniu bandymu niemo nebus, tai bandysiu ryt. Ir poryt.
p.s. mano smuikeliui 107 metai, siuo metu as stygas atleidusi, nes laukiu, kol meistrelis tures laiko paremontuoti, ir viena styga atsivyniojusi, tai jis toks invalidukas dabar atrodo... suremontuosiu, parodysiu butinai smile.gif
Atsakyti
Sayonara, tikrai nepadesiu ir dar pabandysiu pazaist biggrin.gif
gaila fokuso, bet gal ir ji eis uzmaskuot biggrin.gif aciuks mirksiukas.gif

vauga, matau avatare pasipuosei jau smuikeliu rolleyes.gif
Atsakyti