Desiree, Inc aciu kad atkreipet i mano nuotraukas demesi
Vvvvv kazkodel jauciu kad tu manes turejai galvoje itariu taip del to, kad nekomentuoji ( aisku gali buti variantas kad ten nera ko komentuoti), bet as tikrai tikrai visada laukiu tavo komentarus Gal as kazkada parasiau nelabai aiskiai, ar aiskiai bet ne taip ka istikruju jauciu, bet tikrai tikrai nenorejau taves izeisti Man patinka kaip tu moki savo pojucius perduoti rastu, man patinka tavo gebejimas padrasinti, ir patinka tavo kritika. Turbut tiesiog as nemoku rasyti ( o as tai zinau )
QUOTE(Zona @ 2008 02 06, 22:05)
sveikos,
Sveika
QUOTE(westa @ 2008 02 06, 22:21)
sillwio, į kortelę bet iš jos iškroviau į kompą .. bet fotografavau po to
http://www.cardrecov...ogle&kid=cr0101 pamėgink. Gal fotikas dar nieko ant viršaus neužrašė.
QUOTE(Desiree @ 2008 02 06, 23:16)
Nenorejau prajuokinti tiesiog visa laika jauciau, kad kazko iki galo nesuprantu... Zodziu, beveik prisipazinimas meilej gavos... Na, norejau pasakyt, kad man labai patinki
Ir kaip man neit - mano nuotraukos (99,99%) labiausiai tinka i kelioniu reportazu skyriu, tik rasyt tingiu
QUOTE(sillwio @ 2008 02 06, 22:25)
ačiū
QUOTE(de Nada @ 2008 02 06, 15:35)
Zona, jau geriau; bet speju, kad ta pat pasakys labiau patyre - na kam vaikiuks vidury kadro, verta paieskot geresnes kompozicijos. Mano kuklia nuomone, antra nespalvota - turi potencialo; gal reiktu kaip kitaip pakarpyti?
svarbiausiai zinau kad nedaryt nuotrauku ,kuriose objektas centre,bet kad nesigauna nors tu ka...Nepataikau
Sveiki, mielieji
Prisiduodu, kad kiekviena miela diena skaitau sita skyreli ir tyliai viska stebiu, taip kad netraukite manes i "seniai uzsukusiu" sarasiuka pirmam puslapy (kai bus atidarinejama nauja tema) As labai saziningai viska stebiu Tik nesireiskiu
Prisiduodu, kad kiekviena miela diena skaitau sita skyreli ir tyliai viska stebiu, taip kad netraukite manes i "seniai uzsukusiu" sarasiuka pirmam puslapy (kai bus atidarinejama nauja tema) As labai saziningai viska stebiu Tik nesireiskiu