Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Desiree, Inc aciu kad atkreipet i mano nuotraukas demesi 4u.gif

Vvvvv kazkodel jauciu kad tu manes turejai galvoje unsure.gif itariu taip del to, kad nekomentuoji unsure.gif ( aisku gali buti variantas kad ten nera ko komentuoti), bet as tikrai tikrai visada laukiu tavo komentarus ax.gif Gal as kazkada parasiau nelabai aiskiai, ar aiskiai bet ne taip ka istikruju jauciu, bet tikrai tikrai nenorejau taves izeisti 4u.gif Man patinka kaip tu moki savo pojucius perduoti rastu, man patinka tavo gebejimas padrasinti, ir patinka tavo kritika. Turbut tiesiog as nemoku rasyti ( o as tai zinau blush2.gif )
Atsakyti
Zona, sveika prisijungusi. Gal galėtum kitaip kaip nuotraukas įkelti. Dabar labai nepatogu taip atsidarinėti, o ir papildomus puslapius atidaro.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 06 vasario 2008 - 22:23
Labai atsiprashau uz dydi nuotrauku..Tuoj pasitaisysiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Zona @ 2008 02 06, 22:05)

Sveika smile.gif

QUOTE(westa @ 2008 02 06, 22:21)
sillwio, į kortelę bet iš jos iškroviau į kompą  unsure.gif .. bet fotografavau po to

http://www.cardrecov...ogle&kid=cr0101 pamėgink. Gal fotikas dar nieko ant viršaus neužrašė.
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2008 02 06, 23:16)
lotuliukas.gif  oi prajuokinai  lotuliukas.gif
o šiaip, niekur neik  4u.gif

Nenorejau prajuokinti ax.gif tiesiog visa laika jauciau, kad kazko iki galo nesuprantu... Zodziu, beveik prisipazinimas meilej gavos... Na, norejau pasakyt, kad man labai patinki 4u.gif
Ir kaip man neit - mano nuotraukos (99,99%) labiausiai tinka i kelioniu reportazu skyriu, tik rasyt tingiu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo de Nada: 06 vasario 2008 - 22:26

QUOTE(sillwio @ 2008 02 06, 22:25)

http://www.cardrecov...ogle&kid=cr0101 pamėgink. Gal fotikas dar nieko ant viršaus neužrašė.

ačiū 4u.gif
Atsakyti
Westa, nezinau, kokia tavo kortele, bet as perkant gavu koki tai mini disca su recovery programa. po to kai syki netycia istryniau nuotraukas, nieko netrinu, ir beveik visu nuotrauku turiu bent po 2-3 originaliu kadru kopijas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(de Nada @ 2008 02 06, 21:25)
Nenorejau prajuokinti  ax.gif tiesiog visa laika jauciau, kad kazko iki galo nesuprantu... Zodziu, beveik prisipazinimas meilej gavos... Na, norejau pasakyt, kad man labai patinki  4u.gif
smile.gif
Atsakyti
Zona, jau geriau; bet speju, kad ta pat pasakys labiau patyre - na kam vaikiuks vidury kadro, verta paieskot geresnes kompozicijos. Mano kuklia nuomone, antra nespalvota - turi potencialo; gal reiktu kaip kitaip pakarpyti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo de Nada: 06 vasario 2008 - 22:36
QUOTE(de Nada @ 2008 02 06, 15:35)
Zona, jau geriau; bet speju, kad ta pat pasakys labiau patyre - na kam vaikiuks vidury kadro, verta paieskot geresnes kompozicijos. Mano kuklia nuomone, antra nespalvota - turi potencialo; gal reiktu kaip kitaip pakarpyti?

svarbiausiai zinau kad nedaryt nuotrauku ,kuriose objektas centre,bet kad nesigauna nors tu ka...Nepataikau doh.gif
Atsakyti
Sveiki, mielieji smile.gif

Prisiduodu, kad kiekviena miela diena skaitau sita skyreli ir tyliai viska stebiu, taip kad netraukite manes i "seniai uzsukusiu" sarasiuka pirmam puslapy (kai bus atidarinejama nauja tema) bigsmile.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif As labai saziningai viska stebiu mirksiukas.gif Tik nesireiskiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sapokliaka: 06 vasario 2008 - 22:48
Dar idedu viena.
Ir norejau paklaust.Kaip sufokusuot ,kad gautusi visas kaciuko veidukas ryskus.Nu man tikatai meta kelis taskus fokusavimo ir viskas.nu niekaip negaliu nureguliouot ,kad butu visas kaciukas ryskus doh.gif
Jauciu as cia "pievas" sneku ax.gif Neesu profesionale tai nzn kaip aiskiai paaiskint. smile.gif
user posted image
Atsakyti