Mmmmmmmmmmm, tempai daros nepadorus. Pries pora menesiu tema budavo per 1.5-2 sav, paskui per savaite, dabar bus jau 2 temos per viena savaite. O jei zmones dirba - ka daryt?
Visu nekomentuosiu, nes visvien pripainiosiu. Pagrindines mintys:
Ziauriai patiko Avytess daryti Desiree portretai, ir stai kodel - kol jos nemaciau notraukose ir negalejau namu darbu ziuret, man ji vis buvo nesuprantamas zmogus. Dabar aisku (tiesa, kiek imanoma is neakivaizdzios pazinties) - sis zmogus man ziauriai patinka (cia Desiree man ziauriai patinka). Taip kad, Desiree, please, netrink savo romanu ir tavo komentaru labai lauksiu!
Avytess - foto be komentaru - tiesiog labai patinka! Bet aiskiai ne mano stilius - as pasauli matau kitaip
Apie nuotraukas:
patiko Latoyos crosas - kaip eksperimentas; idomus Westos suniai; taciau - paskutiniu metu mane persekioja Purienos "auto" - na tas, kur sokis. Jei nesunku -gal gali kazkur sukelti, nes nepamenu kurioj temoj originali serija... Prasau!
Ir siaip - paziurejau susitikimu nuotraukas, autoportretus - neitiketina, kad tiek nuostabiu zmoniu radau vienoj vietoj! (cia as rimtai, jei ka)
Supratau, kad skirtingai nuo kazkieno skelbtu, pas mane fotografijos fazes atrodo mazdaug taip:
1. Noriu, noriu, noriu!!!
2. Visiskai nieko nemoku! Nieko!!!!!!!
kraustausi prie kelioniu fotoreportazu, kur man ir vieta
Beje, vvvv, prasau nenustot kritikuot!!!