QUOTE(Desiree @ 2008 02 06, 20:11)
gaila nesulaukiau su savo vaiko foto. jei sukelciau nuotraukas ir į až atsiųsčiau nuorodas, parašytum savo nuomonę?
įdomu būtų pažiūrėti ir į tavo spausdintas nuotraukas.
O aš tai su spausdinimu "gilioje depresijoje". Kažkoks popierius brokuotas pasitaikė. Man žvaigždutes, na tokias kaip pienės pūkeliai ant nuotraukų paišo.
Žinoma.
Dar ne greitai. Dabar filtrai, o skaneris vėliau.
Koks popierius? Aš ilford'ą įsimylėjau iš pirmo žvilgsnio. Kada nors aišku sulaužysiu įžadus ir pamėginsiu kitokį.
QUOTE(westa @ 2008 02 06, 20:30)
o galėtum sugriaut .. netylėk sillwio.. tavo kritikos aš labai pasigedau
Vaikų nuotraukų nekomentuoju, o šioj temos iš 34 nuotraukų 23 vaikų nuotraukos. Iš likusių 11 keturiose tavo šuniukai, 2 Rūtos, skulptūra, namas, šulinys, smuikas ir tiltas:
- šuniukai - toks apdirbimas pagal skonį. Man labiau norėtūsi matyti tikrą high key.
- abi Rūtos - cross'as vietomis tinka, bet aš manau, kad jau perlenkta lazda.
- skulptūra - tvarkinga, bet tokių skulptūrų savo skurdžiam gyvenime mačiau daug.
- namas ir šulinys - nepateisinu j/b ir sepijų nuotraukose, kurioms labai daug trūksta kompozicijos prasme. Apie tai jau daug kartų kalbėjau - j/b ir sepija iš š... nepadarys meno.
- smuikas - anyta būtų teisi.
- tiltas - kompozicinis balaganas. Nežinau į ką žiūrėt - į pušį ar į siluetą, o gal į stulpus, gal į peizažą, kuris per tamsus, kad jį įžiūrėt.
Žodžiu, dabar barkit mane, kam griaunu moterų skyrelį.
"Forcing yourself to use restricted means is the sort of restraint that liberates invention. It obliges you to make a kind of progress that you can't even imagine in advance." - Picasso