Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos Vyturio pagrindinė m-kla

[quote=ERIKULKA,2013 01 27, 17:25]
Sveikos, mamytės,
Na ką, turiu teisę ir aš pasisakyti kas iš tikro vykstą Mašioto progimnazijoje, vadinamoje katalikiškoje mokykloje, tik klausimas ar kunigai apie tai žino, ir ar katalikai taip kada elgiasi, o ypač mokyklos vadovybė?
Dukra buvo sumušta ir visa tai nagrinėjo policija, po to karto sėdo ant mano dukros ir rašinėjo kažkokius iš piršto laužtus raštelius, tai atsikalbinėja, tai sakė tą ar aną, tai neišgirdo ir t.t... Pamąsčius, visi vaikai turi teisę ir gali pasakyti savo nuomonę ar ne? Deja, mano dukra jau jos neturi ir yra morališkai smugdoma, mergaitė sutraumuota psichologiškai, nes tik ji bloga, taip teigia mokykla. Tad patarimas mamos gyvenime nevesti savo vaikų į tą mokyklą, jei rūpi Jūsų vaikas.
Negana to, dar teko susipažinti su dukros auklėtoja, kaip neturėtų manau elgtis auklėtoja. Atėjau į pamokos galą, nes tuo metu galėjau pasirodyti ir tai dėl tam tikrų priežasčių trumpam, ji man sako " Aš nekalbėsiu su jumis, nes man pamoka, pirma reikia man paskambinti ir suderinti laiką, o tada ateiti, kai paskirsiu" Nu dar tokio anekdoto negirdėjau niekur. Juk dukra buvo ką tik sumušta, o auklėtojai vienodai. Paskui bandė įrodinėti, kad dukra jai nepasisakė kas įvyko, bet tada jau trūko man kantrybė, pareikalavau pakelti kameras ir labai aiškiai bus matyti kada dukra buvo pas ją kabinete.
Tad patarimas, mylite savo vaiką, neleiskite jo į tokią mokyklą kur vyrauja nepagarba tiems, kas ieško teisybės.
[/quote]
Norėtume žinoti ką žinote apie Mašioto progimnazijoje muštynes, nes samdome advokatą ir kelsime šiai mokyklai rotaciją. Mąstome ir apie žurnalistus, todėl rankame informaciją ir laukiame tėvelių, kurių vaikučiai vienaip ar kitaip buvo nukentėję Mašioto progimnazijoje.
[/quote]

Mieli tėveliai,

kovo 21 d. 18 val. „Vyturio“ pagrindinės mokyklos mokytojos ir vadovai kviečia būsimų pirmokų tėvelius į susitikimą. Susipažinsime, atsakysime į visus Jūsų klausimus, bus galimybė apžiūrėti patalpas, sužinosite, kokias paslaugas mokiniams teikia mokykla. lauksime aktų salėje.

Mokytojos metodininkės

Edita Gelgutienė

Rima Radauskienė
Atsakyti
[quote=ERIKULKA,2013 01 27, 16:25]
Sveikos, mamytės,
Na ką, turiu teisę ir aš pasisakyti kas iš tikro vykstą Mašioto progimnazijoje, vadinamoje katalikiškoje mokykloje, tik klausimas ar kunigai apie tai žino, ir ar katalikai taip kada elgiasi, o ypač mokyklos vadovybė?
Dukra buvo sumušta ir visa tai nagrinėjo policija, po to karto sėdo ant mano dukros ir rašinėjo kažkokius iš piršto laužtus raštelius, tai atsikalbinėja, tai sakė tą ar aną, tai neišgirdo ir t.t... Pamąsčius, visi vaikai turi teisę ir gali pasakyti savo nuomonę ar ne? Deja, mano dukra jau jos neturi ir yra morališkai smugdoma, mergaitė sutraumuota psichologiškai, nes tik ji bloga, taip teigia mokykla. Tad patarimas mamos gyvenime nevesti savo vaikų į tą mokyklą, jei rūpi Jūsų vaikas.
Negana to, dar teko susipažinti su dukros auklėtoja, kaip neturėtų manau elgtis auklėtoja. Atėjau į pamokos galą, nes tuo metu galėjau pasirodyti ir tai dėl tam tikrų priežasčių trumpam, ji man sako " Aš nekalbėsiu su jumis, nes man pamoka, pirma reikia man paskambinti ir suderinti laiką, o tada ateiti, kai paskirsiu" Nu dar tokio anekdoto negirdėjau niekur. Juk dukra buvo ką tik sumušta, o auklėtojai vienodai. Paskui bandė įrodinėti, kad dukra jai nepasisakė kas įvyko, bet tada jau trūko man kantrybė, pareikalavau pakelti kameras ir labai aiškiai bus matyti kada dukra buvo pas ją kabinete.
Tad patarimas, mylite savo vaiką, neleiskite jo į tokią mokyklą kur vyrauja nepagarba tiems, kas ieško teisybės.
[/quote]
Norėtume žinoti ką žinote apie Mašioto progimnazijoje muštynes, nes samdome advokatą ir kelsime šiai mokyklai rotaciją. Mąstome ir apie žurnalistus, todėl rankame informaciją ir laukiame tėvelių, kurių vaikučiai vienaip ar kitaip buvo nukentėję Mašioto progimnazijoje.
[/quote]

O,Dieve,dar būna ir taip...Labai užjaučiu ir linkiu rasti teisybę.
Atsakyti
Mokomės "Vyturyje", džiaugiamės smile.gif , nes ne tik vaikus gerai paruošia (girdėjau džiaugiasi gimnazistų tėvai), bet ir daug popamokinių užsiėmimų , Ypač muzikos ir įvairių renginių, kuriuos organizuoja mokytojos. Na, o Mašiotas...mėgsta patogius mokinius, o paaugus...visko pasitaiko.... Nesaugo tvoros nuo problemų... ir paliekami "ant ledo" kaip supratau iš rašančių forume.
Atsakyti
sveikos, mamytės.
Na mums irgi iškiles klausimas kurią iš šių dviejų mokyklų pasirinkti.
Kaip suprantu abi mokyklos labai į muzikinę pusę linkę, o mano vaikinas labai linkes į sportą. tai gal galinti pasidalinti apie šią pakraipą mokyklose.
ir gal galit šiuo metu kokią gerą ketvirtokų mokytoją parekomenduot?
Atsakyti
QUOTE(iewavil @ 2014 02 21, 10:49)
sveikos, mamytės.
Na mums irgi iškiles klausimas kurią iš šių dviejų mokyklų pasirinkti.
Kaip suprantu abi mokyklos labai į muzikinę pusę linkę, o mano vaikinas labai linkes į  sportą. tai gal galinti pasidalinti apie šią pakraipą mokyklose.
ir gal galit šiuo metu kokią gerą ketvirtokų mokytoją parekomenduot?

Vyturio mokykla gal ir yra labiau linkusi i muzikine puse, bet tai nereiskia, kad kiti dalykai nevertinami... Yra sporto burelis, jei ka.... O jei norit stipriau, patalpas nuomojasi krepsininkai ir karatistai mirksiukas.gif
Tokios mokyklos, kur yra sustiprintas sportinis parengimas as net nezinau g.gif
Greta esancios mokyklos as nesirinkau ir nesirinkciau jau vien del vadoves (zuvis puva nuo galvos).

P.S. del mokytoju... maniske siemet 4-oke, mokosi pas Irena Andriuskiene, dar yra gera mokytoja Virginija Krutuliene 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nikuna: 21 vasario 2014 - 11:31
Labos mamos, pati baigiau šią mokyklą, prieš nemažai metų, dabar norim iš vienos mokyklos pabėgti į šią, vaikas mano bus penktokas, gal galit pasakyti, kaip ten šiai dienai psichologinė aplinka, kaip dėl patyčių, kokie vaikai mokinasi ir pan. g.gif
Atsakyti
QUOTE(evuxiene @ 2014 03 26, 15:36)
Labos mamos, pati baigiau šią mokyklą, prieš nemažai metų, dabar norim iš vienos mokyklos pabėgti į šią, vaikas mano bus penktokas, gal galit pasakyti, kaip ten šiai dienai psichologinė aplinka, kaip dėl patyčių, kokie vaikai mokinasi ir pan. g.gif

maniske bus penktoke, manau viskas gerai (šiai dienai)...
Atsakyti
keliu tema i virsu 4u.gif
Atsakyti
Laba diena mamytes as irgi noriu daugiau suzinuoti apie Vyturio mokykla. Kitais metais as leisiu savo dukra i 1 klase, i sita mokykla noreciau ji salia mociutes yra ir bus kam pasitikti po pamoku. Dar perkaiciau kad yra daug bureliu ir prailginta grupe. Noreciau daugiau informacijos is tu kurie jau lanko sita mokykla ir del pinigu rinkimu? Nes vienoj mokykloj girdejai kad renka pinigu kekviena menesi.
Atsakyti
QUOTE(oliugele @ 2014 05 08, 19:29)
Laba diena mamytes as irgi noriu daugiau suzinuoti apie Vyturio mokykla. Kitais metais as leisiu savo dukra i 1 klase, i sita mokykla noreciau ji salia mociutes yra ir bus kam pasitikti po pamoku. Dar perkaiciau kad yra daug bureliu ir prailginta grupe. Noreciau daugiau informacijos is tu kurie jau lanko sita mokykla ir del pinigu rinkimu? Nes vienoj mokykloj girdejai kad renka pinigu kekviena menesi.

Laba diena,

visose mokyklose pinigus renka, nes deja, musu valstybei nelabai rupi "smulkios" mokytoju islaidos, kurios reikalingos mokymo procese (arba mokytojas turi pirkti is savo kisenes). Jei renka kas menesi po 5 lt ir tu pinigu uztenka ir mokymo procesui, ir gimtadieniu sveikinimams, ir tualetiniam popieriui - man tikrai negaila.... (darzelyje rinkdavo daugiau)....
Jau rasiau, pirmokus tures dvi tikrai geros mokytojos Irena ir Virginija... trecia - nelabai....
Bureliu daug - sokiai, choras, sporto, dailes - nemokami. Dar yra ir mokamu, tai jau grojantiems su kokiais nors instrumentais (bet pirmoku dar nepriima).

P.S. gal reikia uniforminio sarafano? Labai gera tvirta medziaga... ir jei issitepa - nesimato mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nikuna: 09 gegužės 2014 - 07:58
Na jeigu iki 10 lt per menesi rienka tai dar gerai. Tiesiog vienoj mokykloj kekviena men renka po 100 lt, tai jau daug. O del sarafano jeigu mus paims i ta makykla( mes gyvenam kitame rajone) bet mano mergaite nera kuda, ji yra putlesne, tai tik kitais metais bus matyt kokio jai reikes. mirksiukas.gif smile.gif
Atsakyti
Viskas ten gerai su ta Vyturio mokykla, ir is kur kas geresniais atsiliepimais vertinamu mokyklu bega vaikai, viskas priklauso nuo tevu poziurio, isivaizdavimo, keliamu reikalavimu mokyklai ir vaikams, ir pan. Visose mokyklose visko pasitaiko, ir tikrai nesurasit "auksiniu" mokyklu, kuriose nepasitaikytu vienokiu ar kitokiu incidentu ..tiesiog nereiketu isivaizduoti, kad ir musu mokyklose bus tie geri ir grazus pavyzdziai is amerikiniu filmu ...o del rinkliavu - kur tik ju nera - darzeliuose, mokyklose, darbuose ir pan ...
Atsakyti