Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos Vyturio pagrindinė m-kla

Labukės 4u.gif kokios jūsų nuomonės apie mokytoją Liną Stalgienę? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Kleo* @ 2009 08 07, 11:54)
Labukės  4u.gif  kokios jūsų nuomonės apie mokytoją Liną Stalgienę?  ax.gif

o ji kokia klase turi?
Atsakyti
PARDUODAMA MOKYKLINE MOT.UNIFORMA - SVARKELIS:
BORDO SPALVOS
M-L DYDIS
NENUNESIOTA
KAINA 70 LT, BET JUK GALIME PASIDERETI

RASYTI I AZ 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ČIČI @ 2009 05 11, 16:21)
Mano dukryte irgi si rudeni eis i paruosiamaja, ja leisiu i Vyturi, kaip ir sunu... Mokytoju nezinau, bet jei nores mokintis - mokinsis...

O koki darzeli lanko Jusu dukra ??? Sako kad jau metu viduryje is Vuturio mokyklos i Vyturio darzeli ateina mokyklos atstovai ir renkasi ar tai agituoja sio darzelio vaikus rinktis ju mokykla ..Bet paskutiniu metu apie Vyturio mokykla girdejau ne kokius atsiliepimus, neva Vyturio mokykla skursta ... Kiek tiesos net nezinau ...Kai kurie teveliai planuoja rinktis nebe Vyturio o P.Masioto mokykla ..Gal Jums ka nors teko apie tai girdeti ???
Atsakyti
QUOTE(Mindaugiux525 @ 2009 08 23, 12:20)
O koki darzeli lanko Jusu dukra ??? Sako kad jau metu viduryje is Vuturio mokyklos i Vyturio darzeli ateina mokyklos atstovai ir renkasi ar tai agituoja sio darzelio vaikus rinktis ju mokykla ..Bet paskutiniu metu apie Vyturio mokykla girdejau ne kokius atsiliepimus, neva Vyturio mokykla skursta ... Kiek tiesos net nezinau ...Kai kurie teveliai planuoja rinktis nebe Vyturio o P.Masioto mokykla ..Gal Jums ka nors teko apie tai girdeti ???

Dukra lanko "Aitvareli". Na, del mokytoju lankymosi darzelyje - sako, kad nebeateina ax.gif
Nezinau ka reiskia skursta mokykla, normaliai ji gyvena... O apie Masioto mokykla esu girdejusi labai negraziu dalyku ax.gif tad jos tikrai nesirinkciau schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ČIČI: 24 rugpjūčio 2009 - 08:45
QUOTE(ČIČI @ 2009 08 24, 09:44)
Dukra lanko "Aitvareli". Na, del mokytoju lankymosi darzelyje - sako, kad nebeateina  ax.gif
Nezinau ka reiskia skursta mokykla, normaliai ji gyvena... O apie Masioto mokykla esu girdejusi labai negraziu dalyku  ax.gif  tad jos tikrai nesirinkciau  schmoll.gif

Na cia kaip sakoma - kiek zmoniu, tiek nuomoniu ..Dar preita savaite su viena mama kalbejom, tai apie Vyturio mokykla butent taip ir pasakoja - kad paskutiniu metu ji skursta, prasteja ...Nors ta mokykla mums butu arciausiai namu ...O apie P.Masioto ji butent gerai atsiliepe ..Zodziu dar turim vienus metelius iki mokyklos pradzios, tai reiks aktyvesnio domejimosi mokyklomis ir manau pasirinks geriausia varianta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindaugiux525 @ 2009 08 24, 09:48)
Na cia kaip sakoma - kiek zmoniu, tiek nuomoniu ..Dar preita savaite su viena mama kalbejom, tai apie Vyturio mokykla butent taip ir pasakoja - kad paskutiniu metu ji skursta, prasteja ...Nors ta mokykla mums butu arciausiai namu ...O apie P.Masioto ji butent gerai atsiliepe ..Zodziu dar turim vienus metelius iki mokyklos pradzios, tai reiks aktyvesnio domejimosi mokyklomis ir manau pasirinks geriausia varianta  smile.gif

Geriausias variantas ten - kur vaikas gerai jauciasi mirksiukas.gif

Na, Masioto mokykloj pastoviai tevai ir vaikai uz savo teises kovoja. Apie mokytojus nieko nezinau, bet jau direktore doh.gif pastoviai laikrasciuose "skamba" ir ne is geros puses. Na, bet tai tik mano numone ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ČIČI @ 2009 08 24, 10:01)
Geriausias variantas ten - kur vaikas gerai jauciasi  mirksiukas.gif

Na, Masioto mokykloj pastoviai tevai ir vaikai uz savo teises kovoja. Apie mokytojus nieko nezinau, bet jau direktore  doh.gif  pastoviai laikrasciuose "skamba" ir ne is geros puses. Na, bet tai tik mano numone  ax.gif

Na bet kokiu atveju renkantis visokia nuomone ir informacija pravers smile.gif
Atsakyti
Mano vyras ir jo sesuo baigė šią mokyklą. Paruošimas tikrai geras, aukšto lygio thumbup.gif Na, ir kas nori, gali gerokai draugauti su muzika mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes, labai prasau jusu patarimo del Vyturio mokyklos ir pirmokeliu mokytoju. Nuo rugsejo menesio zadam pradeti lankyti sia mokykla.Gal galite patarti kokia gera pirmos klases mokytoja?Gyvename neseniai.........
Atsakyti
Jau nebemiegu naktimis dėl ateinančių mokyklinių pirmoko rūpesčių. doh.gif
Turiu paprastą klausimą Vyturio ar Stulpino mokykla? Kažkaip apie Stulpiną mažai info arba aš kažką praleidau. Arčiau būtų stulpino, bet noriu geriausio savo vaikui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(marmari @ 2011 01 19, 00:03)
Jau nebemiegu naktimis dėl ateinančių mokyklinių pirmoko rūpesčių. doh.gif
Turiu paprastą klausimą Vyturio ar Stulpino mokykla? Kažkaip apie Stulpiną mažai info arba aš kažką praleidau. Arčiau būtų stulpino, bet noriu geriausio savo vaikui 4u.gif

Aš rinkausi tą mokyklą, kuri arčiau namų. Pradinės visur gerai.
Atsakyti