QUOTE(pandorita @ 2008 03 05, 15:22)
Ačiū, aiškiau...
O jeigu paskolą imsim kartu su MB (nesusituokę auginam bendrą vaiką) , įdomu, ar mes galėtume pretenduoti į tą subsidiją? (banke sakė, kad būtume bendraskolininkai ) . Panašu, kad lyg ir ne, bet aš tai lyg ir esu "motina, viena auginanti vaiką"... ir visi kiti kiekybiniai kriterijai atitinka...
O jeigu paskolą imsim kartu su MB (nesusituokę auginam bendrą vaiką) , įdomu, ar mes galėtume pretenduoti į tą subsidiją? (banke sakė, kad būtume bendraskolininkai ) . Panašu, kad lyg ir ne, bet aš tai lyg ir esu "motina, viena auginanti vaiką"... ir visi kiti kiekybiniai kriterijai atitinka...
Pernai as buvau vienisa mam auginanti du vaikus (bent jau Vilniuje) - is mano deklaracijos isbrauke visus duomenis apie brangiausia ir liepe perrasyti. Kai ejom paskola tvarkytis - bankas iformino paskola tik mano vardu, o MB buvo kaip laiduotojas. Kai registravom pirkimo pardavimo sutarti pas notarus ir registru centre - nurodem kaip bendrasavininkai perkamo buto abu (tiesa tada jau buvom susituoke). Subsidija prasem birzelio men., susituokem rugseji, o pirkimo pardavimo sutarti pasirasem rugsejo gale. Su banku kredito sutarti pasirasem birzelio gale.
QUOTE(Upokšnis @ 2008 03 06, 09:40)
[b][color=blue]Draugų buvo tokia situacija. Tai jie skubiai susituokė, nes savivaldybė nedavė subsidijos, kol neturėjo santuokos liudijimo.
Čia iš įstatymo:
5. Jauna šeima šeima, kurioje kiekvienas iš sutuoktinių yra ne vyresnis kaip 35 metų, taip pat šeima, kurioje motina arba tėvas vieni augina vieną ar daugiau vaikų (įvaikių) ir yra ne vyresni kaip 35 metų.
Čia iš įstatymo:
5. Jauna šeima šeima, kurioje kiekvienas iš sutuoktinių yra ne vyresnis kaip 35 metų, taip pat šeima, kurioje motina arba tėvas vieni augina vieną ar daugiau vaikų (įvaikių) ir yra ne vyresni kaip 35 metų.
Virsuje aprasiau kaip mes sia situacija sprendem. Ne butinai turi buti seima