Įkraunama...
Įkraunama...

Lengvatinės paskolos būstui

o sakykit kaip su valstybes parama?10 %?ar juos mums skirtu tik jei iki 31000 turetumeme per metus,ar ir jei daugiau,bet skirtu todel ,kad esu vienisa mama,vaiko tevas mires?
Atsakyti
QUOTE(porfyra @ 2011 02 19, 17:57)
Sveikos 4u.gif
Gal kas susidurete su panasia situacija. Dvi dienas sedziu prie kompo,bet nerandu atsakymo i si klausima.
Klausimas butu toks:
Pridavem dokumentus bankui busto paskolai gauti. Vyras ims savo vardu, bet as neatsiejama dalis,kadangi sutuoktine ir laiduotoja esu. Viskas pas mus tvarkoje,taciau nuo 2006m. banko duomenu bazeje as turiu yrasu apie paveluota sumoketi lizingo imoka UAB Ukio banke. Vadybininbke kuri tvarko musu paskolos dokumentus pareiske,kad galim negauti paskolos. Kita savaite dokumentus turi siusti komisijai nagrineti.Ar tikrai galim negauti?? blink.gif
Aciu uz atsakyma.

Jei įsiskolinimą sumokėjot, Jus turėjo išbraukti iš skolininkų sąrašų duomenų bazėje. Jūsų vietoje eičiau į banką ir aiškinčiausi, kodėl įrašas dar matosi ax.gif

QUOTE(z.lineta @ 2011 02 20, 17:28)
o sakykit kaip su valstybes parama?10 %?ar juos mums skirtu tik jei iki 31000 turetumeme per metus,ar ir jei daugiau,bet skirtu todel ,kad esu vienisa mama,vaiko tevas mires?

Jei Jūs neatitinkat nors vieno kriterijau (viršijat leistinas pajamų ribas), lengvatos nebegausit.
Atsakyti
QUOTE(Upokšnis @ 2011 02 20, 19:09)
Jei įsiskolinimą sumokėjot, Jus turėjo išbraukti iš skolininkų sąrašų duomenų bazėje. Jūsų vietoje eičiau į banką ir aiškinčiausi, kodėl įrašas dar matosi  ax.gif

Tai vadinama kredito istorija, kuria bankai tikrina ir ji yra neistrinama smile.gif
Atsakyti
Sveikutės...
VA dar klausimukas iškilo: kaip ima bankas pajamas: ar už tuos mėnesius už kuoriuos išmokėta, ar tą mėnesį, kurį išmokėta ta suma. Na pvz. kreipiantis dėl paskolos paskutinį imamą mėnesį išmokėta motinystės pašalpa ( už 126 dienų). Tai skaičiuosis visa suma, ar ims tik dalį, atitinkančią vieno mėn?
Na nežinau ar aiškiai paklausiau... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2011 02 21, 10:24)
Tai vadinama kredito istorija, kuria bankai tikrina ir ji yra neistrinama  smile.gif

drinks_cheers.gif Teisingai. Tai vadinama SAIS (lyg ir nesumaisiau raidziu eiliskumo) kiekvienas velavimas ir isiskolinimas itraukkiamas i duomenu baze ir saugomas 10 metu.Jo negalima nei koreguoti nei pasalinti.
Atsakyti
QUOTE(porfyra @ 2011 02 21, 12:17)
drinks_cheers.gif Teisingai. Tai vadinama SAIS (lyg ir nesumaisiau raidziu eiliskumo) kiekvienas velavimas ir isiskolinimas  itraukkiamas i duomenu baze ir saugomas 10 metu.Jo negalima nei koreguoti nei pasalinti.

o dabar gal ir toks nelabai kl:
o ar jie mato ir telefonu velavimus?na jei veluoju susimoket uz abonementa????
va cia tai papulciau:)
Atsakyti
QUOTE(z.lineta @ 2011 02 21, 10:26)

Manau, jog tokiu dalyku neseka biggrin.gif I istorija ieina lizingai, paskolos ir kiti reikalai einantys per banka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(z.lineta @ 2011 02 21, 11:26)

Mato zinok,mato ir telekomunikaciju paslaugas.Taciau taves neitrauks jei tu tiesiog paveluosi sumoketi.Itraukia i sarasus tik tuomet kai tu nesumoki kelis menesius ir tau pvz. atjungia telefona,kuomet turi sumoketi ir papildoma mokesti uz pajungima.Taip pat jei nesumoki uz elektra ir gauni raginimus susimoketi antraip bus atjungtas elektros tiekimas.Na va,tikiuosi vaizdziai nupasakojau.
Sedziu,laukiu ir pergyvenu dabar pati doh.gif
P.S taciau bankai kiek supratau tokius velavimus nelabai sureiksmina. Labiau jiems uzkliuna jei turi velavimus kas liecia lizingus ir paskolas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo porfyra: 21 vasario 2011 - 11:22
QUOTE(porfyra @ 2011 02 21, 10:17)
drinks_cheers.gif Teisingai. Tai vadinama SAIS (lyg ir nesumaisiau raidziu eiliskumo) kiekvienas velavimas ir isiskolinimas  itraukkiamas i duomenu baze ir saugomas 10 metu.Jo negalima nei koreguoti nei pasalinti.

Bet neįtraukia, jei v4ėluoji kelias dienas mirksiukas.gif Kiek domėjausi, į SAIS įtraukiama, kai 91 vėlavimo dieną. O jei sumoki per tą laikotarpį, neįtraukia.
Atsakyti
QUOTE(Upokšnis @ 2011 02 21, 14:25)
Bet neįtraukia, jei v4ėluoji kelias dienas  mirksiukas.gif Kiek domėjausi, į SAIS įtraukiama, kai 91 vėlavimo dieną. O jei sumoki per tą laikotarpį, neįtraukia.

Itraukia man rods..... Nes as pora kart velavau po dvi-tris sav sumoketi ir kai buvau banke, minejo si velavima.... unsure.gif
Atsakyti
na va,as su naujienom ir gerom:
visgi su verslo liudijimu paskola bustui man teikia:)
tik as nurodzius buvau menesini 3000,tai vienas bankas 170000,kitas 190000 duoda, o persiskaiciavau pajamas,gaunas i menesi virs 4000,tai manau duos kiek as noriu:)))
negaliu isvis patiketi dar
Atsakyti
QUOTE(z.lineta @ 2011 02 21, 18:39)
na va,as su naujienom ir gerom:
visgi su verslo liudijimu paskola bustui man teikia:)
tik as nurodzius buvau menesini 3000,tai vienas bankas 170000,kitas 190000 duoda, o persiskaiciavau pajamas,gaunas i menesi virs 4000,tai manau duos kiek as noriu:)))
negaliu isvis patiketi dar

Labas rytas. 4u.gif Sveikinu su dziugiom naujienom. smile.gif O ka sake del tu velavimu? Ar tu tiesiog neitraukta i SAIS??
Upoksnis teisi. Reikia veluoti ne maziau kaip tris menesius t.y.91 diena.Bet lizinga mano vardu velavo sumoketi tik du menesius ir itrauke i SAIS. Zodziu zaidzia kaip nori!
Atsakyti