Įkraunama...
Įkraunama...

Lengvatinės paskolos būstui

QUOTE(Upokšnis @ 2011 01 18, 17:16)
O banke teiravotės dėl paskolos  g.gif Nes pajamos mažos paskolai gauti  4u.gif

manau,kad banke-be sansu,noreciau visus imanomus variantus suzinot.va,kazkada buvau skaicius,kad valstybe taiko kazkokias lengvatas tokioms jaunoms seimoms,kur mazas leliukas.bet man tie ju istatymai tikrai tikri labirintai,taip norisi,ka d,kas aiskiai ir suprantamai viska isdestytu.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Achemenida @ 2011 01 18, 23:12)
manau,kad banke-be sansu,noreciau visus imanomus variantus suzinot.va,kazkada buvau skaicius,kad valstybe taiko kazkokias lengvatas tokioms jaunoms seimoms,kur mazas leliukas.bet man tie ju istatymai tikrai tikri labirintai,taip norisi,ka d,kas aiskiai ir suprantamai viska isdestytu.. 4u.gif

Valstybė suteikia tik tada lengvatą, kai bankas palaimina paskolos išdavimą. Tada valstybė dengia 10 proc. paskolos 5 metų laikotarpyje.
:
Atsakyti
Laba, prasau pagalbos, nes bandziau ieskoti temoje rupimu atsakymu, bet susipainiojau ir nieko nebesuprantu. Esam 4 asmenu seima, vyro uzdarbis kazkur 2400lt., as motinystes atostogose is sodros gaunu 2450 ir jau nuo kito men. gausiu 2000lt., turim paeme 220 000lt. paskola bustui. Ar mes galime tiketis is savivaldybes kazkokio procento kredito padengimo kaip jauna seima? Ar nedeti vilciu?
Atsakyti
QUOTE(Mamyciukass228 @ 2011 01 22, 11:55)
Laba, prasau pagalbos, nes bandziau ieskoti temoje rupimu atsakymu, bet susipainiojau ir nieko nebesuprantu. Esam 4 asmenu seima, vyro uzdarbis kazkur 2400lt., as motinystes atostogose is sodros gaunu 2450 ir jau nuo kito men. gausiu 2000lt., turim paeme 220 000lt. paskola bustui. Ar mes galime tiketis is savivaldybes kazkokio procento kredito padengimo kaip jauna seima? Ar nedeti vilciu?

Man atrodo,kad atbuline data nieks lengvatu nesuteikia.
Atsakyti
Supratau verysad.gif Ir seip cia man uzburtas ratas gaunasi: jei uzdirbi mazai - nesuteiks paskolos bankas, jei pakankamai ir bankas suteikia paskola - tau lengvata kaip ir nebepriklauso, o dar ta paskola turi imti butent tais menesiais, kuriais lengvatos skirstomos doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamyciukass228 @ 2011 01 22, 13:46)
Supratau verysad.gif  Ir seip cia man uzburtas ratas gaunasi: jei uzdirbi mazai - nesuteiks paskolos bankas, jei pakankamai ir bankas suteikia paskola - tau lengvata kaip ir nebepriklauso, o dar ta paskola turi imti butent tais menesiais, kuriais lengvatos skirstomos doh.gif  doh.gif  doh.gif

Tai vat, kad rasti ta viduriuka labai sunku doh.gif
O kokiais men. siais metais duos tas lengvatines kas nors zino gal g.gif
Atsakyti
QUOTE(dia10 @ 2011 01 22, 14:53)
Tai vat, kad rasti ta viduriuka labai sunku  doh.gif
O kokiais men. siais metais duos tas lengvatines kas nors zino gal  g.gif

kazkas cia temoj rase,kad ligtais pavasari.
Atsakyti
QUOTE(Mamyciukass228 @ 2011 01 22, 10:55)

Deja, lengvata nepriklauso. Nes jau esat paėmę paskolą ir turit NT.

QUOTE(dia10 @ 2011 01 22, 13:53)
Tai vat, kad rasti ta viduriuka labai sunku  doh.gif
O kokiais men. siais metais duos tas lengvatines kas nors zino gal  g.gif

Priklausys nuo Finansų ministerijos. Anksčiau gegužės tikrai nedalins.
Atsakyti
Laba diena, noreciau ir as pasikonsultuoti man neaiskiais klausimais.
-Musu triju asmenu seimos pajamos apie 2800 Lt "i rankas" per menesi. Ar galetu buti mums suteikta lengvatine paskola?
-Kur reikia ieskoti informacijos apie pradedamas dalinti lengvatines paskolas 2011 m.?
-Kokiu principu dalinamos lengvatines paskolos: ar kas pirmesnis atsistojo i eile, ar kieno pajamos mazesnes?
Dekoju uz atsakymus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pati22 @ 2011 01 24, 11:10)
Laba diena, noreciau ir as pasikonsultuoti man neaiskiais klausimais.
-Musu triju asmenu seimos pajamos apie 2800 Lt "i rankas" per menesi. Ar galetu buti mums suteikta lengvatine paskola?
-Kur reikia ieskoti informacijos apie pradedamas dalinti lengvatines paskolas 2011 m.?
-Kokiu principu dalinamos lengvatines paskolos: ar kas pirmesnis atsistojo i eile, ar kieno pajamos mazesnes?
Dekoju uz atsakymus  smile.gif

1. Galit pretenduoti į lengvatinę paskolą. Jei neturit jokio NT ar paskolos NT.
2. Finansų ministerijoje nuo gegužės - liepos mėnesiais.
3. Į jokią eilę nereikia stoti. Kai Finansų ministerija duoda startą lengvatinėms paskoloms, einat į savivaldybę, kurioje esat registruoti ir pateikiat prašymą. Savivaldybės atstovas duos reikalingų dokumentų sąrašą. Surinktus dokumentus pristatysit į savivaldybę, parašysit prašymą kokio dydžio paskolos (max 240000 lt) norit iš banko ir laukiat atsakymo. Dar reiktų prieš tai per bankus pereiti ir sužinoti, kokias sąlygas ir kokio dydžio paskolas gali suteikti. Vėliau bus mažiau lakstymo mirksiukas.gif
Atsakyti
Labu, glvojom ir mes apie tas lengvatines paskolas būstui. turėjom pažinčių savivaldybėjė, tad aiškinomės kas ir kaip. ir žodžiu, nesąmonė gryna. pasirašė sutartį su snoru klaipėdos savivaldybė, palei jų reikalavimus reikia vieną sumą A uždirbt(tikslliai nepamenu kokia) o kad savivaldybe kompensuotų, negalima uždirbt daugiau nei B suma. Esmė tame, kad atitikt standartus ir išlikt tarp A ir B sumos, beveik neįmanoma doh.gif prieštarauja sąlygos viena kitai, tad eilinė nesąmonė ir pinigų praplovimas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(InesaP @ 2011 01 27, 12:41)
Labu, glvojom ir mes apie tas lengvatines paskolas būstui. turėjom pažinčių savivaldybėjė, tad aiškinomės kas ir kaip. ir žodžiu, nesąmonė gryna. pasirašė sutartį su snoru klaipėdos savivaldybė, palei jų reikalavimus reikia vieną sumą  A uždirbt(tikslliai nepamenu kokia) o kad savivaldybe kompensuotų, negalima uždirbt daugiau nei B suma. Esmė tame, kad atitikt standartus ir išlikt tarp A ir B sumos, beveik neįmanoma doh.gif  prieštarauja sąlygos viena kitai, tad eilinė nesąmonė ir pinigų praplovimas doh.gif

Taip, šiais metais taip jau susikloste. Tik 1 Snoras ir pretendavo teikti tokias paskolas, kiti bankai net nepretendavo (nes kitais metais budavo 3, kartais net 4 bankai). O šiaip su tom paskolom gerai apsieiti gali tie, kurie praeitais kalendoriniais metais uždirbo žymiai mažiau, negu nuo nauju metu pradžios, nes savivaldybė žiūri praeitų kalendorinių metų pajamas, o bankas paskutinių kokių 6 mėnesių. Kadangi paskolų tvarkymas vyksta maždaug įpusėjus metams, tai tiems, kam po naujų metų žymiai pakėlė algą gerai gaunasi biggrin.gif
Atsakyti