QUOTE(Gidli @ 2011 01 06, 00:21)
Sveiki, jei galit patarkite ir man ko galiu tiketis (nes kazkaip nors ir esu baigus aukstaji bet skaitau skaitau tuos teises aktus ir visai jau nieku nebesuprantu tarp tu protingu zodziu
) ar galiu gauti lengvata paskolai ir kokia, situacija tokia: 1)iki kovo men esu motenystes atostoguose, tai gi auginu viena vaikuti;
2) spalio men su vyru issiskirem, is jo priteisti 400Lt vaiko islaikimo pinigelei kuriu jis aisq dar nei karto ne mokejo (ar yra tie pinigeliai skaiciuojami i metines pajamos? iki spalio men kiek suprantu skaiciuotusi musu bendras su ex vyru uzdarbis);
3)gyvenam jau senai Kaune, deklaruoti visai kitam Lietuvos gale (berots kaip ir suvokiamas dalykas - kaip as galiu buti registruota Kaune jei neturiu savo busto), bet kiek suprantu norint isigyti busta Kaune tai ir deklaruota turiu buti ten pat? ar tiesiog turiu kreiptis i ta savyvaldybe kur esu deklaruota, o pirkti galiu bet kur?
jei vis gi ne tai kaip patartumet daryti, ar tapti benamiais ir registruotis prie savivaldybes ar tiesiog prasyt draugu kad predeklaruotu tam tikmram laikui???
Buciau labai dekinga uz informacija
1). Galit pretenduoti, tik bankas nelabai leisis į kalbas.
2). Savivaldybė skaičiuos praeitų kalendorinių metų pajamas, todėl skaičiuos ir vyro, ir alimentus. Nesvarbu, kad jų negaunat, bet jie teisiškai priteisti.
3). Paskolą galit imti toje savivaldybėje, kurioje registruoti, o pirkti kitur. Bet mažesniuose miestuose mažesni lengvatinių kreditų limitai. Galit prisiregistruoti prie Kn savivaldybės ir tvarkytis paskolą Kn.