Įkraunama...
Įkraunama...

Lengvatinės paskolos būstui

QUOTE(Požiūris @ 2010 11 15, 10:49)
Mes esam 3-ju asmenu seima ir gyvenam Klaipedoj. Esu vaiko auginimo atostogose ir benros pajamos per metus sudaro apie 56000lt, tai yra galimybe gaut ta lengvatine paskola? g.gif

Lengvatinę galit, o bankas suteiks paskolą g.gif
Atsakyti
QUOTE(Upokšnis @ 2010 11 15, 17:54)
Lengvatinę galit, o bankas suteiks paskolą  g.gif

Jei turima omeny ar aplamai banka spaskola duoda, tai atsakymas-duoda.

Gal kam nors butu nesunku imesti linka, kur galeciau tiksliai pasiskaityt apie lengvatine spaskolos gavimo Klaipedoje salygas ir pan. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Požiūris: 15 lapkričio 2010 - 20:29
QUOTE(Požiūris @ 2010 11 15, 20:20)
Jei turima omeny ar aplamai banka spaskola duoda, tai atsakymas-duoda.

Gal kam nors butu nesunku imesti linka, kur galeciau tiksliai pasiskaityt apie lengvatine spaskolos gavimo Klaipedoje salygas ir pan. ax.gif

Jei bankas duoda, einat į savivaldybę. Daugiau informacijos apie legvatinę paskolą Klaipėdoje
Atsakyti
QUOTE(Upokšnis @ 2010 11 16, 09:46)

Aciu aciuks.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Požiūris: 16 lapkričio 2010 - 11:26
Laba diena, matau cia jus labai daug zinot apie lengvatimnes paskolas, tai noreciau pasiteirauti: as su dukra (5 metuku) gyvenam pas mano tevus triju kambariu bute, esu issiskyrusi , mano pajamos per menesi 1100 Lt, ar galeciau gauti lengavtine paskola ?
Atsakyti
QUOTE(panterra86 @ 2010 11 16, 12:02)
Laba diena, matau cia jus labai daug zinot apie lengvatimnes paskolas, tai noreciau pasiteirauti: as su dukra (5 metuku) gyvenam pas mano tevus triju kambariu bute, esu issiskyrusi , mano pajamos per menesi 1100 Lt, ar galeciau gauti lengavtine paskola ?

Bankas su tokiom pajamom neduotų schmoll.gif Bandykit savivaldybėj į socialinio būsto eilę užsirašyti ax.gif
Atsakyti
Jei metines pajamos atitinka lengvatines paskolos kriterijus, tai bankas paskolos neduos, jei paskola duoda, tai lengvatinei paskolai pajamos per dideles doh.gif Belieka taikyt i kitus kriterijus, su kuriais irgi sunkiai g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Požiūris: 16 lapkričio 2010 - 12:43
o sudetingai cia smile.gif))
Atsakyti
Labas Upoksni,

Kreipiuosi, nes matau kad labai daug zinai apie lengavtines paskolas. Tikiuosi ir man padesi smile.gif
Tai vat: Lengvatine paskola tuo metu su draugu gavom 2008m, 200000. Kadangi nebuvom susituoke, gavom tik pusei sumos 100000. Su salyga, kad 5 metu laikotarpyje gims vaikelis, tada valstybe ismokes 10% neismoketos p-askolos sumos nuo 100000lt.
Tapome seima. Vakelis jau pakeliui.
Per ta laika, musu pajamos padidejo, dabar bendros su vyru pajamos per men 5000lt, t.y 60000lt per metus.
ar vis dar galiu tiketis tos pazadetos lengavtines paskolos smile.gif?
Buciau laaabai dekinga uz atsakyma smile.gif

Dekui!
Atsakyti
QUOTE(vanagyne @ 2010 11 24, 11:15)
Labas Upoksni,

Kreipiuosi, nes matau kad labai daug zinai apie lengavtines paskolas. Tikiuosi ir man padesi smile.gif
Tai vat: Lengvatine paskola tuo metu su draugu gavom 2008m, 200000. Kadangi nebuvom susituoke, gavom tik pusei sumos 100000. Su salyga, kad 5 metu laikotarpyje gims vaikelis, tada valstybe ismokes 10% neismoketos p-askolos sumos nuo 100000lt.
Tapome seima. Vakelis jau pakeliui.
Per ta laika, musu pajamos padidejo, dabar bendros su vyru pajamos per men 5000lt, t.y 60000lt per metus.
ar vis dar galiu tiketis tos pazadetos lengavtines paskolos smile.gif?
Buciau laaabai dekinga uz atsakyma smile.gif

Dekui!

Pagal įstatymą:
7.2. dviejų ar trijų asmenų šeimos grynosios metinės pajamos – 35000 litų ir turtas – 63000 litų;. Kai gims vaikas, pristatysit gimimo liudijimą. O tada paaiškės, ar žiūrės to laikotarpio pajamų, ar žiūrės paskutinių 12 mėn. (patirtis rodo, kad kiekviena savivaldybė savaip traktuoja įstatymą verysad.gif )
Atsakyti
QUOTE(Upokšnis @ 2010 11 24, 11:00)
Pagal įstatymą:
7.2. dviejų ar trijų asmenų šeimos grynosios metinės pajamos – 35000 litų ir turtas – 63000 litų;. Kai gims vaikas, pristatysit gimimo liudijimą. O tada paaiškės, ar žiūrės to laikotarpio pajamų, ar žiūrės paskutinių 12 mėn. (patirtis rodo, kad kiekviena savivaldybė savaip traktuoja įstatymą  verysad.gif )

Supratau...nu ziuresim, reiks tada taip ir padaryti, aciu labai uz greita atsakyma smile.gif
Atsakyti
Gal galit ir man patarti nes mus banko darbuotoja isdure, sake kad galim gauti paskola, bet paskui kai kita perziurejo pasake kad negalim...kadangi nuo sausio gausiu motinystes ismoka uz viena vaikeli, ta situacija tokia esam keturiese, pajamos 3200 lt per men, nuo sausio 1900 kazkur bus. ar galim gauti ta lengvatine paskola namo statybai, turim savo sklypav reiktu 100 000 lt. bet mes dar turim 1/4 namo ir 1/2 buto. kiek zinau tai norint gauti ta lengvatine paskola ziurima kiek kvadratu turimo turto tenka vienam asmeniui ar klystu? nes realiai name turim 1 kambari ir bute tik 1 kambari. padekit kas susigaudo sioj situacijoj....
Atsakyti