Įkraunama...
Įkraunama...

Lengvatinės paskolos būstui

QUOTE(Gyjula @ 2010 09 28, 14:51)
Perskaičiau temelę ir norėjau užduoti klausimėlį. Mūsų šeima gavo lengvatinę paskolą 2005 m. Buvo paminėta, kad paėmus lengvatinę paskolą 5 metus negalima perduoti tretiesiems asmenims (parduoti) , bet šiuo metu jeigu norėčiau butą pakeisti į namą, kur turėčiau kreiptis ir nuo ko pradėti ar tai išvis įmanomas variantas?

Lengvatinės paskolos galiojimas baigėsi ar dar liko keli mėnesiai g.gif Jei liko keli mėnesiai, geriau palaukčiau, nes kitaip reiks grąžinti visą subsidiją ax.gif O norėdami keisti butą, pirmiausia turėtumėt informuoti banką, nes jis yra Jūsų buto tikrasis savininkas.
Atsakyti
QUOTE(Upokšnis @ 2010 09 28, 18:57)
Lengvatinės paskolos galiojimas baigėsi ar dar liko keli mėnesiai  g.gif Jei liko keli mėnesiai, geriau palaukčiau, nes kitaip reiks grąžinti visą subsidiją  ax.gif O norėdami keisti butą, pirmiausia turėtumėt informuoti banką, nes jis yra Jūsų buto tikrasis savininkas.

birželio mėnesį suėjo 5 m. nuo paskolos gavimo... Be abejo, bankas yra buto savininkas, o aš norėčiau, kad jis būtų ne buto, bet namo savininkas smile.gif Bet tikriausiai, nėra ko tikėtis, kad pasikeitus objektui nesikeistų visos kitos sąlygos, kurios šiuo metu yra palankios.
Atsakyti
QUOTE(Gyjula @ 2010 10 01, 19:35)
birželio mėnesį suėjo 5 m. nuo paskolos gavimo... Be abejo, bankas yra buto savininkas, o aš norėčiau, kad jis būtų ne buto, bet namo savininkas  smile.gif Bet tikriausiai, nėra ko tikėtis, kad pasikeitus objektui nesikeistų visos kitos sąlygos, kurios šiuo metu yra palankios.

Kadangi lengvatinės paskolos laikas baigėsi, galit keisti. Tik aišku, kad bankas tokių sąlygų neleis išlaikyti 4u.gif
Atsakyti
laba,as ir su savo klausimu lendu pas jus, as esu vienisa mama,socialei remtina, stoviu darbo birzoj, turiu sklypa kuriame noreciau statyti mobilu nameli,ar yra man kazkokia galimybe gauti lengvatine paskola ar kokia valstybes paramele?
Atsakyti
QUOTE(agniuliuxas150 @ 2010 10 03, 22:20)
laba,as ir su savo klausimu lendu pas jus, as esu vienisa mama,socialei remtina, stoviu darbo birzoj, turiu sklypa kuriame noreciau statyti mobilu nameli,ar yra man kazkokia galimybe gauti lengvatine paskola ar kokia valstybes paramele?

Bankas Jums nesuteiks paskolos schmoll.gif
Atsakyti
Sveiki,gal ir man kas paaiškins:)

Paskola būstui įsigyti paimta prieš 3 metus,bet subsidija nebuvo suteikta.Ar įmanoma gauti subsidiją, jei kitais metais(pavasari) gims vaikelis,ir atlyginimas atitinka reikalavimus?Ar geriau šias metais jau nieko nebetvarkyti ir visus dokumentus tvarkytis tik po nauju metų?
Atsakyti
QUOTE(Marmiska @ 2010 10 26, 18:08)
Sveiki,gal ir man kas paaiškins:)
Paskola būstui įsigyti paimta prieš 3 metus,bet subsidija nebuvo suteikta.Ar įmanoma gauti subsidiją, jei kitais metais(pavasari) gims vaikelis,ir atlyginimas atitinka reikalavimus?Ar geriau šias metais jau nieko nebetvarkyti ir  visus dokumentus tvarkytis  tik po nauju metų?

O prieš 3 metus neprašėt ar neatitikot pagal reikalavimus g.gif Pagal Jūsų pateiktą informaciją, lengvatos negausit.
Atsakyti

Prašėm,bet nedave,nes ir vaikelio nebuvo ir metų pajamos viršijo..Taip išeina,kad viskas nebepriklauso?

QUOTE(Upokšnis @ 2010 10 26, 18:38)
O prieš 3 metus neprašėt ar neatitikot pagal reikalavimus  g.gif Pagal Jūsų pateiktą informaciją, lengvatos negausit.

Atsakyti
QUOTE(Marmiska @ 2010 11 08, 14:09)
Prašėm,bet nedave,nes ir vaikelio nebuvo ir metų pajamos viršijo..Taip išeina,kad viskas nebepriklauso?

Deja, nepriklauso lengvata, nes jau turit nekilnojam1 bustą 4u.gif
Atsakyti
mes esam 4 asmenu seima, vyras uzdirba 1700, as 1200 , esu motinystes atostogose, kaip manot ar galetume pretenduoti i lengvatine parama? ar bankas duotu 130000lt? g.gif
Atsakyti
QUOTE(smiltute11 @ 2010 11 14, 12:06)
mes esam 4 asmenu seima, vyras uzdirba 1700, as 1200 , esu motinystes atostogose, kaip manot ar galetume pretenduoti i lengvatine parama? ar bankas duotu 130000lt? g.gif

Pirmiausia reiktų banke pasiteirauti, kokios Jūsų galimybės gauti paskolą. Jei bankas duoda, tada reiktų kuo greičiau kreiptis į savivaldybę, kurioje esat registruoti ir tvarkytis dokumentus.
Atsakyti
Mes esam 3-ju asmenu seima ir gyvenam Klaipedoj. Esu vaiko auginimo atostogose ir benros pajamos per metus sudaro apie 56000lt, tai yra galimybe gaut ta lengvatine paskola? g.gif
Atsakyti