Įkraunama...
Įkraunama...

Lengvatinės paskolos būstui

QUOTE(vietine1986 @ 2009 09 30, 11:10)
188000lt 30 metu

Litais ar eurais? Pažiūrėjus Euriboą ir Viliborą, tai skirtumas ženklus doh.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Gal galetumet tokiu klausimu ka nors padet
Sunus studijuoja Vilniuje, taip pat dirba uz 800 lt, nevedes, noretume jam nupirkt buta. Turiu nedideli buta Siauliuose, taigi uz ji nelabai gausi ka nors Vilniuje, noretume daryt keitima, jau ir pasiulymas yra, bet reiktu primoket apie 50 tukst. Butas Siauliuose mano vardu. Ar galeciau daryt keitima o priemokai sunus imt paskola lengvatine, savo vardu nt jis neturi. Aciu uz atsakyma
Atsakyti
Laba diena,

su vyru ruosiames pirkti buta ir imti paskola. Kokia tikimybe gauti psakola lengvatinemis salygomis? Turim uzdirbti minimuma? Idomu, kokia maksimali darbo uzmokescio suma turetu buti, kad gautumeme paskola lengvatinemis salygomis...
Atsakyti
QUOTE(Ramucke @ 2009 11 23, 20:15)
Laba diena,

su vyru ruosiames pirkti buta ir imti paskola. Kokia tikimybe gauti psakola lengvatinemis salygomis? Turim uzdirbti minimuma? Idomu, kokia maksimali darbo uzmokescio suma turetu buti, kad gautumeme paskola lengvatinemis salygomis...

Temos pradžioje yra sudėti visi reikalavimai dėl pajamų ir kitų sąlygų lengvatiniam kreditui gauti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rumba @ 2009 03 24, 08:53)
Taip visais lengvatiniu bustu kreditu klausimais konsultuoja Valerija Juknyte (finansu minesterijoj). jos tel 852390193.

Sveikos,

aš vis dar bandau prisiskambinti į FM Valerijai Juknytei pasiklausti, ar tikrai, norint gauti subsidiją (valstybės remiamas būsto kreditas paimtas prieš 2 metus) vėl vertinamos visos pajamos lygiai kaip gaunant patį lengvatinį kreditą, bet "tokio telefono nėra", o parašius el.laišką gavau atgal, kad tokio nėra. Sakau gal čia biudžetininkų sumažinta ir gal kas žinot, kas dabar už informaciją apie valstybės remiamus būsto kreditus atsakingas?
Atsakyti
QUOTE(Axxa @ 2009 11 30, 17:38)
Sveikos,

aš vis dar bandau prisiskambinti į FM Valerijai Juknytei pasiklausti, ar tikrai, norint gauti subsidiją (valstybės remiamas būsto kreditas paimtas prieš 2 metus) vėl vertinamos visos pajamos lygiai kaip gaunant patį lengvatinį kreditą, bet "tokio telefono nėra", o parašius el.laišką gavau atgal, kad tokio nėra. Sakau gal čia biudžetininkų sumažinta ir gal kas žinot, kas dabar už informaciją apie valstybės remiamus būsto kreditus atsakingas?

Gal pabandykit paskambinti ar parašyti į priimamąjį g.gif

Rita Dasevičienė,
tel. (8 5) 239 0000, faks. (8 5) 279 1481, el.paštas: finmin@finmin.lt;
darbo dienomis, 8.0-17.00 val., penktadieniais - 8.00-15.45 val.
kabinetas Nr. 100; J.Tumo-Vaižganto 8A/2, 01512, Vilnius
Atsakyti
ar galiu tiketis gauti lengvat. busto paskola jei esu mama su dviem vaikais. siuo metu niekur nedirbu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zbara @ 2010 01 03, 20:42)
ar galiu tiketis gauti lengvat. busto paskola jei esu mama su dviem vaikais. siuo metu niekur nedirbu  4u.gif

Nebūkite naivi ax.gif Bankas Jums nesuteiks jokios paskolos, nes neturi pajamų šaltinio 4u.gif
Atsakyti
Labas vakaras, norejau paklastri gal kas ka nors zino mes gyvenam trise paimem busto paskola, jau gyenam bute , dabar situacija tokia, tvarau vaiko invalidumo dokumentus pati nedirbu sedziu vaiku prieziuros atostogose vyras dirba puse etatu ar mums priklausis ta 20% kompensacija, kai bus pas vaika sutvarkyti dok?aciu
Atsakyti
QUOTE(katiusa20 @ 2010 01 04, 22:58)
Labas vakaras, norejau paklastri gal kas ka nors zino mes gyvenam trise paimem busto paskola, jau gyenam bute , dabar situacija tokia, tvarau vaiko invalidumo dokumentus pati nedirbu sedziu vaiku prieziuros atostogose vyras dirba puse etatu ar mums priklausis ta 20% kompensacija, kai bus pas vaika sutvarkyti dok?aciu

Jei paskola paimta - jokių lengvatų nebegausit. Lengvata suteikiama prieš padedant parašą ant busto kredito sutarties.
Atsakyti
QUOTE(Upokšnis @ 2010 01 05, 09:19)
Jei paskola paimta - jokių lengvatų nebegausit. Lengvata suteikiama prieš padedant parašą ant busto kredito sutarties.

sveiki,
o jei busto paskola paimta pries du metus, o sia vasara zmona gimdys. ar galima tada tiketis kokiu lengvatu is valstybes, ar reiktu kreiptis i banka? zmona uzdirba minimuma, man irgi alga sumazinta, nei pries imant paskola? kur butu galima kreiptis tokiais klausimais?

Atsakyti
QUOTE(taras @ 2010 01 11, 15:08)
sveiki,
o jei busto paskola paimta pries du metus, o sia vasara zmona gimdys. ar galima tada tiketis kokiu lengvatu is valstybes, ar reiktu kreiptis i banka?  zmona uzdirba minimuma, man irgi alga sumazinta, nei pries imant paskola? kur butu galima kreiptis tokiais klausimais?

Jokių lengvatų negausit, jei prieš imdami paskolą bustui neprašėt lengvatos unsure.gif
Atsakyti