QUOTE(nelyja @ 2009 04 24, 17:25)
Tai vat, kad nesamone visiska. Kam reikejo tada lengvatini kredita formintis su visais popierizmais. Bet istatyme nurodyta aiskiai: "pajamos pries paramos gavimo metus". Na dar pasiskambinsim i FM.
Būtinai aiškinkis Jei lengvata priklauso - ją ir turi suteikti. Nėra reikalo leisti atimti tai, kas teisėtai priklauso.
Noriu pagalbos...
Kas gali isaiskinti man nenaturaliai blondinei, kokios lengvatos siuo metu taikomos jaunoms seimoms, norint isigyti busta? Jei ta seima yra nepilna - yra kazkokie apribojimai ar na?
Nes mano seima - tai as ir mano dukryte 10 men, I kokias lengvatas mes galim pretenduoti imdamos paskola bustui ir kur kreiptis del to?
Kas gali isaiskinti man nenaturaliai blondinei, kokios lengvatos siuo metu taikomos jaunoms seimoms, norint isigyti busta? Jei ta seima yra nepilna - yra kazkokie apribojimai ar na?
Nes mano seima - tai as ir mano dukryte 10 men, I kokias lengvatas mes galim pretenduoti imdamos paskola bustui ir kur kreiptis del to?
QUOTE(KM @ 2009 04 27, 12:50)
Noriu pagalbos...
Pirmiausia kreipkitės į banką ir sužinokit, kokio dydžio paskolą dabartinėj situacijoj galit gauti iš banko. Tada einat į savivaldybę, kurioje esat registruota ir teikiat prašymą subsidijai. Savivaldybėje pasakys, kokios sąlygos lengvatai gauti
QUOTE(nelyja @ 2009 04 24, 15:25)
Tai vat, kad nesamone visiska. Kam reikejo tada lengvatini kredita formintis su visais popierizmais. Bet istatyme nurodyta aiskiai: "pajamos pries paramos gavimo metus". Na dar pasiskambinsim i FM.
O koks čia tiksliai įstatymas, gal turi nuorodą?
AČIŪ
Papildyta:
QUOTE(rumba @ 2009 04 24, 07:31)
Kiek pamenu, gimus vaikeliui jokiu pajamu is naujo nereikejo nesti, tik vaiko gimimo liudijima. Gal dabar kas pasikeite Pasiskambinkit i FM
O kelintais metais tvarkėtės dėl valstybės remiamo būsto ir kelintais metais gimė vaikutis? Čia Kauno m. savivaldybėj?
Mes statusą gavome 2007 m., o vaikutis gimė 2009 m.
QUOTE(Axxa @ 2009 04 28, 17:52)
O kelintais metais tvarkėtės dėl valstybės remiamo būsto ir kelintais metais gimė vaikutis? Čia Kauno m. savivaldybėj?
Mes statusą gavome 2007 m., o vaikutis gimė 2009 m.
mes tvarkemes 2005 12men, vaikutis pirmas gime 2006 02, antras 2007 10. pirma karta padenge 10 proc kai gime pirmas vaikutis, kai nunesiau dokus, antra karta, kai gime antras vaikutis (nes su negalia), vel padenge 10 proc Vilnius.
Sveikutes,
Norejau Jusu paklaust, kokios dabar yra lengvatos bustui pirkti?
Ir kokias per metus, pajamas turetu gaut 1 zmogus, kad ir bankas duotu paskola ir priklausytu sita lengvata....Situacija tokia, kad as issituokusi, auginu vaika...su draugu jau laukiames 2 vaikucio Ir nzn, ar man likt vienisa mama, ar vis tik susituokt....buciau labai dekinga uz atsakyma
Ir kur pirmiausiai reiktu eiti ir kokius dokumentus reikia tureti
Ir kokias per metus, pajamas turetu gaut 1 zmogus, kad ir bankas duotu paskola ir priklausytu sita lengvata....Situacija tokia, kad as issituokusi, auginu vaika...su draugu jau laukiames 2 vaikucio Ir nzn, ar man likt vienisa mama, ar vis tik susituokt....buciau labai dekinga uz atsakyma
QUOTE(laimcė @ 2009 05 21, 15:07)
Sveikutes,
QUOTE(laimcė @ 2009 05 21, 15:24)
Pirmiausia eičiau į banką ir išsiaiškinčiau, ar turimos pajamos leidžia paimti paskolą ir kokio dyydžio. Tada reikia eiti į tą savivaldybę, kurioje esat registruota O ten pasakys, ar priklauso lengvatinė, kokių pajamų reikia, kokių dokumentų ir t.t.
QUOTE(Upokšnis @ 2009 05 21, 17:16)
Pirmiausia eičiau į banką ir išsiaiškinčiau, ar turimos pajamos leidžia paimti paskolą ir kokio dyydžio. Tada reikia eiti į tą savivaldybę, kurioje esat registruota O ten pasakys, ar priklauso lengvatinė, kokių pajamų reikia, kokių dokumentų ir t.t.
Aciu labai Tik as niekur nerandu, kad butu tos lengvatines busto paskolos
QUOTE(laimcė @ 2009 05 22, 08:01)
Aciu labai Tik as niekur nerandu, kad butu tos lengvatines busto paskolos
Kolkas jokios informacijos nėra Gal šiemet nebedalins?
QUOTE(aneringute @ 2009 05 22, 15:09)
La visiems turiu klausimeli? jai mes jau paememe bustui paskola ir kai ememe lengvata mum nepriklause o danar musu pajamos sumazejo ir atsirado vaikutis ar dabar mes galim pretenduot i lengvata?
Deja, lengvata Jums nepriklauso