Įkraunama...
Įkraunama...

Lengvatinės paskolos būstui

QUOTE(vidusia @ 2009 01 30, 13:21)
bent anksciau, zinau, kad buvo galima is nelengvatines pasidaryti lengvatine paskola. geriau eiti i pacia savivaldybe ir kalbetis. ir  nereikia nuleisti ranku

schmoll.gif Jei neturėjo savivaldybės leidimo, niekas lengvato netaikydavo.
Atsakyti
QUOTE(Vitalija @ 2009 01 23, 21:43)
Prieš gerą savaitę mūsų vadybininkė sakė, kad jau galima dalimis įnešti.
Tikslinkitės, tikrai turėtų leisti, netikiu, kad bankui gali nereikėti realių pinigų schmoll.gif

Nu man visi kaip susitare ir vadybininke, ir skyriaus virsininke, netgi valdytojas, aiskina kad negalima, yra trisale sutartis tarp FM, banko ir musu, ir jei kas nors pazeidzia ta punkta, turi atsakyti ir t.t. zodziu unsure.gif Bet mes irgi kalbam, kokia neteisybe, turiu pinigu ir negaliu pasidengt paskolos.Absurdas cool.gif

o del banko, sakau gal jiems geriau kai as moku didesnes palukanas...
Atsakyti
QUOTE(rumba @ 2009 02 03, 14:07)
Nu man visi kaip susitare ir vadybininke, ir skyriaus virsininke, netgi valdytojas, aiskina kad negalima, yra trisale sutartis tarp FM, banko ir musu,  ir jei kas nors pazeidzia ta punkta, turi atsakyti ir t.t. zodziu unsure.gif Bet mes irgi kalbam, kokia neteisybe, turiu pinigu ir negaliu pasidengt paskolos.Absurdas cool.gif

o del banko, sakau gal jiems geriau kai as moku didesnes palukanas...

Paprašykit parodyti TĄ punktą sutartyje, kuriuo draudžiama įnešti pinigus mirksiukas.gif Jei yra tokia sutartis, tai jos kopiją ir jūs turit turėti su visų šalių parašais mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitalija @ 2009 01 23, 21:43)
Prieš gerą savaitę mūsų vadybininkė sakė, kad jau galima dalimis įnešti. Mūsų sutartyje irgi yra tas punktas apie 5 metus, bet ji minėjo, kad Finansų ministerija dėl infliacijos yra davusi leidimą įnešti dalimis, svarbu neatsiskaityti iki galo, t. y. palikti nors kokį tūkstantį. Nors iš kur tiek paimsi, kai krizė... Dar klausė, kada paimta paskola, tai gal ir nuo metų priklauso g.gif Mes irgi iš NORD skolinomės, tik 2004 m.
Tikslinkitės, tikrai turėtų leisti, netikiu, kad bankui gali nereikėti realių pinigų schmoll.gif

Mano paskola imta 2006 metais, as ir domejausi del isankstinio dalies pinigu inesimo, tai man ir vadybininke ir skyriaus vedeja paaiskino, kad jei nori inesti daugiau nei tavo menesine imoka, turisumoketi gauta lengvata, mano atveju 20 000 lt. O sutartyje tas punktas taip neaiskiai skamba, kad nesuprasi ar negalima inesti visos sumos 5 metus ar net dalies.
Atsakyti
QUOTE(Kriste222 @ 2009 02 05, 21:05)
Mano paskola imta 2006 metais, as ir domejausi del isankstinio dalies pinigu inesimo, tai man ir vadybininke ir skyriaus vedeja paaiskino, kad jei nori inesti daugiau nei tavo menesine imoka, turisumoketi gauta lengvata, mano atveju 20 000 lt. O sutartyje tas punktas taip neaiskiai skamba, kad nesuprasi ar negalima inesti visos sumos 5 metus ar net dalies.

Jusu vadybininke tikrai neteisi schmoll.gif dar pries imdamasi paskola kalbejau su finansu ministerijos atstove, kuri aiskino, kad tikrai galima inest, tik negalima grazint viso kredito anksciau nei per 5 metus. Galima pasilikt kad ir 5000Lt 4u.gif Aisku, jei pasiimsit 90000lt, o gave valstybes parama, iskart inesit 80000Lt ir jums liks paskola per 5 metus issimoket tik 1000lt, tada jau kils itarimu 4u.gif Taciau kasmet inesti kad ir po 15000Lt niekas nedraudzia schmoll.gif 4u.gif
Atsakyti
reiks tada gal banko direktore bandyt kalbet, bet kad pries metus ir ji taip pat sake g.gif
Atsakyti
Sveikos
turiu toki klausimeli,kas gavo tuos 10% kompensacijos bustui is savivaldybes,kaip ir kokiom salygom jie gaunami?ir ar dar dabar tai imanoma? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(pasiutele @ 2009 02 23, 21:30)
Sveikos
turiu toki klausimeli,kas gavo tuos 10% kompensacijos bustui is savivaldybes,kaip ir kokiom salygom jie gaunami?ir ar dar dabar tai imanoma? blush2.gif

Palukit iki pavasario mirksiukas.gif Tada bus aišku su lengvatomis. Gal jų visai nebedalins unsure.gif
Atsakyti
Kriste, ka issiaiskinai?

As skambinau i FM, sake dalimis galimi, tik visos sumos negalima, nes tada reikes grazinti subsidija. Sake FM atstove, kad bankai biski manipuliuoja zmoniu nezinojimu, pasiskambino i musu banka, liepe laukt vadybininkes skambucio cool.gif
Atsakyti
QUOTE(rumba @ 2009 03 09, 14:22)
Kriste, ka issiaiskinai?

As skambinau i FM, sake dalimis galimi, tik visos sumos negalima, nes tada reikes grazinti subsidija. Sake FM atstove, kad bankai biski manipuliuoja zmoniu nezinojimu, pasiskambino i musu banka, liepe laukt vadybininkes skambucio cool.gif

Šaunu, kad skambinot ir išsiaiškinot mirksiukas.gif Jei banke pamato, kad nelabai gaudotės dėl grąžinimo sąlygų, mokėjimo dalimis - greitai pradeda savo "giesmelę suokti" cool.gif
Atsakyti
Ai ir dar nereikia moketi jokiu baudu/mokesciu uz isankstini dalini grazinima mirksiukas.gif Cia tiems kas turi lengvatines paskolas 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,

Tiek daug visko čia radau, bet turbūt kiekvieno atvejis yra skirtingas. Tai gal kas galės ir mums patarti 4u.gif Esam jauna šeima, turim 2 metukų vaikutį ir pradedam galvoti apie paskolą, nes jau darosi gaila mokėti už nuomą. Gyvenam Kaune, bet esam visi registruoti kaime. Tai jei norėtume gauti lengvatinę paskolą ir pirkti butą Kaune ar būtina mums persiregistruoti? Ir dar klausimukas - gal ir kvailokas, bet nei šioj temoj, nei senoj neradau apie tai - ką pirmiausia reikia tvarkyti: ar pirma gauti paskolą ir tada ieškoti pirkti butą ar atvirkščiai? Nes šiaip pagalvojus, jei randam butą, bet neturim pinigų, tai žmonės juk nelauks poros mėnesių, kol tvarkysim dokumentus ir pan.. 4u.gif
Atsakyti