QUOTE(Upokšnis @ 2008 03 05, 13:52)
Mane irgi ilgai klaidino šis sakinys. O banke mums viską išaiškino taip: tas kreditas, kurį banke paimi, bet nepasirašai galutinės sutarties, tampa valstybės remiamu, kai pristatoma pažyma apie subsidiją. Jei pasirašai sutartį ir prašai subsidijos, turi pristatyti pažymas apie turimą nekilnojmąjį turtą. O prieš pasirašant galutinę kredito sutartį, reikia Registrų centre įregistruoti perkamą bustą. Tai automatiškai reiškia, kad subsidijos prašantis žmogus turi nekilnojamo turto.
Čia aiškiau apie kreditų sąvokas
10. Valstybės remiami būsto kreditai būsto kreditai, kurių gavėjams teikiama valstybės parama pagal šį Įstatymą (apmokant iš valstybės biudžeto lėšų būsto kredito draudimo įmokas ar jų dalį, teikiant subsidijas būsto kredito daliai padengti). Šaltinis
Tikiuosi, aiškiau pasidarė
Čia aiškiau apie kreditų sąvokas
10. Valstybės remiami būsto kreditai būsto kreditai, kurių gavėjams teikiama valstybės parama pagal šį Įstatymą (apmokant iš valstybės biudžeto lėšų būsto kredito draudimo įmokas ar jų dalį, teikiant subsidijas būsto kredito daliai padengti). Šaltinis
Tikiuosi, aiškiau pasidarė
Ačiū, aiškiau...
O jeigu paskolą imsim kartu su MB (nesusituokę auginam bendrą vaiką) , įdomu, ar mes galėtume pretenduoti į tą subsidiją? (banke sakė, kad būtume bendraskolininkai ) . Panašu, kad lyg ir ne, bet aš tai lyg ir esu "motina, viena auginanti vaiką"... ir visi kiti kiekybiniai kriterijai atitinka...