Įkraunama...
Įkraunama...

Lengvatinės paskolos būstui

QUOTE(boruzzze @ 2008 08 29, 10:35)
ania?  g.gif  tai zodziu nesitiket fiksuojamu palukanu  cool.gif o tai grazint anxciau niekada nebus galima?  g.gif

Bus galima, bet tik ne anksčiau, kaip po 5 metų. Sutartyje viskas bus nurodyta mirksiukas.gif
Atsakyti
4u.gif atsiprašau už trumpas žinias ir buką protą, bet noriu pasiteiraut žinovių.... blush2.gif jei paskola butui imtume plius minus ant kalėdų arba sausį... Pagal kokį laikotarpį žiūrėtų šeimos pajamas, pagal 2008 01 01 - 2009 01 01 ar imtų jau konkrečią datą nuo prašymo įteikimo ir metus atgal??? Tai labai svarbu, nes įsidarbinus antroje darbovietėje, pajamos smarkiai padidėjo ir į normas netilptųme...
Atsakyti
Turiu klausimeli.... Siuo metu laukiuosi, po pusantro menesio gims vaikutis. Mano pajamos bus vaiko prieziuros pinigeliai (mano alga ant popieriaus buvo 1760Lt), vyras si menesi pradejo dirbt kitame darbe, jo alga nenuskaicius mokesciu 1500-2000, iki tol buvusiam darbe popieriuose buvo rodoma tik puse etato, kazkur 500-600 Lt. Ar mes turime teise pretenduoti i lengvatine paskola, jei taip, tai kada butu geriau del jos kreiptis? Ir ar turi reiksmes kada susituokeme? Nes jeigu gerai suprantu, tai seimos pajamos skaiciuojamos uz metus, tai reiskia ir seima reikia buti maziausiai metus laiko?
Papildyta:
QUOTE(egliene @ 2008 08 07, 16:01)
Tiesa triju asmenu seimos turtas turi nevirsyti 62 tukst, o pajamos 35 tukst uz praeitu metus >jei gerai pamenu  blush2.gif
lyg ir viskas>tikiuosi padesiu kam nors wink.gif

Ir gal kas gali paaiskint, kas skaiciuojama kaip seimos turtas? Is patirties per skyrybas, zinau, kad nekilnojamas turtas ir automobilis. Ar dar kazkas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mdeive: 30 rugpjūčio 2008 - 22:45
Sveiki, prisiskaičiau šioje temoje apie lengvatas ir man iškilo toks klausimas, tikiuosi pagelbėsite smile.gif Šiuo metu esu išsiskyrusi, auginu vieną vaiką. Mano pajamos neviršyja nustatytos sumos, turto neturiu. Noriu gauti lengvatinę paskolą ir manau, kad galėčiau į ja pretenduoti biggrin.gif Tik klausimėlis toks. Sakykim aš gaunu lengvatą įsigyti būstui, nuėjus į banką gaunu paskolą pvz. 150000 Lt, valstybė konpensuotų 15000 Lt. Žinoma už tokią sumą būsto neįsigyčiau. Tai likusią dalį galėtų paimti mano draugas, kurio pajamos žymiai didesnės ir iš banko jis gautų likusią sumą, būstui įsigyti. Ar galima įsigyti vieną būstą gavus man lengvatą iš valstybės, o draugui gavus paskolą būstui be lengvatų? Tikiuosi suprantamai parašiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Karapuzas @ 2008 09 23, 19:06)
Sveiki, prisiskaičiau šioje temoje apie lengvatas ir man iškilo toks klausimas, tikiuosi pagelbėsite  smile.gif  Šiuo metu esu išsiskyrusi, auginu vieną vaiką. Mano pajamos neviršyja nustatytos sumos, turto neturiu. Noriu gauti lengvatinę paskolą ir manau, kad galėčiau į ja pretenduoti  biggrin.gif  Tik klausimėlis toks. Sakykim aš gaunu lengvatą įsigyti būstui, nuėjus į banką gaunu paskolą pvz. 150000 Lt, valstybė konpensuotų 15000 Lt. Žinoma už tokią sumą būsto neįsigyčiau. Tai likusią dalį galėtų paimti mano draugas, kurio pajamos žymiai didesnės ir iš banko jis gautų likusią sumą, būstui įsigyti. Ar galima įsigyti vieną būstą gavus man lengvatą iš valstybės, o draugui gavus paskolą būstui be lengvatų? Tikiuosi suprantamai parašiau  blush2.gif

vienam būstui - viena paskola. Jūs būtumėt bendraskolininkai. tai manau ir pajamas vertintų abiejų g.gif
Atsakyti
o sios busto lengvatos galioja tik imant kredita,ar galima pasinaudoti,kai jau pasiimi paskola is banko?
Atsakyti
QUOTE(daluzeg @ 2008 09 25, 17:35)
o sios busto lengvatos galioja tik imant kredita,ar galima pasinaudoti,kai  jau pasiimi paskola is banko?

Tik imamt.

Paimtai paskolai galima tik tuo atveju, jei prieš paimamt kreditą gavot lengvatą patvirtinantį dokumentą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Upokšnis: 26 rugsėjo 2008 - 11:10
Sveikos.Noriu pasiteirauti.Mire mano mociute,butas kaip ir lieka man.Jo verte 150 tukstanciu mazdaug....Bet mes norim didesnio buto ir norim imt lengvatine paskola ar mums ja duos?Jeigu pas mus tokia situacija:

1.Tas mociutes butas dar ant manes neuzrasytas(uzrasys per 3 men)....Tai kaip ir turto mes dar jokio neturim,tik masina....
2.Turiu vyra,bet jis visus metus dirbo nelegaliai,na bedarbis buvo kaip sakant.Tai legaliai buvo rodomos tik mano pajamos uz vaika 97lt ir pasalpa.Tai iseina,kad metu pajamos tik 13 tukstanciu mazdaug... blink.gif
3.Turim vaika....
4.Vyras dabar isidarbino legaliai...

Ar mums galima tiketis paskolos, bent jau 100 tukstanciu LT,iki kol neturim turto ?

aciu uz atsakyma. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Euguteee @ 2008 10 03, 13:16)
Sveikos.Noriu pasiteirauti.Mire mano mociute,butas kaip ir lieka man.Jo verte 150 tukstanciu mazdaug....Bet mes norim didesnio buto ir norim imt lengvatine paskola ar mums ja duos?Jeigu pas mus tokia situacija:

1.Tas mociutes butas dar ant manes neuzrasytas(uzrasys per 3 men)....Tai kaip ir turto mes dar jokio neturim,tik masina....
2.Turiu vyra,bet jis visus metus dirbo nelegaliai,na bedarbis buvo kaip sakant.Tai legaliai buvo rodomos tik mano pajamos uz vaika 97lt ir pasalpa.Tai iseina,kad metu pajamos tik 13 tukstanciu mazdaug... blink.gif
3.Turim vaika....
4.Vyras dabar isidarbino legaliai...

Ar mums galima tiketis paskolos, bent jau 100 tukstanciu LT,iki kol neturim turto ?

aciu uz atsakyma. 4u.gif

1. Turėtumėt spėti mirksiukas.gif
2. Valstybei užteks, bet bankui - ne. Esant tokia finansinei situacijai, bankai itin atidžiai renkasi klientus. Jis ir gali būti didžiausia kliūtis gauti paskolą.
3. Priklauso 10 proc. kompensacija.

Atsakyti
QUOTE(Upokšnis @ 2008 10 03, 18:58)
1. Turėtumėt spėti  mirksiukas.gif
2. Valstybei užteks, bet bankui - ne. Esant tokia finansinei situacijai, bankai itin atidžiai renkasi klientus. Jis ir gali būti didžiausia kliūtis gauti paskolą.
3. Priklauso 10 proc. kompensacija.

O kiek jam reik isdirbti menesiu darbe,kad gautu paskola? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Euguteee @ 2008 10 03, 18:45)
O kiek jam reik isdirbti menesiu darbe,kad gautu paskola?  smile.gif

Čia nuo banko priklauso cool.gif Bet pusė metų tai tikrai reiks.
Atsakyti
smile.gif SVEIKI,NORIU IR AS PAKLAUSTI DEL BUSTO PASKOLOS.AR ANTROS GRUPES INVALIDAS(KOL KAS IKI KITU METU RUGSEJO),OFICIALIAI DIRBANTIS NUO RUGSEJO PIRMOS(STAZAS BUVO TRUKES ,BET DIRBO ZAKRISTIJONU),GAUNANTIS INVALIDUMO PASALPA,AMZIUS-JAU SENOKAI VIRS 35 METU,-GALETU GAUTI PASKOLA BUSTUI RENOVUOTI?BUTAS-JO VARDU,REGISTRUOTAS JIS VIENAS(BUTA TURI NUO 1988M,SIUO METU-NEGYVENA JAME). g.gif OFICIALIOS PAJAMOS -SU ATLYGINIMU IR INVALIDUMO GRUPE-MAZDAUG 1000 LITU.
Atsakyti