Tai kiaušidžių funkcijos sutrikimas. Būtinai pasirodykite gydytojui.
Laba diena,noreciau paklausti ,praeita cikla man neivyko ovuliacija ir susirgau praejus 33 dienom,mano ciklas 26d. ar galiu tiketis kad sis ciklas bus jau normalus??? ir kaip daznai gali kartotis tusti ciklai?? ir kas ytakoja ovuliacijos nebuvima??? gal rukymas?? ACIU
Kiekvienai moteriai gali būti 1-3 anovuliaciniai ciklai per metus. Su amžium tokių ciklų daugėja.
Įrodyta, kad rūkymas iš tiesų labai neigiamai veikia vaisingumo funkciją.
Įrodyta, kad rūkymas iš tiesų labai neigiamai veikia vaisingumo funkciją.
Norejau paklausti, kada reikia tiksliai pradet skaiciuoti naujo ciklo pradzia? ar nuo menesiniu pradzios ar nuo menesiniu pabaigos? buciau labai dekinga uz atsakyma
Nuo mėnesinių pirmos dienos.
laba diena jau kazkur puse metu kaip mano menesiniu ciklas yra sutrikes, menesiniu beveik nebuna arba labai labai mazai...na galima sakyti nera
buvau pas gydytoja, padarem kraujo tyrima, sake, kad viskas pagal tyrima gerai, taip pat darem ir ocheskopija, taip pat, kad gerai...gydymo nepaskyre...ar man laukti, gal viskas susitvarkys ar apsilankyti pas kita gydytoja?
nesupratau, ar cia gydytoja del skubejimo nieko man neskyre, ar tiesiog reikia laukti nezinia ko
buvau pas gydytoja, padarem kraujo tyrima, sake, kad viskas pagal tyrima gerai, taip pat darem ir ocheskopija, taip pat, kad gerai...gydymo nepaskyre...ar man laukti, gal viskas susitvarkys ar apsilankyti pas kita gydytoja?
nesupratau, ar cia gydytoja del skubejimo nieko man neskyre, ar tiesiog reikia laukti nezinia ko
Manau, kad laukti čia tikrai nėra ko. Tokius ciklo sutrikimus būtina gydyti.
Laba diena,
Kūdikį krūtimi maitinu jau 8 mėn., tačiau dar iki šiol nepasirodė menstruacijos. Ar tai normalu, ar reikia kreiptis į gydytoją?
Ačiū
Kūdikį krūtimi maitinu jau 8 mėn., tačiau dar iki šiol nepasirodė menstruacijos. Ar tai normalu, ar reikia kreiptis į gydytoją?
Ačiū
Taip gali būti, tačiau vertėtų pasirodyti gydytojui.
Kuri ciklo diena yra vaisingiausia?
Ačiū už atsakymą.
Ačiū už atsakymą.
Taip ir vertinkite, kad ciklas nereguliarus.