Isbandytas: blenderiu smulkinti konservuoti persikai ir putojantis vynas gaivu ir laabai skanu
QUOTE(lina86 @ 2009 03 03, 22:11)
Isbandytas: blenderiu smulkinti konservuoti persikai ir putojantis vynas gaivu ir laabai skanu
ooo Bellini
Venecijos kokteiliukas
mmm, sampanas
As ivairiausius kokteiliukus darau, pats paprasciausias sampanas ir kokios tik norit sultys. Tirstesnis kokteilis ir skanus su ananasu nektaru, gaivesnis, su melionu sultim
As ivairiausius kokteiliukus darau, pats paprasciausias sampanas ir kokios tik norit sultys. Tirstesnis kokteilis ir skanus su ananasu nektaru, gaivesnis, su melionu sultim
saldytos uogos sampano taureje mano pagrindinis reseptas
QUOTE(agnuzeb @ 2009 02 13, 23:39)
Na paskaitinejau as jusu pasisakymus ir negaliu susilaikyti nepakomentavus. Kadangi darbo patirties su alkoholiniai gerimais turiu, tai ir sakau, kad jokiu budu nei Romeo visu rusiu nei Boscos gerimai negali buti tapatinami su putojanciu vynu, nes jie paprasciausiai nera putojantys vynai, o tik gazuoti gerimai, kurie yra dirbtinai uzgasuojami angliarugstes pakalba. Taigi jie yra paprasciausi taip liaudyje tariant tik sipuckes, kurias galite isigyti pigiau uz, pvz. 4 Lt, o ne moketi kaip uz putojanti vyna. O Alita, Rocca de Forti (nepamenu kaip tiksliai rasoma), Italiana ir Martini - putojantys vynai. Taip, kad kas megstat gerti Bosca, Romeo ir kt. gazuotus gerimus, sioje temoje jums ne vieta Nesupykit uz komentara, taciau niekad negaliu klausyti kaip pirkejai gazuotus gerimus tapatina su naturalios fermentacijos putojanciais vynais, kurie gaminami pagal klasikine sampano gamybos technologija. Tai nera vienas ir tas pats gerimas.
Palaikau
Reikėtų pirkėjams skaityti etiketes ir negerti neaiškių Bosca fermentuotų gėrimų, nes jis tik atrodo kaip putojantis, bet toks nėra... Rocca dei Forti - labai skanus, Itališkas. Pagamintas Charmat metodu - natūraliai.
Lietuviškų nemėgstu, nebent išskirtiniais atvejais Alita Chardonnay. Viskas. Labiausiai mėgstu ispaniškuosius Cava serijos, itališkuosius Lambrusco ir pan. Apie juos nuolat rašau savo bloge, kam įdomu, užsukit. Esu šampanizuotų vynų fanė ir fanatikė.
Grand Cavalier - žalias.
Chenet
QUOTE(agnuzeb @ 2009 02 14, 00:39)
Na paskaitinejau as jusu pasisakymus ir negaliu susilaikyti nepakomentavus.... Taip, kad kas megstat gerti Bosca, Romeo ir kt. gazuotus gerimus, sioje temoje jums ne vieta Nesupykit uz komentara, taciau niekad negaliu klausyti kaip pirkejai gazuotus gerimus tapatina su naturalios fermentacijos putojanciais vynais, kurie gaminami pagal klasikine sampano gamybos technologija. Tai nera vienas ir tas pats gerimas.
QUOTE(Subjektyvi @ 2009 11 26, 13:16)
Lietuviškų nemėgstu, nebent išskirtiniais atvejais Alita Chardonnay. Viskas. Labiausiai mėgstu ispaniškuosius Cava serijos, itališkuosius Lambrusco ir pan. Apie juos nuolat rašau savo bloge, kam įdomu, užsukit. Esu šampanizuotų vynų fanė ir fanatikė.
Uz Lambrusco dabar ir mes su draugu uzsikabliave,o ypac kai akcijos jam Vynotekoje