Įkraunama...
Įkraunama...

Putojantis vynas

Isbandytas: blenderiu smulkinti konservuoti persikai ir putojantis vynas thumbup.gif gaivu ir laabai skanu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lina86 @ 2009 03 03, 22:11)
Isbandytas: blenderiu smulkinti konservuoti persikai ir putojantis vynas thumbup.gif  gaivu ir laabai skanu thumbup.gif

ooo Bellini biggrin.gif
Venecijos kokteiliukas thumbup.gif
Atsakyti
mmm, sampanas wub.gif
As ivairiausius kokteiliukus darau, pats paprasciausias sampanas ir kokios tik norit sultys. Tirstesnis kokteilis ir skanus su ananasu nektaru, gaivesnis, su melionu sultim thumbup.gif
Atsakyti
Hmmm gal kas gali patarti koki nebrangu ir skanu sampaniuka, kazkaip kiek perku nepataikau gero. doh.gif
Atsakyti
saldytos uogos sampano taureje mano pagrindinis reseptas lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuzeb @ 2009 02 13, 23:39)
Na paskaitinejau as jusu pasisakymus ir negaliu susilaikyti nepakomentavus. Kadangi darbo patirties su alkoholiniai gerimais turiu, tai ir sakau, kad jokiu budu nei Romeo visu rusiu nei Boscos gerimai negali buti tapatinami su putojanciu vynu, nes jie paprasciausiai nera putojantys vynai, o tik gazuoti gerimai, kurie yra dirbtinai uzgasuojami angliarugstes pakalba. Taigi jie yra paprasciausi taip liaudyje tariant tik sipuckes, kurias galite isigyti  pigiau uz, pvz.  4 Lt, o ne moketi kaip uz putojanti vyna. O Alita, Rocca de Forti (nepamenu kaip tiksliai rasoma), Italiana ir Martini - putojantys vynai. Taip, kad kas megstat gerti Bosca, Romeo ir kt. gazuotus gerimus, sioje temoje jums ne vieta  4u.gif Nesupykit uz komentara, taciau niekad negaliu klausyti kaip pirkejai gazuotus gerimus tapatina su naturalios fermentacijos putojanciais vynais, kurie gaminami pagal klasikine sampano gamybos technologija. Tai nera vienas ir tas pats gerimas.



Palaikau thumbup.gif
Reikėtų pirkėjams skaityti etiketes ir negerti neaiškių Bosca fermentuotų gėrimų, nes jis tik atrodo kaip putojantis, bet toks nėra... Rocca dei Forti - labai skanus, Itališkas. Pagamintas Charmat metodu - natūraliai.
Atsakyti
Lietuviškų nemėgstu, nebent išskirtiniais atvejais Alita Chardonnay. Viskas. Labiausiai mėgstu ispaniškuosius Cava serijos, itališkuosius Lambrusco ir pan. Apie juos nuolat rašau savo bloge, kam įdomu, užsukit. Esu šampanizuotų vynų fanė ir fanatikė. lotuliukas.gif
Atsakyti
Grand Cavalier - žalias.
Atsakyti
Chenet wub.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuzeb @ 2009 02 14, 00:39)
Na paskaitinejau as jusu pasisakymus ir negaliu susilaikyti nepakomentavus.... Taip, kad kas megstat gerti Bosca, Romeo ir kt. gazuotus gerimus, sioje temoje jums ne vieta  4u.gif Nesupykit uz komentara, taciau niekad negaliu klausyti kaip pirkejai gazuotus gerimus tapatina su naturalios fermentacijos putojanciais vynais, kurie gaminami pagal klasikine sampano gamybos technologija. Tai nera vienas ir tas pats gerimas.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2009 11 26, 13:16)
Lietuviškų nemėgstu, nebent išskirtiniais atvejais Alita Chardonnay. Viskas. Labiausiai mėgstu ispaniškuosius Cava serijos, itališkuosius Lambrusco ir pan. Apie juos nuolat rašau savo bloge, kam įdomu, užsukit. Esu šampanizuotų vynų fanė ir fanatikė.  lotuliukas.gif

Uz Lambrusco dabar ir mes su draugu uzsikabliave,o ypac kai akcijos jam Vynotekoje thumbup.gif
Atsakyti
Rocco dei forti- sidabrine etikete thumbup.gif
Atsakyti