Įkraunama...
Įkraunama...

Putojantis vynas

Aš apsisvaigus nuo alitos saldaus drinks_cheers.gif
Atsakyti
Romeo raudonas ax.gif
Atsakyti
Na paskaitinejau as jusu pasisakymus ir negaliu susilaikyti nepakomentavus. Kadangi darbo patirties su alkoholiniai gerimais turiu, tai ir sakau, kad jokiu budu nei Romeo visu rusiu nei Boscos gerimai negali buti tapatinami su putojanciu vynu, nes jie paprasciausiai nera putojantys vynai, o tik gazuoti gerimai, kurie yra dirbtinai uzgasuojami angliarugstes pakalba. Taigi jie yra paprasciausi taip liaudyje tariant tik sipuckes, kurias galite isigyti pigiau uz, pvz. 4 Lt, o ne moketi kaip uz putojanti vyna. O Alita, Rocca de Forti (nepamenu kaip tiksliai rasoma), Italiana ir Martini - putojantys vynai. Taip, kad kas megstat gerti Bosca, Romeo ir kt. gazuotus gerimus, sioje temoje jums ne vieta 4u.gif Nesupykit uz komentara, taciau niekad negaliu klausyti kaip pirkejai gazuotus gerimus tapatina su naturalios fermentacijos putojanciais vynais, kurie gaminami pagal klasikine sampano gamybos technologija. Tai nera vienas ir tas pats gerimas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnuzeb: 13 vasario 2009 - 23:42
QUOTE(saintlina @ 2009 02 07, 21:46)
Asti Martini - be konkurentų man  thumbup.gif

Ir man drinks_cheers.gif
Atsakyti
as megstu tik ALITOS briuta ,labai megstu su kriausem ir vynuogem uzsikast,dart ir prezidento suris tinka 4u.gif
Atsakyti
Šampanas - skaniausias gėrimas pasaulyje alc.gif bis.gif biggrin.gif Mano mėgstamiausias ALITOS pusiau sausas ir visi kiti sausi thumbup.gif Negaliu pakęst saldžių fear.gif O užkandis, tai vaisiai, uogos, suriai.. ax.gif Na kaip minėjo fatima74 bigsmile.gif Dar man skanu prisidėti į taurę šaldytų uogų bigsmile.gif thumbup.gif
user posted image
ax.gif
Atsakyti
Bosca thumbup.gif
Atsakyti
Rocca dei Forti (raudonas ) mirksiukas.gif
Atsakyti
Saldus Roca dei Forti mmmm skanuuuuu bigsmile.gif
Atsakyti
O man vistik Alitos pusiau sausas wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neas: 26 vasario 2009 - 11:29
Alitos thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
As irgi megstu Alitos sampana, pusiau sausa. vasar labai geras kokteiliukas su sampanu: kokosu-ananasu sultys ir sampanas. puse ant puse. Labai skanu.
Atsakyti