QUOTE(BrigitaGaf @ 2013 02 19, 15:55)
BrigitaGaf, 19 Vas 2013 - 15:55, parašė:
BrigitaGaf, 19 Vas 2013 - 15:55, parašė:
Kad zinokit akuseriams irgi ne kazka,kiek zinau.As kad galeciau,tai slauga kokia eiciau,bet ji tik dienine.. 
Kad zinokit akuseriams irgi ne kazka,kiek zinau.As kad galeciau,tai slauga kokia eiciau,bet ji tik dienine..
budavo gi seniau neakivaizdinis kolegijose tikrai
Papildyta:
QUOTE(chessiuke @ 2013 02 19, 16:50)
chessiuke, 19 Vas 2013 - 16:50, parašė:
chessiuke, 19 Vas 2013 - 16:50, parašė:
Sveikutės
aš irgi dirbu kineziterapeute
kas dėl masažų, tai kai ieškojau darbo, antras klausimas iš darbdavių būdavo ,,kokius masažus moki daryt'', o kai paskambino dabartinis darbdavys, mano antras klausimas buvo, ar reiks masazus daryt
tai man sake, kad jei noresiu masazuot sudarys visas salygas
o siaip tokiu vietu, kur kineziukams nereiktų masažų daryt yra labai mažai, bet iš kitos pusės žiūrint, prie masažų visai kitokie pinigai 
Sveikutės

aš irgi dirbu kineziterapeute

kas dėl masažų, tai kai ieškojau darbo, antras klausimas iš darbdavių būdavo ,,kokius masažus moki daryt'', o kai paskambino dabartinis darbdavys, mano antras klausimas buvo, ar reiks masazus daryt

tai man sake, kad jei noresiu masazuot sudarys visas salygas

o siaip tokiu vietu, kur kineziukams nereiktų masažų daryt yra labai mažai, bet iš kitos pusės žiūrint, prie masažų visai kitokie pinigai
na nesigincysiu,gerai turet patirties darant masazus,gali pasichalturint, bet uztai kokia sveikatos kaina ,pvz pas mus totalus konvejeris, tai po 10 gydomuju masazu norisi verkti , bet dirbi ka daryt