Ericka, o kaip sugalvojai kineziterapiją studijuoti?
Šaunuoliuke, o dabar ar dirbi?
Nebedirbu jau treti metai.
Bet įgytos žinios ir patirtis praverčia gyvenime.
Bet įgytos žinios ir patirtis praverčia gyvenime.
na taip, tos žinios tikrai praverčia. O kur anksčiau dirbai?
Tris metus atidirbau spec. vaikų darželyje. Daugiausiai su cerebriniu paralyžiumi.
O tu ką veiki? Studijuoji? Dirbi?
QUOTE(Šaunuoliukė @ 2008 04 03, 16:06)
Ericka, o kaip sugalvojai kineziterapiją studijuoti?
Baigiau VPU kuno kultura. po studiju pradejau dirbti ligonineje, ir istojau i kineziterapija. tai ir dirbau ir mokiausi kartu
truputi baisu gryzti i darba, nes prejo 4metai. tai kai ka ir pamirsus busiu , ir naujoviu jauciu jau nemazai
QUOTE(Šaunuoliukė @ 2008 04 15, 09:35)
aš studijuoju kineziterapiją. Dirbu sanatorijoj masažuotoja, kad prie stipendijos prisidėt Labai daug informacijos, viskas maišosi, gal dirbant lengviau, nes žinai į ką gilintis, o dabar...nervų ligos, akušerija, traumatologija, vidaus ligos ir t.t. Praktikas atlikau ligoninėse, vieną slaugos ligoninėj, kitą apskrities, tai daugiausiai buvo geriatriniai ir po insulto ligoniai su kuriais dirbau individualiai, grupinius užsiėmimus vesdavau prie nugaros skausmų, kardiologiniams ligoniams. Tai va, tokia ta mano patirtis. Bet šiaip studijuoti patinka knz, nes tikrai vertingas dalykas. Visada būsim reikalingos.
Studijos - toks dalykas, kai visko po truputį pačiupinėji.
Kai gauni darbą, tada ir pradedi labai kryptingai ir konkrečiai gilintis į vieną ar kelias sritis.
Kineziterapija, kaip toks dalykas, labai vertinga specialybė, deja, Lietuvoje jinai dar ne pakankamai vertinama...na nebent dirbtum privačiai.
P.S. ne į temą, bet prisiminiau savo masažo dėstytojos anekdotą: ateina pas masažistę 120kg. pacientė ir klausia - ar po masažo aš numesiu svorio? Masažistė pasižiūrėjo ir atsakė - jūs tai ne, bet aš tai taip...
Kai gauni darbą, tada ir pradedi labai kryptingai ir konkrečiai gilintis į vieną ar kelias sritis.
Kineziterapija, kaip toks dalykas, labai vertinga specialybė, deja, Lietuvoje jinai dar ne pakankamai vertinama...na nebent dirbtum privačiai.
P.S. ne į temą, bet prisiminiau savo masažo dėstytojos anekdotą: ateina pas masažistę 120kg. pacientė ir klausia - ar po masažo aš numesiu svorio? Masažistė pasižiūrėjo ir atsakė - jūs tai ne, bet aš tai taip...
sekmadienį teko masažuoti vieną žinomą žmogų, tai po masažo man prakaitas bėgo per kojas
Jo jo, po rimtesnio masažo seanso taip išsikrauni, kad kojos pačios linksta.
Kai aš atlikinėjau masažo praktiką vienoj poliklinikoj, tai atistebėti negalėjau, kokiais krūviais ten masažistės dirba. Bet po dienos kitos pagavau kampą - didžiausia dalis paciantų buvo diedukai, tai patrindavo juos, kad raudona būtų ir paleisdavo. Va tau ir masažas poliklinikoje!
Kai aš atlikinėjau masažo praktiką vienoj poliklinikoj, tai atistebėti negalėjau, kokiais krūviais ten masažistės dirba. Bet po dienos kitos pagavau kampą - didžiausia dalis paciantų buvo diedukai, tai patrindavo juos, kad raudona būtų ir paleisdavo. Va tau ir masažas poliklinikoje!
tai va, tokia ir kokybė, kai krūvis didelis. Aš dirbu tik sekmadieniais, bet būna toks krūvis, kad vos namo parsivelku. O tik patrynimo neužtenka, nes tie vadinami diedukai sanatoriniai būna tik po kelis ryte, o visi kiti "komerciniai", kurie atvažiuoja susimoka registratūroj ir ateina masažuotis. Per dieną vidurkis 12 masažų, bet jų trukmė labai įvairi, būna 20min., 1 val. ar 1,5 val.
Joo, krūvis neblogas. Už tai į sporto salę vaikščioti nebereikia.