Įkraunama...
Įkraunama...

Kineziterapeutes (-ai) , pabendraukim !

Ericka, o kaip sugalvojai kineziterapiją studijuoti? smile.gif
Atsakyti
Šaunuoliuke, o dabar ar dirbi?
Atsakyti
Nebedirbu jau treti metai. smile.gif
Bet įgytos žinios ir patirtis praverčia gyvenime. wink.gif
Atsakyti
na taip, tos žinios tikrai praverčia. O kur anksčiau dirbai?
Atsakyti
Tris metus atidirbau spec. vaikų darželyje. Daugiausiai su cerebriniu paralyžiumi.
O tu ką veiki? Studijuoji? Dirbi? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Šaunuoliukė @ 2008 04 03, 16:06)
Ericka, o kaip sugalvojai kineziterapiją studijuoti?  smile.gif

Baigiau VPU kuno kultura. po studiju pradejau dirbti ligonineje, ir istojau i kineziterapija. tai ir dirbau ir mokiausi kartu ax.gif

truputi baisu gryzti i darba, nes prejo 4metai. tai kai ka ir pamirsus busiu blush2.gif , ir naujoviu jauciu jau nemazai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Šaunuoliukė @ 2008 04 15, 09:35)
O tu ką veiki? Studijuoji? Dirbi?  rolleyes.gif

aš studijuoju kineziterapiją. Dirbu sanatorijoj masažuotoja, kad prie stipendijos prisidėt biggrin.gif Labai daug informacijos, viskas maišosi, gal dirbant lengviau, nes žinai į ką gilintis, o dabar...nervų ligos, akušerija, traumatologija, vidaus ligos ir t.t. Praktikas atlikau ligoninėse, vieną slaugos ligoninėj, kitą apskrities, tai daugiausiai buvo geriatriniai ir po insulto ligoniai su kuriais dirbau individualiai, grupinius užsiėmimus vesdavau prie nugaros skausmų, kardiologiniams ligoniams. Tai va, tokia ta mano patirtis. Bet šiaip studijuoti patinka knz, nes tikrai vertingas dalykas. Visada būsim reikalingos.
Atsakyti
Studijos - toks dalykas, kai visko po truputį pačiupinėji. smile.gif
Kai gauni darbą, tada ir pradedi labai kryptingai ir konkrečiai gilintis į vieną ar kelias sritis.
Kineziterapija, kaip toks dalykas, labai vertinga specialybė, deja, Lietuvoje jinai dar ne pakankamai vertinama...na nebent dirbtum privačiai. wink.gif

P.S. ne į temą, bet prisiminiau savo masažo dėstytojos anekdotą: ateina pas masažistę 120kg. pacientė ir klausia - ar po masažo aš numesiu svorio? Masažistė pasižiūrėjo ir atsakė - jūs tai ne, bet aš tai taip... lotuliukas.gif
Atsakyti
sekmadienį teko masažuoti vieną žinomą žmogų, tai po masažo man prakaitas bėgo per kojas biggrin.gif
Atsakyti
Jo jo, po rimtesnio masažo seanso taip išsikrauni, kad kojos pačios linksta. biggrin.gif

Kai aš atlikinėjau masažo praktiką vienoj poliklinikoj, tai atistebėti negalėjau, kokiais krūviais ten masažistės dirba. Bet po dienos kitos pagavau kampą - didžiausia dalis paciantų buvo diedukai, tai patrindavo juos, kad raudona būtų ir paleisdavo. Va tau ir masažas poliklinikoje! blink.gif
Atsakyti
tai va, tokia ir kokybė, kai krūvis didelis. Aš dirbu tik sekmadieniais, bet būna toks krūvis, kad vos namo parsivelku. O tik patrynimo neužtenka, nes tie vadinami diedukai sanatoriniai būna tik po kelis ryte, o visi kiti "komerciniai", kurie atvažiuoja susimoka registratūroj ir ateina masažuotis. Per dieną vidurkis 12 masažų, bet jų trukmė labai įvairi, būna 20min., 1 val. ar 1,5 val.
Atsakyti
Joo, krūvis neblogas. Už tai į sporto salę vaikščioti nebereikia. biggrin.gif
Atsakyti