Įkraunama...
Įkraunama...

Kramtomoji guma

Net juokinga daros paskaičius lotuliukas.gif , kone visos duoda orbit, dirol, tik ne duok Die huba buba doh.gif , negi manot tos dirol ir orbit kuom geresnės už tą huba buba g.gif biggrin.gif , o tos vaisinės net ne vaikams skirtos, manau tai dar daugiau žalos nei tą huba buba pakramtyt, kuri skirta būtent vaikams mirksiukas.gif

Duodu aš pakramtyt ir huba buba ir kitokios vaikiškos, ir tos dirol yra kramčius (beje jai ir nepatiko ši), pakramto maniškė turbūt max 2-4 min ir spjauna lauk, o ir perku labai retai, tai nieko blogo nematau rolleyes.gif

O su tom E lotuliukas.gif , tai juk viskas dabar su ta garsiaja E, niekur nepabėgsim, dabar iš vis gyvent nesveika, tai ką daryt g.gif

QUOTE(rasiux @ 2008 02 07, 16:47)
as duodu kaip nori,bet tik orbit vaisine  smile.gif jokiu huba buba man ju net skonis baisus

O tai taip nesupratau vaikui guma perkama, ar mamai g.gif
Atsakyti
kelis kartus pabandė, bet išspjaut šiukšlinėn pasirodė per sudėtingas reikalas. įdomiau būdavo kažkur prilipdyt, po kiek laiko nusilupt ir vėl pakramtyt. žodžiu, užbiesino, dėl to kramto dabar tik guminukus.
Atsakyti
maniskis irgi mielai kramto(ne kasdien) ir metines, ir saldzias kramtomas gumas, net uzmiges nakciai buvo su guma blush2.gif gerai, kad i plaukus neisivele doh.gif radau ant pagalves blink.gif
Atsakyti
Taip,duodame,nes musiske labiau gumas megsta nei saldainius rolleyes.gif
Atsakyti
Nedaznai,bet duodame smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Jura* @ 2008 05 02, 09:54)

Duodu aš pakramtyt ir huba buba ir kitokios vaikiškos, ir tos dirol yra kramčius (beje jai ir nepatiko ši), pakramto maniškė turbūt max 2-4 min ir spjauna lauk, o ir perku labai retai, tai nieko blogo nematau  rolleyes.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif as irgi duodu visokiu pakramtyt ax.gif bet kramto tai lygiai tiek pat kokias 2-4 min. mirksiukas.gif
Ir nematau cia nieko jau tokio blogo blush2.gif
Atsakyti
Duodu visokias,abiems. Bet labai greit isspjauna. Mazius buvo pora kartu nurijes del to kad skani matyt labai buvo. Labai patinka hubba bubba. Siaip labai retai perku,labiau ledus megstam
Atsakyti
maniske be ju gyvent negali ateinu pasiimt is darzelio tai pirmas klausimas ar turi kramtuka bet irgi ilgai nekramto tik kol saldu ir spjauna bet taip gali ir visa pokeli viena po kitos sukramtyt tai vis sakau kad paskutine kol kas tiki kai paaugs nezinau neapgausiu bet gal kitaip supras kad tiek daug negalima
Atsakyti
Ziurint koki tikslu duot, jei taip kaip saldainį "pasibovyt" tai galima ir hubabuba, jei dantis prasivalyt - aisku tik becukre pvz. Orbit
Man tik juokinga, kad Huba vadina guma is kioskelio, juk tapati Orbit firma ja gamina. Tik tiek, kad su cukrum, kenkia dantukams taip pat kaip saldainiai verysad.gif
Atsakyti
Neduodu, nes ir sau beveik neperku tongue.gif
Darželyje ragavo mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš irgi duodu. Vissvien manau, kad guma geriau uz visokius saldainius. Aisku, yra ten tu kenksmingu medziagu, bet ju yra visur.
Beje, kai mano mazajai ausyteje buvo susidares sieros kamstis, tai gydytojas butinai liepe duot kramtyt gumos - kazkokiu budu ji ten padejo isjudint ta kamsti... g.gif O delto, kad gali paspringt su guma, tai isvis....paspringt gali su bet kokiu maistu, tai ka - tik tyreles per siaudeli vaikui girdyt? ir tai isliks rizika, kad pasprings...
Atsakyti
Ir mano mergina ne isimtis, kas liecia kramtoma guma bigsmile.gif , grizdama is darbo galiu jokiu lauktuviu neparnesti, bet gumos turiu tureti visada, nes "muitine" tuoj patikrina ir la-bai susiraukia jos neradus g.gif . Mano keturmete kaip tik i vaikiskas gumas neziuri, tik duok dirol ivairiu skoniu, bet kramto tol kol jaucia skoni, paskui jau neidomu. Ir isvis svarbu tos gumos tureti po ranka, gal jiems idomu kramtyti ir nenuryti, blink.gif Tokie jau tie vaikai, jiems viska maga isbandyti, labai zingeidys, smalsus mirksiukas.gif
Atsakyti