Įkraunama...
Įkraunama...

Kramtomoji guma

g.gif
a kuom ta guma taip jau baisia mirtinai kenkia?
maniskis pakramto jau nuo 2 sakycaiu
buvo prarijes tik pora karteliu
huba buba ir man paciai patinka tongue.gif visai skani ir burbulai dideli issipucia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2008 03 15, 14:45)
g.gif
a kuom ta guma taip jau baisia mirtinai kenkia?
maniskis pakramto jau nuo 2 sakycaiu
buvo prarijes tik pora karteliu
huba buba ir man paciai patinka tongue.gif visai skani ir burbulai dideli issipucia lotuliukas.gif

Na, manau, tuo, kad joje yra daug dažiklių, kurie yra ne į sveikatą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Terbelė @ 2008 03 15, 14:24)
Na, manau, tuo, kad joje yra daug dažiklių, kurie yra ne į sveikatą ax.gif

dazikliu saldikliu ir kitokiu S yra kiekviename musu
maiste ir vaikam skirtame maiste
nieko baisaus tame nematau
cool.gif
Atsakyti
As duodu gumos,namatau cia nieko kenksmingo.
Atsakyti
duodam tos gumos, kitame maiste ne tiek visokiu s ir e yra, tik jau nuo seniai zino, kad nenurytu. Stomatologe irgi nieko blogo gumos kramtyme nemato, sake tik, kad vaikiska geriau. tokia dabar ir naudojam, jei uzsimano (buvo momentas - neleidom, tai labai norejo, o kai nieko nebesakem - kelias savaites vis pardej kiekviena syki prase, o dabar gumos pasirinkima ir i kita skanesta iskeicia, pvz. hematogena).
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2008 03 15, 22:08)
nieko baisaus tame  nematau
cool.gif

kokiame vaikiškame maiste,pvz.?Dėl įdomumo pasižiūrėčiau ,kurio vertėtų atsisakyti. g.gif
Atsakyti
Aš irgi buvau pradėjus savo mažiui pirkti kramtomą gumą - Orbit ale vaikišką. Lygtai nieko blogo tame nemačiau, kol visai neseniai po ranka pakliuvo laikraštukas su visais E. g.gif Ir ką gi, toj nekaltoj rožinėj orbit gumoj buvo būtent tas E, kuris yra draudžiamas kūdikių ir vaikų maiste, nes sukelia vėžį. doh.gif Vat jums ir "nieko blogo nematau". O ant gumos tai ir neparašyta, kad ji skirta vaikams, tai ir kaltinti nėra ką ohmy.gif
Atsakyti
Nu tada pats nesveikiausias dalykas - gyventi. To negalima, ano negalima... Kai maniskiui buvo pseudoalergija, tai visas etiketes pro padidinama ziurejau - tai kad ir duonoj yra tu E. KA daryt? NEvalgyt?
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2008 03 16, 00:08)
nieko baisaus tame  nematau
cool.gif

Bet tas vaikiškas maistas ar nudažo jūsų vaiko liežuvį, tarkim, violetine spalva? g.gif
Atsakyti
QUOTE(kaulai @ 2008 03 17, 21:47)
Nu tada pats nesveikiausias dalykas - gyventi.  To negalima, ano negalima... Kai maniskiui buvo pseudoalergija, tai visas etiketes pro padidinama ziurejau - tai kad ir duonoj yra tu E.  KA daryt? NEvalgyt?

Pritariu ir aš tokiai nuomonei, galvojau jau, kad nerasiu bendramincių, nes kramto mano dukra tą hubą kartais nu nori ir nuperku ką padarysi, tikrai tų E visur pilna nuo visko neapsaugosi, aišku stengiuosi tą maistą pirkt kuo sveikesnį, bet kiek dar neparašo ant tų etikečių ir valgom ir nežinom ir galvojam, kad labai sveika.
Atsakyti
Man tai net juokinga, kai sako, kad pagaminta tik is sveiku produktu ar is naturaliu. pvz., ledai- pagaminti tik is sviezios grietineles lotuliukas.gif . Tik kas nesusidure su gaminimo procesu, tas gali patiketi tokiom pasakom - ledai nesilaikyytu jei butu is tikros grietineles ar pieno. Visur milteliai ...
Atsakyti
QUOTE(Vilkės akis @ 2008 03 17, 17:23)
Aš irgi buvau pradėjus savo mažiui pirkti kramtomą gumą - Orbit ale vaikišką. Lygtai nieko blogo tame nemačiau, kol visai neseniai po ranka pakliuvo laikraštukas su visais E.    g.gif  Ir ką gi, toj nekaltoj rožinėj orbit gumoj buvo būtent tas E, kuris yra draudžiamas kūdikių ir vaikų maiste, nes sukelia vėžį.  doh.gif  Vat jums ir "nieko blogo nematau". O ant gumos tai ir neparašyta, kad ji skirta vaikams, tai ir kaltinti nėra ką  ohmy.gif

blink.gif blink.gif blink.gif Kažkaip reikės išgyvendint bent jau gumą iš maniškės raciono ax.gif Bandysim kažkaip nušnekint... mirksiukas.gif manau, kad amžius tam visai tinkamas.
Atsakyti