Įkraunama...
Įkraunama...

Kramtomoji guma

Mano vaikas nuo 5 metu pradejo kramtyti guma. ne vieno karto nebuvo praryjes.. O guma pradejau duoti taip pat po LOR gydytojo patarimo.. rolleyes.gif
Atsakyti
Mano dukrytei trys metukai,pakramto gumą kartais,bet visada išspjauna,niekada nenuryja thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Di-ana @ 2013 04 25, 15:47)
Mano vaikas nuo 5 metu pradejo kramtyti guma. ne vieno karto nebuvo praryjes.. O guma pradejau duoti taip pat po LOR gydytojo patarimo..  rolleyes.gif

Del ko pataria kramtyt guma?
Papildyta:
Jau radau atsakyma smile.gif
Atsakyti
Neduodu gumos ir artimiausiu metu nesiruosiu jos duot. Pati nuo tu gumu vaikystej turejau problemu tai nenoriu lkad vaikui tai pasikartotu smile.gif
Atsakyti
Mano keturmete pakramto guma,bet ne kasdien
Atsakyti
musu 4 metukai,dar niekada nekramte
Atsakyti
Maniskei 3,5m,bet dar nezino kas tas yra???kol kas net nemanau duoti.
Atsakyti
turim vyresne sese, kuri pavaisino tokiu skanestu 3,5 broli, pakramto ir spjauna, viska daro tvarkingai, taip kaip sese smile.gif problemu tame nematau, priklauso nuo vaiko
Atsakyti
Daviau savo beveik 3 metu dukrytei lektuve pakramtyt,nes siaubingai ausytes skaudejo,bet nelabai jai patiko. Dar gal viena karta paprase,bet mete lauk tuoj pat ir daugiau neprase. rolleyes.gif
Atsakyti
Mano mergytes labai retai kada kramto gumas, kazkaip nera poreikio joms tam dalykui. Didcke 4 metu moka kramtyt, paskui isspjauna, o mazoji beveik 3 metuku, paprasai pati, kad isspjautu. smile.gif
Atsakyti
Maniskis jau beveik 6-siu, bet dar ne karto neragavo cool.gif ir artimiausiu metu neplanuoju jo vaisint kramtomom
Atsakyti
QUOTE(puuupi @ 2014 04 01, 22:12)
Maniskis jau beveik 6-siu, bet dar ne karto neragavo  cool.gif ir artimiausiu metu neplanuoju jo vaisint kramtomom

drinks_cheers.gif Mums irgi greit 6 metai, nera dar ragaves ir nesiruosiam prie to pratint.
Atsakyti