Įkraunama...
Įkraunama...

Kramtomoji guma

QUOTE(rutulis21 @ 2012 07 04, 09:02)
Oi kaip griežtai  doh.gif  Na dėl gazuotų gėrimų, tai gal ir pritariu, bet kad net čiulpinuko negalima  doh.gif

o kas ciulpinukuose gero?

toel gazuoti gerimai, tiek ciulpinukai tas pats sh... doh.gif

ciulpinukai dantims blogai tuom, kad ilgai cukrus burnoj buna.

maniskis ketvirtuosius metukus eina ir gumos neragaves, manau, greit neparagaus, bent jau ne mano iniciatyva schmoll.gif
Atsakyti
Sūnelis nėra ragavęs/kramtęs, būna, kad sau perkam, tai jam sakom, kad vaistukai nuo gerklės mamai ir tėčiui, tai kažkaip ir neprašo ax.gif
Atsakyti
Duodu kartais, Dirol ar Orbit vaisinės, bet guma įtraukta į ribojamų dalykų sąrašą.
Atsakyti
Dar niekad neprašė.
Atsakyti
Duodu retkarciais kaip pamatos mane kramtancia smile.gif
Atsakyti
Manoji prasydavo, bet nenuodavau, kazkada slapcia is rankines issitrauke braskiu skonio gumos atejo pas mane kramtydama lyg niekur nieko. Juk neatiminesiu, tik pasakiau kad kai bus neskani, kad isspjautu smile.gif
Atsakyti
Patys nekramtom ir vaikui neduodam biggrin.gif
Atsakyti
pati kramtau ir vaikams duodu, bet tik becukrės smile.gif
Atsakyti
patys nekramtom ir neduodam..ir neprašo biggrin.gif kaip ir su kitais produktais,nevalgom jokiuų bambonkių,čipsų ar limonadų negeriam,tai ir jamneduodam..vaiko mityba mano akimis priklauso tik nuo tėvų pavyzdžio.. ax.gif
Atsakyti
ne 4u.gif
Atsakyti
Retkarčiais duodam, kai pamato kad mes kramtom ax.gif
Atsakyti
Dukrytė saldainių nevalgo, bet kramtomą gumą labai mėgsta. Nedraudžiu, bet ir per daug nepiknaudžiaujam. Pakramto ir išspjauna.
Atsakyti